Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ...Τουρκικές προκλήσεις, αλλά και…γκρίνια!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.Ενδιαφέροντα τα συμπεράσματα από πρόσφατη εκδήλωση στην Αδριανούπολη του αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης»... 

Υπερψηφίστηκε το φορολογικό νομοσχέδιο στη Βουλή – Διαρροές για την κινητικότητα...Υπερψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο «Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών» ολοκληρώνοντας έτσι την υλοποίηση της δέσμης των 22 προαπαιτούμενων δράσεων για την εκταμίευση της δόσης. Μαζί και η τροπολογία που θέτει σε διαθεσιμότητα εκπαιδευτικούς που διαθέτουν μεταπτυχιακό και διδακτορικό.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΕΔ!!! Δίωξη για το σκάνδαλο της SONAK του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Γ. Αντωνακόπουλου...Για πρώτη φορά στην ιστορία των ελληνικών ΕΔ διώκεται σε βαθμό κακουργήματος ένας αρχηγός επιτελείου και αυτός είναι ο στρατηγός....

ΣΚΑΝΔΑΛΟ SONAK... Και ο Ε.Βενιζέλος στο "κάδρο" - Ιδού όλος ο φάκελος της προμήθειας.Τρεις υπουργοί, οι Άκης Τσοχατζόπουλος, Ε.Μεϊμαράκης και Ε.Βενιζέλος "φωτογραφίζονται" κατ'αρχήν ως συνυπεύθυνοι στο σκάνδαλο των συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου που είχε αναλάβει να κατασκευάσει η εταιρεία SONAK του Θ.Λιακουνάκου, το οποίο όχι μόνο δεν παραδόθηκε ποτέ, αλλά εν συνεχεία λόγω ηθελημένων ή μη (αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη) αβλεψιών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο διαιτητικό δικαστήριο "έβγαλε" ένα ποσό 3 εκατ. ευρώ υπέρ της SONAK.

ΔΝΤ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας μείωσης του κατώτατου μισθού.....Θέμα νέων μειώσεων στον κατώτατο μισθό φαίνεται πως αφήνει ''ανοικτό'' με τη νέα του έκθεση το ΔΝΤ.

Η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων και το οργανωμένο έγκλημα...Κάποτε η Δημοκρατία ήταν συνυφασμένη με το Σύνταγμα.

ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΕΛΣΤΑΤ: Τα ελληνικά νοικοκυριά φτωχαίνουν κάθε μέρα.....Περαιτέρω απώλειες 1,9 δισ. ευρώ είχαν σε έναν χρόνο (α΄ τρίμηνο εφέτος σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012) στο διαθέσιμο εισόδημά τους τα νοικοκυριά της χώρας.

Four Seasons ~ Vivaldi...
ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ - ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ Ε.ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ!!! Για το σκάνδαλο της SONAK κατά Λιακουνάκου, Βασιλάκου και ΚολίρηΜία ποινική δίωξη που χτυπάει το σκληρό πυρήνα της κυβέρνησης, και αφορά προσωπικά τον πρόεδρο της Βουλής Ε.Μειμαράκη, κινήθηκε κατά τον δύο πρώην στενών συνεργατών του Γεώργιο Κολίρη και Ευάγγελο Βασιλάκο. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ REUTERS: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ!!Προ ημερών, το Reuters έπιασε λαυράκι. Σε ιδιαίτερα προσεκτικό δημοσίευμά
του που πήρε μεγάλη έκταση παγκοσμίως ανέδειξε κάποιες «συναλλαγές» μεταξύ
τριών ελληνικών τραπεζών η οποία, αν το δημοσίευμα αληθεύει, τεκμηριώνει την
ποινική δίωξη γνωστών τραπεζιτών της χώρας.

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ - ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ... "Τζίφος" τα φορολογικά έσοδα!!!Ποια δόση; Από τα 4 δισ. ευρώ τα 2,3 επιστρέφουν στους δανειστές...-Το μεγαλύτερο μέρος της δόσης θα πάει για την εξόφληση ομολόγων της ΕΚΤ και άλλων κεντρικών τραπεζών. -Αφήνουν «ψίχουλα» για το λαό.
Στον φαύλο κύκλο του χρέους έχει εισέρθει η Ελλάδα παίζοντας χωρίς όρους το βρώμικο παιχνίδι που της έχουν επιβάλει οι δανειστές.
Το χρέος της χώρας μας ανακυκλώνεται συνεχώς και μάλιστα με τρόπο προκλητικό.

Διαρροή προσωπικών δεδομένων τουλάχιστον 6 εκ. πολιτών !!!Σε εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια να συγκαλυφθεί η έκταση αλλά και οι ένοχοι της μεγαλύτερης διαρροής προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών στην ιστορία της χώρας....

"Τεμαχίζουν" τη ΔΕΗ στα τρία - Θα πουληθεί σταδιακά έως το 2016 σε ιδιώτες με υπουργική απόφαση...Με μία πράξη του υπουργικού Συμβουλίου αποφασίστηκε αιφνιδίως την Τετάρτη το σπάσιμο της ΔΕΗ, η οποία υπουργική απόφαση προβλέπει την ιδιωτικοποίηση του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) έως το 2014. 

Οι δέκα πιο μυστηριώδεις φωτογραφίες που έχουν ληφθεί ποτέ (Βίντεο)...ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ 100 ΕΤΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ- 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013.-ΒΙΝΤΕΟ.


"Πεθαίνοντας στην Ελλάδα", ένα βίντεο του BBC...Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τη κρίση που μαστίζει τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα...

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.Αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετούσε στη Μύκονο.

Φήμες για αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα...Καταγγελίες ότι η ελληνική πλευρά βρίσκεται σε πλήρη εξάρτηση από τις ορέξεις Μέρκελ.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ... ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ! "Φωτιά" ο ΔΣΑ κατά της κυβέρνησης: "Καταργείτε την Δημοκρατία"Μύδρους κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε με αφορμή την 39η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ) και ο πρόεδρός του Γ. Αδαμόπουλος,
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr