Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί εάν έχει δωροδοκηθεί βουλευτής ...


Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη για τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη αναφορικά με την συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές (ψήφοι) για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Η «ανάπτυξη»...έφερε φτώχεια στους μισούς Ελληνες !!!


Δραματικά είναι τα στοιχεία για την φτώχεια στην Ελλάδα, τόσο για το 2013 όσο και για το έτος που διανύουμε. Τα νοικοκυριά που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας εκτιμώνται σε 892.763 και τα μέλη τους σε 2.529.005, ενώ το ποσοστό κινδύνου φτώχειας πριν από όλες τις κοινωνικές μεταβιβάσεις ανέρχεται σε 53,4%. Ο  κίνδυνος φτώχειας για άτομα ηλικίας 18-64 ετών εκτιμάται στο 45,8%.

Αυτά προκύπτουν από τα αποτελέσματα της δειγματοληπτικής Έρευνας Εισοδημάτων και Συνθηκών Διαβίωσης των Νοικοκυριών έτους 2013, με περίοδο αναφοράς εισοδήματος το έτος 2012, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ.
Ειδικότερα, όπως προκύπτει από την έρευνα:

Τα στελέχη του Λιμενικού ζητάνε ενημέρωση για τoν Έμπολα λόγω των παράνομων μετανάστων...


«Προετοιμαστείτε για ακόμη 30.000 λαθρομετανάστες μέχρι το τέλος του έτους»! ...


Ετοιμάζουν φόρο 15 έως 20 ευρώ ανά επιβάτη στα αεροδρόμια !!!


Ποιος ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ;; – 4o περιστατικό σε 10 μέρες !!!“Να ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να…εκλέξουμε ΠΡΟΕΔΡΟ” !!!


Συμμαχία UCK-ISIS στα Βαλκάνια!- Γκράφιτι σε τοίχο σερβικής Μονής: «Το χαλιφάτο έρχεται, ISIS-UCK» ...
ΒΙΝΤΕΟ--13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1904--Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ...

ΣτΕ: Αποζημίωση «μαμούθ» για τον θανάσιμο τραυματισμό οπλίτη ...


«Ναι μεν, αλλά…» από τη Λαγκάρντ ...Μέγα "φάουλ" Γ.Ε.Σ. με μετάθεση γυναίκας λοχία που γύρισε από άδεια μητρότητας !!.....


ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η "ΑΒΑΝΤΑ" ΣΤΗΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ--ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ:Σνόουντεν: «Mείνετε μακριά από το Facebook, το Dropbox και τη Google» ...Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr