Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

Η ΕΕ δεν δίνει αποζημιώσεις στους ροδακινοπαραγωγούς - "Tζάμπα" η ρήξη με την Ρωσία ...

Ποιοί υπονομεύουν το έργο της Διακλαδικής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του 401 ΓΣΝΑ; ...
Καρατζαφέρης: Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και... «επιστροφή στο μαντρί» !!!Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και ανοιχτή πρόταση σύμπλευσης με τη Νέα Δημοκρατία όταν σημάνει «η ώρα της εθνικής ευθύνης» απευθύνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Έθνος» - το οποίο αποφεύγει να υπογράψει ως πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού - ο κ. Καρατζαφέρης ρίχνει ακόμα περισσότερο νερό στο μύλο των σεναρίων που τον θέλουν να είναι ένα βήμα από την συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία.

Τα 6 συνηθέστερα συμπτώματα καρκίνου που δεν πρέπει να αγνοήσετε! ...ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ,,,Εμετική συκοφαντική επίθεση κατά του Αρχηγού ΓΕΝ αντιναύαρχου Ε.Αποστολάκη ...ΒΙΝΤΕΟ--"Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ" ΚΑΙ "ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" ...

Τουρκία: Έρευνα για τις πληροφορίες περί κατασκοπείας από τη Γερμανία ...
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ:Δήλωση ΒΟΜΒΑ της Έλσας Μανωλοπούλου!!!

«ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ»

ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΒΑΣΙΚΑ--Επάγγελμα κατάσκοπος! Έχει μεγάλο μέλλον!...Ισλαμιστές απειλούν τη Νορβηγία με νέα "11η Σεπτεμβρίου" αν δεν επιβληθεί η σαρία !!!
ΓΣΕΕ: 30 χρόνια πίσω έφτασε η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων !!!XΡΕΗ-ΦΟΡΟΙ-ΔΑΝΕΙΑ "ΠΝΙΓΟΥΝ" ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ...Φώτα, νερά, τηλέφωνα, εφορία, τράπεζες, ασφάλειες ΙΧ, τέλη κυκλοφορίας, ανεξόφλητα χρέη μας περιμένουν με το «καλημέρα σας» από το Σεπτέμβρη.
Μια προσευχή, μια ελπίδα κι ένα διάλειμμα ήταν ο φετινός Αύγουστος από τα μπιλετάκια της Δικαιοσύνης και του κρατικού μηχανισμού για χιλιάδες μικροοφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων, για όσους δεν έχουν πληρώσει ρεύμα, νερό, τηλέφωνο. Για όσους δεν έχουν ασφαλίσει το αυτοκίνητο ή δεν το έχουν περάσει από ΚΤΕΟ και για όσους χρωστούν στις τράπεζες. Κατά τα υπόλοιπα... ο χειμώνας έρχεται νωρίτερα.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ...Υπάλληλος νεκροτομείου παραδέχεται ότι έκανε ΣΕΞ με 100 πτώματα!!!!ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΒΡΑΔΥ ...Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr