Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...Σε κέντρο πληροφοριοδοτών έχει μετατραπεί από το 2012 η Ελλάδα, αφού όπως αποκαλύπτεται ομάδα πρακτόρων είχε εγκατασταθεί στη χώρα μας με σκοπό να διακινεί πληροφορίες σε ξένες υπηρεσίες....

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ...Οι σχεδιασμοί για την ενοποίηση όλων των ταμείων, που θα φέρει το νέο ασφαλιστικό σύστημα, φέρνουν μεγάλες ανατροπές στους όρους και τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης όλων των ασφαλισμένων.
Ήδη το ΚΕΠΕ επεξεργάζεται την μελέτη για τη βιωσιμότητα και τους όρους του νέου ασφαλιστικού. Κυριότερη αλλαγή είναι η ένταξη όλων των δημοσίων υπαλλήλων στο συνταξιοδοτικό καθεστώς του ΙΚΑ.

Έκθεση-σοκ του ΟΟΣΑ για την Υγεία στην Ελλάδα: Τα Μνημόνια δολοφονούν τους Έλληνες – Στην κορυφή της θνησιμότητας, των εγκεφαλικών και των εμφραγμάτων ...Προσπαθεί να παραμείνει χρήσιμος για τη συγκυβέρνηση ο Κουβέλης ...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ--Αποκαλυπτήρια Επιτύμβιας Πλάκας προς τιμήν του πεσόντα Αεροπόρου Ανθυποσμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Κραββαρτόγιαννου ...
ΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ Η "ΤΥΧΗ" ΤΟΥΣ ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ...


ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ Ο τ. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ,ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΧΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ 
ΑΑΑ.
ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΝΙΖΟΥΝ:

Οι Αρχηγοί "της σιωπής" που σύντομα θα ΄ναι Επίτιμοι των 1000 ευρώ και χωρίς Μετοχικά! ...ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΗΡΩΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ (ΠΖ) ΙΩΑΝ. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ ...ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ "ΚΑΙΝΕ" ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ !!!


ΕΠΙΚΑΙΡΟ--Αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης για τα όλα τα «κόκκινα» δάνεια…ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ--"Πανηγυρίζουν" που θα απολύσουν 7.000 στο δημόσιο μέχρι τον Δεκέμβριο ...Απολύσεις... τέλος στο Δημόσιο, καθώς σε αυτή την κατεύθυνση φαίνεται ότι κινούνται πλέον τόσο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και η Τρόικα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από το αποτέλεσμα της συνάντησης των δύο πλευρών, ο στόχος των 7.000 απολύσεων που έχει τεθεί για το 2014 θα υλοποιηθεί, αφού ο κ. Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να στείλει εκτός εργασίας 7.000 εργαζομένους και στην απόγνωση της οικογένειές τους. 

Συνέδριο της Δημοκρατική Παράταξης το Σεπτέμβριο - Ούτε το όνομα ΠΑΣΟΚ δεν αναφέρουν πλέον!!!
ΠΟΣΟ "ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ--Τούτη η γης η Ελληνίς!

ΓΡΑΦΕΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ε.α.
ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ/Γ.Ε.Σ.

"ΑΙΧΜΗΡΗ" ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ Ε. ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ...Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr