Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΧΥΡΟ ΙΣΤΙΜΠΕΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΤΗΝΗ…


“ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ” ολόκληρο ΣΤΟΛΟ στην Κυπριακή ΑΟΖ- Στέλνουν ακόμη δύο Πολεμικά ΠΛΟΙΑ!!!


Επίσκεψη του Κικίλια στις ΗΠΑ: Θα δει αξιωματούχους της CIA και του FBI ...


2 ΒΙΝΤΕΟ-ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ MNHMEIOY ΠΕΣΟΝΤΩΝ 1940-41 ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ…


Στα 550 εκατ. ευρώ η πτώση του τζίρου στο λιανεμπόριο τον Οκτώβριο ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ--Είναι γλυκιά η… διαπλοκή της εξουσίας!!!


Σε πλήρη εξέλιξη των παιχνίδι των φιλοκυβερνητικών μιντιακών «δορυφόρων» με στόχο την αποδόμηση της δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ

Κάποια πράγματα μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο…. Ένα εξ’ αυτών είναι βεβαίως και η σχέση μεταξύ υποτιθέμενων μεγάλων εκδοτικών ομίλων και πολιτικής εξουσίας. Όλοι αυτοί που επί σειρά ετών «ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις» όπως συνηθίζει να λέει ο λαός.
Κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη μια καλά οργανωμένη επιχείρηση από τα λεγόμενα «συστημικά» ΜΜΕ και από πολλούς «πρόθυμους» δημοσιογράφους.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  το παιχνίδι έχει οργανωθεί ενόψει κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων, που αναμένεται να κορυφωθούν με πρόωρες εκλογές, αφού όλα δείχνουν πως η άλλη επιχείρηση, αυτή της συγκέντρωσης των 180 προθύμων βουλευτών ώστε να εκλεγεί απ’ αυτή την παρούσα Βουλή Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αποτυγχάνει.

[Eντυπωσιακές Eικόνες]--Ταξιδέψτε στους πιο παράξενους δρόμους του κόσμου ...Τον “αμανέ” τους οι Τούρκοι:Θα στήσουν πλατφόρμα μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ!!!


Νόμιμη & Συνταγματική αποφάσισε το ΣτΕ η παρακράτηση 10-15% στα ακαθάριστα εισοδήματα των καθηγητών!!!”F-16 & F-4 της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας παρενοχλήθηκαν από ελληνικά μαχητικά και από συστήματα αεράμυνας στο Αιγαίο”!!!BINTEO-ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ…


Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr