Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

New Analysis of Pew Data: Children of Intermarriage Increasingly Identify as Jews...
Ελληνες Βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ''εγκαλούν τον υπουργό''' γιατί δεν ...άνοιξαν τα Τζαμιά σε Σέρρες και Τρίκαλα!!!Και φυσικά απέσπασαν τα εύσημα των πρακτόρων της Άγκυρας! Ζητούν να μάθουν το λόγο που απορρίφθηκε το αίτημα γιατί δεν άνοιξαν για προσευχή της Παρασκευής των Μουσουλμάνων σε Σέρρες και στο ''Μολυβένιο Τζαμί” στα Τρίκαλα!

ΥΠΕΡΟΧΟ..."FLYING OVER AMERICA"...Γενέθλιος ημέρα της Σχολής Τεθωρακισμένων...152 χρόνια Σχολη Αξιωματικών Τεθωρακισμένων
“Δια του ελιγμού η Νίκη”

Η Αλβανία δεν εντάσσει στο διμερή διάλογο με Ελλάδα την ΑΟΖ...Της ΝΕΦΕΛΗΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΥ.

Γ.Φλωρίδης: «Μεγαλώνει το χάσμα πολιτικών και κοινωνίας»...Παραμένει συνήθως αμέτοχος στο πολιτικό γίγνεσθαι, αρνείται πεισματικά να συμμετάσχει σε οποιονδήποτε πολιτικό σχηματισμό, έχει εμμονή στις δικές του θέσεις και αρκείται στον σχολιασμό των όσων συμβαίνουν στη χώρα.

Θεσσαλονίκη: Το Gay Pride στην πορεία του Πολυτεχνείου...
ΠΑΣΟΚ-ΝΔ 252 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ "ΦΕΣΙ"...

ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΟΔΕΥΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ... Νέες σαρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο-Ιδιώτες αναλαμβάνουν υπηρεσίες...Του Ηλία Μπενέκου
Οι σαρωτικές αλλαγές που έρχονται στο Δημόσιο, το προσεχές διάστημα τόσο σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους, όσο και τις δομές και λειτουργία της κρατικής μηχανής, είναι κάτι περισσότερο από βέβαιες. Η συζήτηση μπορεί να εστιάζεται το τελευταίο διάστημα στον ποσοτικό στόχο των 4.000 απολύσεων που θα γίνουν μέχρι το τέλος του έτους, ωστόσο, οι σχεδιασμοί εδώ και καιρό είναι πολύ πιο μακροπρόθεσμοι ακουμπώντας ακόμη και αυτόν τον «χαρακτήρα» του δημοσίου.
Η αναδιοργάνωση, μέσω και της αξιολόγησης, αναμένεται να οδηγήσει σε οριστική κατάργηση και «λουκέτα» άχρηστων φορέων και κοστοβόρων υπηρεσιών, που πλέον είτε δεν έχουν λόγο ύπαρξης αφού δεν στοχεύουν στην εξυπηρέτηση του πολίτη, είτε μπορούν να ασκηθούν από ιδιώτες επιτυγχάνοντας μεγαλύτερες εξοικονομήσεις για το κράτος.

Η αποχώρηση από τα εγκόσμια του Γλαύκου Κληρίδη και οι έσχατες λογικές ενός κράτους !!Η "ναυμαχία" Βενιζέλου - Αβραμόπουλου σ΄ έναν πίνακα!
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ "ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ" ...

ENHMEΡΩΤΙΚΟ...Τo νέο σχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων ...Τα πρώτα συμπεράσματα της ΕΛ.ΑΣ. από την προκήρυξη: Το βλέμμα σε Μαζιώτη και παλιούς γνωστούς ...
.......Δεν έχομεν γύψο!!
XXV ΤΘΤ: Ασκηση συγκροτήματος Ίλης μέσων αρμάτων με πραγματικά πυρά (φωτ)...Δημοσκοπήσεις για γέλια & για κλάματα.....ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Πότε σας παίρνουν το σπίτι και πώς να το γλυτώσετε!!!"Εγκλώβισαν" τουρκικά F-16 τα αντιαεροπορικά της Συρίας...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!Έτσι, να βάζουμε προτεραιότητες: Θα δώσουμε 2,5 εκ. ευρώ για το… Εθνικό Θέατρο της Αλβανίας!
ΜOVIE “ELENH” BY NIKOLAS GAGE……


A MOVIE FROM THE HELLENIC CIVIL WAR WRITTEN BY NIKOLAS GATZOGIANNHS.

''Άθλιο και ανόητο μανιφέστο των θρασύδειλων δολοφόνων''18 σελίδες για να πουν ότι είναι δολοφόνοι...


Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΩΝ.

ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 25%.... Σαρωτικές αλλαγές στις συντάξεις από το 2015.....
Προμελετημένη μεθόδευση Γεωργιάδη με τις ευλογίες Σαμαρά...ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ".....ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr