Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Video: Πάσχα Σαμαρά με Μέρκελ-Βενιζέλο και Κουβέλη.

Τέλος η μονιμότητα στο Δημόσιο; - Απολύσεις με απλή υπουργική απόφαση - Όλες οι ριζικές ανατροπές που έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα.


Αλλάζει ριζικά ο δημόσιος τομέας με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισεις να ετοιμάζει ριζικές αλλαγές οι οποίες έχουν συμφωνηθεί ήδη με την τρόικα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ “ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ” ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ, ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ!



ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ “ΩΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ – ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ”; Ε ΝΑΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ…

Πάγωσε το χαμόγελο της Ντόρας..........



Το διάσημο χαμόγελο της κόρης του Μητσοτάκη έχει χαθεί, τους τελευταίους μήνες, από το πρόσωπό της. Οι ερμηνείες που δίνονται στο εσωτερικό της ΝΔ είναι πολλές. Ξεχωρίζουμε όμως δύο: η πρώτη, σύμφωνα με τους παροικούντες την γαλάζια Ιερουσαλήμ, έχει να κάνει με την κακή χημεία και την διαχρονική καχυποψία που υπάρχει μεταξύ Σαμαρά – Ντόρας.

Πόσοι κατάλαβαν ότι ο αστυνομικός ζει κατά τύχη;


Από τα πρώτα θέματα στα δελτία ειδήσεων των καναλιών και των ραδιοφωνικών σταθμών ήταν η σύλληψη του επικίνδυνου Αλβανού (δεν έχει καμία ιδιαίτερη σημασία η καταγωγή, ως τμήμα της είδησης το μεταφέρουμε) δραπέτη των φυλακών στα Τρίκαλα.

Το Πάσχα στις ΕΔ ,προ και μετά ΔΝΤ! Φωτογραφίες-έκπληξη.


Το έθιμο της οργάνωσης του εορτασμού του Πάσχα στα Στρατόπεδα κανείς δεν ξέρει πότε ξεκίνησε. 

Δείτε τα παρατσούκλια των Ελλήνων ανάλογα με τον τόπο καταγωγής.



Τα γνωρίζατε ;;

Γιατί το Ισραήλ επιτίθεται στην Συρία;



«Το Ισραήλ πραγματοποίησε την Παρασκευή δύο αεροπορικά πλήγματα σε διάστημα τριών ημερών στην Συρία εναντίον όπλων που προορίζονταν για το σιτικό κίνημα του Λιβάνου, Χεζμπολάχ».

Τι καιρό θα κάνει το φετινό καλοκαίρι;



Δείτε.. Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται από τα θερμότερα των τελευταίων ετών, με παρατεταμένες περιόδους αρκετά υψηλών θερμοκρασιών!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ...ΑΝΑΠΤΥΞΗ...


Υπάλληλος της Βουλής εξαφανισμένος επι 5 μήνες!!!



Να χάσει τη δουλειά του κινδυνεύει ένας υπάλληλος της Βουλής αφού, όπως γράφει το Έθνος της Κυριακής, έχει να πατήσει το πόδι του 5 μήνες.

"Κίνημα Εθνικού Ύμνου": Ευέλπιδες και Δόκιμοι έστειλαν καθαρό μήνυμα στην πολιτική ηγεσία...



Επανάληψη του σκηνικού της 28ης Οκτωβρίου 2011 στην Θεσσαλονίκη με το τμήμα Ευέλπιδων να τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο στην παραλία της Θεσσαλονίκης αποθεούμενοι από τους πολίτες που είχαν διακόψει την παρέλαση, εξέλιξη που οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου, είχαμε χθες το βράδυ τόσο στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, από το άγημα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.
Μάλιστα μάρτυρας του εν λόγω γεγονότος ήταν και ο ίδιος ο Α/ΓΕΑ, υποπτέραρχος, Ε.Τουρνάς, στον Ι.Ν. Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Σημειώνεται ότι μόλις την Μ.Παρασκευή στον Ι.Ν.Διονυσίου Αρεοπαγίτου κτυπήθηκαν πολίτες από τα ΜΑΤ όταν θέλησαν να μπούν στην εκκλησία όπου εκκησιάζοντο γνωστοί πολιτικοί της τρικομματικής κυβέρνησης.
Αποτέλεσμα ήταν χθες να αστυνομοκρατείται ο ναός (φωτό) αφού υπήρχαν φόβοι για επεισόδια, αλλά αντί για τους πολίτες η ιδιότυπη διαμαρτυρία ήρθε από τους στρατιωτικούς!

Επτά σωματικούς πόνους που δεν πρέπει (ποτέ) να αγνοείς......



Σε κανέναν δεν αρέσει ο πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να μας τραβήξει την προσοχή το σώμα μας, όταν κάτι πάει λάθος. Φυσικά, είστε σε αρκετά καλή «επικοινωνία» με τον οργανισμό σας ώστε να ξέρετε πότε ο πόνος είναι μια απλή ενόχληση. Αλλά ξέρετε πάντοτε, πότε ο πόνος μπορεί να σηματοδοτεί κάτι πιο σοβαρό;Συγκεντρώσαμε επτά είδη σωματικών πόνων που δεν πρέπει ποτέ να αγνοείτε. Και φυσικά σε περίπτωση που δεν μπορείτε να τους αντέξετε, αναζητήστε άμεσα ιατρική βοήθεια.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΤΡΩΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ...



Με ιδιαίτερη επισημότητα και τιμές αρχηγού κράτους υποδέχθηκε, για πρώτη φορά επισήμως, η Κύπρος χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακος.

Παπούλιας: Ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι περισσότερο......


"Είναι μεγάλη ημέρα σήμερα με ένα σημαντικό μήνυμα. Ο Ιησούς Χριστός κατέβηκε, λοιδορήθηκε, βασανίστηκε, σταυρώθηκε για να σώσει τον άνθρωπο, να σώσει όλους εμάς. 

Και το μήνυμα είναι για εμάς, αυτή τη στιγμή να δείξουμε την υπομονή, το θάρρος και την ελπίδα ότι θα ξεπεράσουμε τα δικά μας πάθη. Ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι περισσότερο. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη σε όλους".

Αυτό το μήνυμα έστειλε από το στρατιωτικό φυλάκιο, του ακριτικού χωριού Δρυμάδες, Πωγωνίου, στη ελληνο-αλβανική μεθόριο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

«Η ανάσταση θα έρθει όταν νικήσουμε το φόβο»



Μήνυμα ελπίδας, αλληλεγγύης και αντίστασης έστειλε ο αρχηγός της αξιωματικός αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας από τη Γαύδο, όπου βρέθηκε για την ημέρα του Πάσχα.
O κ. Τσίπρας υπενθύμισε ότι «μετά τη σταύρωση έρχεται η ανάσταση, όμως για την Ελλάδα ο γολγοθάς του μνημονίου είναι μία συνεχής σταύρωση χωρίς ανάσταση» και τόνισε πως «η ανάσταση θα έρθει όταν νικήσουμε το φόβο και ανατρέψουμε το μνημόνιο».

Εξωδικαστικά η επίλυση οικονομικών διαφορών......



Οι χιλιάδες εκκρεμείς υποθέσεις, οικονομικού χαρακτήρα, που βρίσκονται ακόμα στα δικαστήρια, θα επιλύονται βάσει ενός νέου προγράμματος του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο έχει ήδη εγκριθεί από την Τρόικα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή της Κυριακής», οι σχετικές ρυθμίσεις θα επιβάλλουν την επίλυση χιλιάδων διαφορών, κυρίως οικονομικού αντικειμένου, εκτός δικαστηρίων, από ειδικές επιτροπές ή διαπιστευμένους μεσολαβητές.

Έρχεται «καταιγίδα» φόρων!!!!!!!!!!!!


