Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ!!! Σκληρή μάχη στη Ναυπακτία - Σκοτώθηκαν δύο Αλβανοί από τις ειδικές δυνάμεις



ΠΛΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ... Δεν βρίσκει χώρα για άσυλο ο Σνόουντεν...


REVENGE TIME BOY.....SEE YOU IN HELL...

Πλην Βενεζουέλας κανείς δεν δείχνει διαθέσιμος να αναλάβει να δώσει άσυλο στον Έντουαρντ Σνόουντεν. Ψαλιδίζονται τις τελευταίες ώρες οι ελπίδες του Εντουαρντ Σνόουντεν να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.

Επαναφορά αποζημιώσεως 4 ΗΕΕ για ΕΤΑ και Ζ΄ ΜΑΚ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!!



GBAL.
 Εντάξει!! Με 100 Ευρώ επιπλέον τον μήνα, θεωρούμε ότι λύνουμε το πρόβλημα εξαθλίωσης των στελεχών των ΕΔ; Και μόνο σε δύο Μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων; Χωρίς να αμφισβητούμε το έργο των Ειδικών Δυνάμεων, τα λοιπά στελέχη, που φυλάνε στην κυριολεξία Θερμοπύλες στα σύνορά μας, στον Έβρο και στα νησιά μας, στα Φυλάκια και στα στρατόπεδα, στα πλοία και στα υποβρύχια που περιπολούν μέρα νύχτα, στις επιφυλακές των Μονάδων όλων των Κλάδων, όλοι αυτοί   προσφέρουν λιγότερο έργο;...

ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!!! 10% κάτω οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα...



Και νέα μείωση κατά 10% υπέστησαν στους μισθούς τους οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το α' τρίμηνο του 2013.
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...



Στη Δικαιοσύνη και στην Ε.Ε. όλος ο «φάκελος» του ΟΠΑΠ,
μαζί με τα ελληνικά και ξένα δημοσιεύματα

Στη συνεδρίαση της ομάδας νομικής και κοινοβουλευτικής τεκμηρίωσης του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, η οποία μεταξύ άλλων ασχολήθηκε και με το ζήτημα της επαπειλούμενης κατάρρευσης της ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ, συμμετείχε ο Γ.Γ. του κόμματος, κ. Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος μετά το τέλος της συνεδρίασης δήλωσε:

Συνεχίζουν το θεάρεστο έργο οι υιοί Σιούφα!!!



ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΕ ΡΟΛΟ... ΔΟΣΑΤΖΗΔΩΝ ...

Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων του ΟΑΣΕ ο Μάκης Βορίδης...



Η κατάρρευση του ασφαλιστικού οδηγεί σε μείωση συντάξεων !!!



Ανυποχώρητοι οι δανειστές, ζητούν και άλλο αίμα...

Αίγυπτος: Ο Μόρσι απέρριψε το τελεσίγραφο του στρατού...



Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μόρσι, απέρριψε την 48ωρη προθεσμία, που είχε θέσει ο στρατός, για να ικανοποιήσει τα αιτήματα του λαού.

Σοκ! Τέλος από την Cosco o επικεφαλής της Κάπτεν Γουέϊ! Tι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα!!!



Η είδηση προκαλεί αν μη τι άλλο αναστάτωση. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο επικεφαλής της γνωστής μας Cosco, που είναι και η μεγαλύτερη κρατική ναυτιλιακή εταιρεία, απομακρύνεται με συνοπτικές διαδικασίες με εντολή του Κομμουνιστικού Κόμματος Κϊνας.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ;ΤΟΤΕ ΠΕΤΥΧΕΣ...




Έχουμε και λέμε:

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις, θα έχουν κλήσει όλες οι επιχειρήσεις...



Δεν διαφωνώ: ναι είναι πολλοί οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, δεν διαφωνώ : Ναι να κλείσουν ή να συγχωνευτούν δύο ή και πέντε δημόσιοι οργανισμοί  εφόσον αυτό κρίνετε ορθό από τα αρμόδια επί του θέματος όργανα.

AΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK TOY Δρ. ΑΘ. ΔΡΟΥΓΟΥ.




Η κοινωνία έχει εξαντλήσει τις αντοχές της δείχνει έρευνα του ΕΒΕΑ...



Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών δημοσιοποιεί σήμερα την τρίτη ποσοτική έρευνα για το έτος 2013 με τίτλο «Οικονομικό Βαρόμετρο», η οποία πραγματοποιείται κατ’ εντολή του ΕΒΕΑ από την εταιρία ALCO, ενώ... 

Επικίνδυνα παιχνίδια με τις Ένοπλες Δυνάμεις και με την ανοχή της ηγεσίας τους...



Η απόφαση εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων σε επιχείρηση καταδίωξης δραπετών στην ορεινή Ναυπακτία δεν διαψεύδεται από χθες από κανέναν  και έχει προκαλέσει μια σειρά ερωτημάτων με κυρίαρχο ένα:

Ομπάμα: Θα δώσουμε όλες τις πληροφορίες που ζητούν οι σύμμαχοι για τις υποκλοπές.



Ο Αμερικανός πρόεδρος διαβεβαίωσε επίσης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από την Τανζανία ότι οι ΗΠΑ θα παράσχουν στους συμμάχους τους όλες τις πληροφορίες που ζητούν όσον αφορά τις δραστηριότητες ηλεκτρονικής κατασκοπείας, τις οποίες κατηγορείται ότι διέπραξε αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών σε βάρος των εκπροσωπήσεών τους στην Ουάσινγκτον και τον ΟΗΕ.

Η Ινδία δεν μπορεί να ελέγξει τα ανώνυμα γενόσημα που παράγει !!!



Σοκάρει το πόρισμα επιτροπής του ινδικού κοινοβουλίου.

Τρικυμία στη ΝΔ λόγω επέλασης του Λαϊκού Συνδέσμου στις δημοσκοπήσεις...


Στη ΝΔ ο πανικός από την τελευταία δημοσκόπηση της ALCO που μπορεί μεν να τους δίνει πρώτο κόμμα, αλλά με εκτίμηση εκλογικής επιρροής (δηλαδή με αναγωγή επί των αναποφάσιστων) που μόλις υπερβαίνει το 24%, ενώ ο Λαϊκός Σύνδεσμος κερδίζει πάνω από 12% παρά τον πόλεμο που γίνεται στο κόμμα, έχει προκαλέσει πραγματικά τρικυμία.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com