Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Νέο πρόγραμμα από τον ΟΑΕΔ για 50.000 άνεργους...



Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να προκηρυχθεί από τον ΟΑΕΔ πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 50.000 άνεργους... Η διαδικασία διαμόρφωσης του προγράμματος βρίσκεται σε τελικό στάδιο και αναμένεται να ανακοινωθεί και να υλοποιηθεί εντός Αυγούστου.

Ποιους δανειολήπτες αφορά ο νέος νόμος για ρύθμιση των χρεών;




Χρήσιμες διευκρινήσεις για δανειολήπτες που επιθυμούν ναρυθμίσουν τα δάνειά τους.

New Shoah Book Is Hit Among Non-Jewish Iranians...



ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΕ ΜΠΕΙΛ...



Σύμφωνα με την Marca Ρεάλ και Μπέιλ τα έχουν βρει σε όλα με τον Άγγλο άσο να υπογράφει συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 10 εκατομμύρια.

Μπούμερανγκ για τον ίδιο και τη χώρα οι λογικές “μπουλντόζα” που έχει υιοθετήσει στο ΥΠΕΞ...



Mega… οφειλές 1,35 εκατ. ευρώ στο Επικουρικό των Σωμάτων Ασφαλείας...



Στο «στόχαστρο» της αντιπολίτευσης μπαίνουν οι οφειλές του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel με αφορμή τη διαρροή στοιχείων για οφειλές -μόνο προς ένα ασφαλιστικό ταμείο!- λόγω μη απόδοσης του νομοθετημένου κοινωνικού πόρου, της τάξης του 1,35 εκατ. ευρώ.

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...Επίσχεση και ανεργία συνυπολογίζονται για παροχές ασθενείας!!!



ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΚΚΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... Ο Καμίνης θέλει να σταματήσει το συσσίτιο της Χ.Α.



Ενοχλεί η ενέργεια αλληλεγγύης του Λαικού Συνδέσμου πρός τους Έλληνες, τον άνθρωπο που θέλει να μετατρέψει την Αθήνα σε Μέκκα, για να ικανοποιήσει τους μουσουλμάνους που διαβιούν στη χώρα μας.
 

Έρχεται νέο Μνημόνιο μετά τις γερμανικές εκλογές.....



-Ή τα ψηφίζετε όλα ή πάμε σε εκλογές με λίστα. -Εκβιασμός από το Μαξίμου στους Βουλευτές της Ν.Δ. -Καζάνι που ''βράζει'' η Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Η αίσθηση ότι τα δύσκολα είναι μπροστά, κυριαρχεί εδώ και 10 περίπου μέρες στο Μαξίμου.

ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ!!! Πάρτε μια γεύση από το... μενού των προστίμων.....



Αλλαγές στα φορολογικά πρόστιμα φέρνει ο νέος Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών, ο οποίος εντός της ημέρας κατατίθεται στη Βουλή. Ο νέος κώδικας προβλέπει ηπιότερα πρόστιμα, από την άλλη όμως καθιερώνει αυστηρά μέτρα για την είσπραξή τους, όπως δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων, κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Τα πρόστιμα θα κυμαίνονται από 300 έως 2.000 ευρώ ανάλογα με την κατηγορία των βιβλίων και τις φορολογικές παραβάσεις.

ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ - ΣΟΚ!!! Το 98% των Ελλήνων χαρακτηρίζουν «κακή» την κατάσταση της οικονομίας ...



Αποκαλυπτικά για την βαθιά απογοήτευση που νιώθουν οι Έλληνες είναι τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας του Ευρωβαρόμετρου, το οποίο δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.



Βουλιάζει στα χρέη ο ευρωπαϊκός Νότος – Δυσάρεστη πρωτιά κατέχει η Ελλάδα...



O Νότος της Ευρωζώνης και η Ιρλανδία βυθίζονται στο χρέος, σύμφωνα με τα στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο του 2013, τα οποία δημοσιοποίησε χθες η Eurostat. Η Ελλάδα κατέχει και με διαφορά την πρωτιά…
τόσο σε επίπεδο Ευρωζώνης όσο και στο σύνολο της Ε.Ε.

«Βουτιά» στις βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ...



Τα μηχανογραφικά δελτία έχουν κατατεθεί από χιλιάδες υποψηφίους και όλοι πλέον αναμένουν το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, όταν και θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ...



ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ.


Βρυξέλλες : Δ.Πορφύρης –Π.Σταφυλά

Ικανοποιημένη η αμερικανική πλευρά από τις συνομιλίες του κ. Τζακ Λιού στην Αθήνα...



Ο Βενιζέλος, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και οι γκρίνιες των γαλάζιων...



Δεν σταματά η προκλητική συμπεριφορά από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος προκαλεί αναταράξεις στις ισορροπίες της συγκυβέρνησης.

8.296 δημόσιοι υπάλληλοι σε διαθεσιμότητα ως τέλη Σεπτέμβρη – Ποια υπουργεία και δήμοι μπαίνουν στο στόχαστρο...



Μετά τους δημοτικούς αστυνομικούς και τους σχολικούς φύλακες και ύστερα απ' τις διαθεσιμότητες των καθηγητών των τεχνικών λυκείων παίρνουν σειρά άλλοι 4.800 υπάλληλοι υπουργείων και δήμων που θα βρεθούν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου εκτός δημοσίου ως υπεράριθμοι.

Θα ενημερώσουμε και άλλους πρέσβεις, πλην του Βρετανού, για το τι θα κάνουμε με τα πετρέλαιά μας;

Αναδημοσιεύουμε απο το Πρώτο Θέμα, ένα ακόμα στοιχείο που τεκμηριώνει το ότι οι Άγγλοι και η αριστοκρατία τους μας….αγαπά
Διαβάστε μνημείο »επικοινωνίας» με την  άρχουσα βρεττανική τάξη η οποία αφού δεν έχει ενδοιασμούς στην εξόντωση των ίδιων των βρεττανών δια του εποικισμού της Αγγλίας, πιστεύετε θα έχει για εμάς;
Να τονίσουμε ότι το φερέφωνο της Αγγλικής πολιτικής το ΒΒC, ασκεί πιέσεις προς τον εξισλαμισμό της Ελλάδος με πρόφαση την ανέγερση τεμένους για τους Πακιστανούς κλπ.

Financial Times: Τώρα γίνεται χρεοκοπία και επιστροφή στη δραχμή!!!


'Η Ελλάδα μένει με δύο επιλογές, είτε να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και να χρεοκοπήσει εντός ευρωζώνης είτε να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και να χρεοκοπήσει εκτός ευρωζώνης'' εκτιμούν οι Financial Times σε κύριο άρθρο της.

 Διαβάστε όλο το άρθρο των Financial Times.

Διορίζουν συμβούλους για να "καταπιούν" σε 1 μήνα τα φιλέτα ΕΑΣ & ΕΛΒΟ...



ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ παραμένουν ανοικτά μέχρι να ... κλείσουν! Αυτή είναι η ουσία της κυβερνητικής ανακοινωσης περί "ριζικής αναδιάρθρωσης των επί σειρά ετών ζημιογόνων κρατικών εταιρειών Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) και ΛΑΡΚΟ προκειμένου να καταστούν βιώσιμες με στόχο την ιδιωτικοποίησή τους εντός του 2014 ή/και να διευκολύνουν την πώληση επιμέρους στοιχείων του ενεργητικού τους" που εκδόθηκε αργά το απόγευμα (διαβάστε το σχετικό αρχικό ρεπορτάζ εδώ).
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com