«Καυτό» αναμένεται  να είναι το φετινό καλοκαίρι με τους φορολογούμενους να καλούνται να πληρώσουν σειρά φόρων, οι περισσότεροι εκ των οποίων ξεκινούν τον Ιούνιο.        

“Ντου” επιθεωρητών σε δημόσιες υπηρεσίες για να πιάσουν τους κοπανατζήδες....


Αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε δημόσιες υπηρεσίες έχει αρχίσει το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης προκειμένου να ... πιάσει επ' αυτοφώρω τους κοπανατζήδες.

Ο στρατιωτικός Σύνδεσμος και το Κίνημα στο Γουδί (Ιστορία)....


Από τις πιο εμπνευσμένες παρεμβάσεις στην μακραίωνη και κοπιώδη ιστορική μας πορεία ήταν αυτή του Στρατιωτικού Συνδέσμου. Κύρια γνωρίσματα της ρηξικέλευθης αυτής παρέμβασης που εξέτρεψε τον ιστορικό ρού της συγχρόνου Ελλάδος, ήταν η πολιτική και ηθική ανιδιοτέλεια, η άμετρη αγάπη για τον τόπο, που παρέπαιε από το βαρίδια της φαυλοκρατίας και του κομματισμού,  η υψηλή εγρήγορση για τα εθνικά μας θέματα που ευρίσκονταν σε μια κρίσιμη καμπή ιδία το Μακεδονικό και το Κρητικό  και το ευγενές όραμα για την κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση του τόπου, που όπως προείπαμε πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

ΔΗΜΑΡ και ανθελληνικά ξεράσματα…



Σας γράφαμε πριν από λίγες μέρες για ένα συνέδριο με θέμα τη μειονότητα της Θράκης, που ήταν να διοργανωθεί στα κεντρικά γραφεία της ΔΗΜΑΡ στην Αθήνα με τη συμμετοχή όλου του καλού… πατριωτικού κόσμου της χώρας. Και, όπως είχαμε από τότε επισημάνει, εμείς ήμασταν απολύτως σίγουροι για το τι ακριβώς θα λεγόταν από τους εκπροσώπους και τους παρατρεχάμενους του συγκεκριμένου ψευτοαριστερού ελληνομειοδοτικού συρφετού. 

Χριστός Ανέστη αδέλφια!


Χριστός Ανέστη! Αληθώς, ο Κύριος...!

Η ευχή αυτή απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, πιστεύσαντες και μη, αφού αποτελεί την παρακαταθήκη, την εγγύηση της δικής μας ανάστασης, που υπογράφτηκε με το αίμα και την Αγάπη Του Χριστού.


100.000 ρουκέτες στον πόλεμο της Χίου - ΒΙΝΤΕΟ


ΜεBλέμματα χιλιάδων επισκεπτών να είναι στραμμένα στον Βροντάδο πραγματοποιήθηκε και φέτος το έθιμο του Ρουκετοπόλεμου που αποτέλεσε ιδιαίτερο πόλο έλξης για τουρίστες κυρίως από τη γειτονική Τουρκία.

Οδηγίες υγιεινής διατροφής για το ΠΑΣΧΑ!!!!!!!!!!



Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε σταθερά τα κιλά και την φόρμα μας αυτό το Πάσχα. Δύσκολοι καιροί για δίαιτες. Τουλάχιστον για όσους το έχουν ανάγκη. Ο φόβος ότι την επόμενη μέρα η ζυγαριά θα δείξει δύο με τρία κιλά περισσότερο είναι μεγάλος. Μπορούμε άραγε να τα αποφύγουμε, και αν ναι  πως ;

Σταυρο-αναστάσιμη η ιστορική πορεία της Ελλάδας...


H Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια ζει στην ατμόσφαιρα της Μεγάλης Εβδομάδας, περιμένοντας την πολυπόθητη Ανάσταση.

Ο εθνικός ύμνος "σκέπασε" το Χριστός Ανέστη στην Ανάσταση της Αθήνας!!!!!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την ακολουθία της Ανάστασης από τον Ι.Ν. Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Πάσχα πολιτικών - Δράμα στρατιωτών και αξιωματικών...


Με 30αρια το σούβλισμα του οβελία - Πού θα "πέσουν"... ψιχάλες.....




Φορέστε τα κοντομάνικά σας, πάρτε τα γυαλιά του ηλίου και ό,τι άλλο θεωρείτε απαραίτητο και απολαύστε τον καλοκαιρινό καιρό!

Το ψήσιμο του οβελία θα γίνει με ζέστη και καιρό που θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι παρά άνοιξη! Αλλά αυτό λίγη σημασία έχει!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 

ΠΟΙΟΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ............

ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.ΕΚΤΟΣ
ΑΥΤΩΝ,ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ,ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ,ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ.
ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!


ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ..........


Πάσχα στην Κέρκυρα............


Στα άκρα οι σχέσεις ΜΕGA Βενιζέλου – Παπανδρέου για τα οικονομικά... του ΠΑΣΟΚ!!


Δουλειά δεν είχε ο ντιαμπόλ και γ....  τα παιδιά του!! Το ....ενημερωτικό κανάλιΜΟΥΓΚΑ μου βάζει πάλι μπρος την μηχανή παραγωγής πολιτικών ειδήσεων την στιγμή που στα ψιλά εμείς διαβάζουμε ότι: Στα«χαρτιά» του υπουργείου Οικονομικών οι πλούσιοι είναι ελάχιστοι, ενώ ο μηχανισμός καταγραφής της πραγματικότητας αποτελεί ακόμη «μακέτα».

Αρωματικά... αντί για κλήσεις από την τροχαία!!!!!!!!!!!!!!!



Aρωματικά αυτοκινήτων αντί … για κλήσεις, μοίρασε σήμερα στους οδηγούς των Χανίων το προσωπικό της Τροχαίας.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ‼! ΟΙ ΕΦΗΒΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕΞ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ....



ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ;
"Ελεύθερο έρωτα" προτιμούν να κάνουν οι Ελληνίδες έφηβες, χρησιμοποιώντας παράλληλα αντισυλληπτικά χάπια, ή το χάπι της επόμενης μέρας, σύμφωνα με στοιχεία, που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν στη σεξουαλική συμπεριφορά των εφήβων στη χώρα μας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ....ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΜΙΝΗ.


ΕΥΧΕΣ!!!!!!!!!


XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΗΜΕΡΑ.Ο ΑΝΑΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.

Δεύτερη επιστολή-χαστούκι του αξιωματικού από τον Έβρο-"Δεν θέλω ελεημοσύνη"



Η αξιοπρέπεια του αξιωματικού από τον Έβρο ο οποίος μέσω της επιστολής του περιέγραψε την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα. Πολύ περισσότερο από τους λίγους “πολεμιστές του πληκτρολογιου” οι οποίοι κρυμμένοι καλά πίσω από την ανωνυμία τους κι έχοντας δει οι περισσότεροι τον Έβρο μόνο στο χάρτη επιχείρησαν να ειρωνευτούν τα όσα έγραψε ο αξιωματικός. Είναι πολύ εύκολο όταν έχεις ρεύμα -γιατί εδώ έχουμε φθάσει- να ειρωνεύεσαι. Πολύ πιο εύκολο όταν κάνεις κριτική από το ζεστό σου καναπέ. Ο αξιωματικός με την ίδια αξιοπρέπεια δίνει συνέχεια όχι για να αντιπαρατεθεί. Αλλά για να ευχαριστήσει όσες ιστοσελίδες δημοσίευσαν την κραυγή αγωνίας του και ενδιαφέρθηκαν να μάθουν περισσότερα για τον ίδιο όπως το kranos.gr, ο veteranos.gr και τα thrakiotikanea.gr. Επισημαίνει ότι δεν επιδιώκει την ελεημοσύνη κανενός. Και η δεύτερη επιστολή του αξίζει να διαβαστεί αλλά κυρίως να αξιολογηθεί από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.


Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com