Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:Ρώσος ηγέτης προειδοποιεί, «Πάρτε όλα τα λεφτά έξω από τις δυτικές τράπεζες τώρα!" Από την Ελληνική κρίση και τις κατασχέσεις στις Τράπεζες της Κύπρου στην Παγκόσμια πτώχευση!


WorldTruthTV

Ο σεισμός "ξύπνησε" το Δήμαρχο και ζητάει από τον Αβραμόπουλο να μην φύγει η ΜΕΡΥΠ από Λαμία...ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ...Οι Αλβανοί εθνικιστές ετοιμάζουν σχέδιο άλωσης της Ελλάδας!!!Μυστική συμφωνία Σαμαρά – Ομπάμα αποκαλύπτουν οι αντιμνημονιακοί κεντροδεξιοί...Ερντογάν: «Κάντε όλοι από 3 παιδιά να τριπλασιαστούμε σε λίγα χρόνια» - Εμείς τι κάνουμε;!‘Ζυμώσεις’ επίθεσης, ή κάνει πίσω το Ιράν ή… ο Θεός βοηθός...Υπηρετούν την πατρίδα με τα μωρά στην αγκαλιά...Εν ενεργεία και απόστρατοι στρατιωτικοί μιλούν Στο ΧΩΝΙ για τα προβλήματά τους και ξεκαθαρίζουν πως η Πολιτεία έχει, πλέον, ρουφήξει και την τελευταία ρανίδα του αίματός τους

Σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας: Εκεί που μας χρωστάγανε, μας κλέβουν και το βόδι!!!Σάββα Καλεντερίδη

An Unexpected Family Reunion, Seven Decades After the Holocaust.EKTAKTO...Αποκάλυψη! Να ποιος αγόρασε τον 902!!!Τρώτε σκόρδο!!! Καταπολεμά ακόμη και την ανάπτυξη κακοήθων όγκων...


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ.-ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΠΑΝΤΕΣ.Κύπρος: 17 χρόνια από τη δολοφονία των Ισαάκ και Σολωμού...ΕΛΛΑΔΑ: ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ 150 ΔΙΣ. ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ - Η μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή του κόσμου!!!"ΦΩΤΙΑ" ΣΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ... Το "χαράτσι" φεύγει για να έρθει ο νέος και βαρύτερος ενιαίος φόρος ακινήτων!Το επικοινωνιακό "δούλεμα" περί κατάργησης του χαρατσιού λαμβάνει τέλος, αφού στην πραγματικότητα θα είναι το ίδιο βαρύς και περισσότερο ο ενιαίος φόρος ακινήτων. Οι κυβερνώντες απλά αλλάζουν την ονομασία και με την βοήθεια της υποστηρικτικής ελληνικής τηλεόρασης το "πλασάρουν" στους πολίτες σαν μεγάλη ανακούφιση.
 

ΝΕΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Αγωγός ασπίδα στο Αιγαίο - Η απάντηση της Ελλάδας στην τουρκική επιδίωξη...ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Eκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Ζάλογγο, την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 !!!Στουρνάρας: Δεν είναι βέβαιος για νέα μέτρα – Δεδομένη η άρση των πλειστηριασμών.....Υπόθεση κατασκοπείας: Η NSA, το Spiegel, η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση..."Κεραυνός" από ΗΠΑ - "Το ευρώ σκοτώνει τους Έλληνες αλλά αυτοί είναι δειλοί"Στη Φυλακή Και Βαριά Πρόστιμα Όποιος Καλλιεργεί «Παράνομους» Σπόρους !!!
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ;Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr