Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΒΟΜΒΑ: Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί αξιωματικών στην έρευνα για τα υποβρύχια!!!




Οι τραπεζικοί λογαριασμοί οκτώ αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού και ενός πολιτικού υπαλλήλου ,ανοίγουν για να διευκολυνθεί η έρευνα για... την υπόθεση των υποβρυχίων τύπου 214.

Απειλούν με αντάρτικο οι ισλαμιστές στην Ελλάδα: Πρωτοφανής ανακοίνωση της ΜΕΕ!!!!!!!!




Απειλητική ανακοίνωση με την οποία τους Έλληνες ότι "Θα υπερασπιστούν άφοβα την πίστη τους" εξέδωσε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας μετά από μια επιστολή που έλαβαν και η οποία "μυρίζει από μακριά" ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας.
Η πρωτοφανής ανακοίνωση των ισλαμιστών απειλεί ευθέως την χώρα που τους φιλοξενεί (χωρίς καν να λάβουν υπ'όψιν τους ότι η επιστολή με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής, μάλιστα, είναι κατασκευασμένη) ως να ευρίσκοντο σε καμιά χωρα που έχει εμφύλιο πόλεμο όπως η Συρία και δεν υπάρχουν αρχές για να προστατέψουν τους πολίτες ή τους φιλοξενούμενους αλλοδαπούς...

Πρέβεζα: Παραδόθηκε το κτήριο της λέσχης αξιωματικών στην κτηματική υπηρεσία...




Παραδόθηκε από τον Διοικητή της 131 Σ.Μ. κ. Τσαντίρη το κτήριο της πρώην λέσχης αξιωματικών Πρέβεζας στην κτηματική υπηρεσία.
 

Aισιόδοξη η μητέρα της Μυρτώς: Είδαμε για πρώτη φορά φως στο τούνελ!!!



Ένα χρόνο μετά μετά την άγρια κακοποίηση της Μυρτώς στην Πάρο, το πρώτο χαμόγελο αισιοδοξίας Η 16χρονη Μυρτώ συνεχίζει τον αγώνα της στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται της με φανερά σημάδια βελτίωσης γεμίζοντας με αισιοδοξία τη μητέρα της αλλά και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα που δεν έχουν φύγει λεπτό από κοντά της.

ΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ.



Εκανε πίσω η Τρόικα -Οχι απολύσεις τώρα -Στο τέλος του έτους τελικά οι απολύσεις από το Δημόσιο.



Περίπου 2.000 δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι βάσει των μνημονιοακών δεσμέυσεων της κυβέρνησης θα έβλεπαν την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο, πήραν παράταση μέχρι το τέλος τους έτους. Αν και η κυβέρνηση έχει δεχθεί κίτρινη κάρτα από τους δανειστές για τις καθυστερήσεις στην αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα, συμφώνησαν στη διατήρηση των υπαλλήλων στις θέσεις τους μέχρι το τέλος του έτους.   Οπως αναφέρει και η Καθημερινή βάσει τηςνέας συμφωνίας η κυβέρνηση θα πρέπει να υλοποιήσει τη δέσμευσή της για «έξοδο» 4.000 δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το τέλος του έτους και συνολικά 15.000 υπαλλήλων μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014.

ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ-Ν.3869/10



Το 24% των Άγγλων αλλάζει σεντόνια μία φορά το εξάμηνο!!!




Δε θα θέλατε να ξέρετε τι συμβαίνει με την τουαλέτα του σπιτιού τους...

ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ Το ΠΑΣΟΚ… ζει ένα δράμα με τα οικονομικά!!!




Δραματική είναι η κατάσταση γύρω από τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Οι επιτελείς του κόμματος θα πρέπει να βρουν ως τις 20 Αυγούστου γύρω στις 200.000 ευρώ για να εξοφλήσουν οφειλές προς τον ιδιοκτήτη του κτιρίου της Ιπποκράτους, ενώ την Δευτέρα έχουν δεσμευτεί ότι θα καταβάλουν έστω μία μικρή προκαταβολή από τα καθυστερούμενα!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Γιάννης Μιχελάκης: «Οι ιδέες δεν αντιμετωπίζονται με διατάγματα»




Από το 2001, το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με μια "απόφαση – πλαίσιο" υπέδειξε στα κράτη μέλη της Ένωσης να θεσπίσουν αυστηρές ποινές τόσο για πράξεις ρατσιστικής προπαγάνδας, όσο και για κάθε δημόσια άρνηση των εγκλημάτων γενοκτονίας. Η απόφαση, ωστόσο, εκείνη- όπως ρητά αναφερόταν – δεν συνεπαγόταν υποχρέωση των κρατών μελών να λάβουν μέτρα που αντιβαίνουν τις θεμελιώδεις αρχές τους για την ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι, της έκφρασης και του Τύπου. Ούτε, βέβαια, οι κοινοτικές αποφάσεις έχουν τη δεσμευτικότητα Οδηγιών. Κι ούτε κατισχύουν του Συντάγματος.

H ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ Ο Καρατζαφέρης περιμένει την πρόσκληση από τον Σαμαρά!!!




Πριν τέσσερα χρόνια, στις ευρωεκλογές του 2009, τα χαμόγελα περίσσευαν για τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Ο ΛΑΟΣ κατέγραφε μια δυναμική παρουσία και τα ποσοστά του ήταν σε υψηλά νούμερα. Το κλίμα ευφορίας στα γραφεία του κόμματος, επί της οδού Καλλιρόης, ήταν εμφανές.

Ο «Γιώργαρος» για πολλούς, ήταν ο άνθρωπος που γύρισε…το ματσάκι, και είδε τη γαλάζια γη, να γυρίζει, αφού ο ίδιος βρέθηκε τότε  σε καλύτερη θέση, εννέα χρόνια μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ(έγινε το 2000), λόγω του χαρακτηρισμού «Σαλώμη» στον Αρη Σπηλιωτόπουλο, σε μια συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο που διηύθυνε ο Γιώργος Κύρτσος.

Ο Τσίπρας στο Ζάγκρεμπ Καλεί Κράτη για ‘’Ευρωπαϊκή Μεσογειακή Άνοιξη’’


ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.!!!

politikologia1.blogspot.gr


Hong Kong
Panorama views
Panorama views
Panorama views
 

ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Διάλυση των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ο Αλ. Τσίπρας



Μικρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σε νέα δημοσκόπηση της Metrisis. Σταθερά τρίτη η Χρυσή Αυγή. ...




Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Από το «True Blood» στο Ταξικό Βlood ή μάλλον στην ταξική αιμοδοσία του ΠΑΜΕ...




«Αίμα για τις ανάγκες της τάξης μας και όχι για τα κέρδη της πλουτοκρατίας». Πολλοί το άκουσαν και πάγωσε το αίμα τους. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που είδαμε στο 902.gr, «αιμοδοσία διοργανώνει το ΠΑΜΕ, απευθυνόμενο σε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία, τις ομοσπονδίες και τις Επιτροπές Αγώνα του ΠΑΜΕ Αττικής», με το παραπάνω σύνθημα, «δείχνοντας το δρόμο της έμπρακτης αλληλεγγύης και της εμπιστοσύνης στο δίκιο της εργατικής τάξης».

Διαβάστε πως κατασκευάζουν αισιοδοξία μετά από τρία μνημόνια!!


Αλβανική «περιοχή» η Βορειοδυτική Ελλάδα, σύμφωνα με την σχολική γεωγραφία των Αλβανών.



Διαστρεβλώνουν ακόμη και την ιστορία με τον Πύρρο…

Τρομερή κλιμάκωση της Ρωσίας στη μάχη των κατασκόπων…



«Μαύρα τα μαντάτα» από το μέτωπο των αμερικανο-ρωσικών σχέσεων, αφού τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση κλιμακώνεται συνεχώς. Όπως μεταδίδει σε ρεπορτάζ της η βρετανική «Telegraph» οι Ρώσοι προέβησαν σε μια ασυνήθιστη κίνηση για τα ειωθότα στον «γκρίζο» κόσμο της κατασκοπείας.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ(ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ)!!!


Η εκπαιδευτική και παιδαγωγική φιλοσοφία του Κολλεγίου "αναδύεται" μέσα από το κείμενο "Δήλωση Αποστολής" (Mission Statement) του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος:
"Αποστολή του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος είναι να προσφέρει παιδεία ανωτάτου επιπέδου -με διεθνή κριτήρια- στους πιο άξιους και να καλλιεργεί στους μαθητές του εκείνες τις ικανότητες της ψυχής, του σώματος και του πνεύματος που είναι αναγκαίες για κάθε υπεύθυνο πολίτη της Ελλάδας και του κόσμου: Ηθικό σθένος, πνευματική πειθαρχία, ανθρωπιά και κατανόηση, ακλόνητη αφοσίωση στη δικαιοσύνη και στην αλήθεια. Σκοπός μας είναι να εμφυσήσουμε στους μαθητές, με τη διδασκαλία και με το παράδειγμα, ισχυρή αίσθηση του μέτρου, επιζητώντας με τον τρόπο αυτό να τους εξασφαλίσουμε δεσμούς μεταξύ γνώσεως και κρίσεως και τη διασύνδεση πνευματικής ικανότητας και υπευθυνότητας. Έτσι, τιμούμε τις διαχρονικές αξίες τις ενσαρκωμένες στην παράδοση τόσο της Ελλάδας όσο και της Αμερικής. Έτσι, καλλιεργούμε βαθύ σεβασμό για την Ελληνική κληρονομιά σε όλο τον πλούτο και την πολυπλοκότητά της".
Κύριοι άξονες για την υλοποίηση των επιδιώξεων αυτών είναι:

Παλιές ονομασίες στις γειτονιές της Αθήνας!!!



Πασίγνωστες περιοχές όπως ο Λυκαβηττός, το λιμάνι του Πειραιά, ο Αλιμος και η πλατεία Αμερικής, μέχρι πριν από λίγα χρόνια είχαν εντελώς διαφορετικές ονομασίες, οι οποίες, μάλιστα δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτές που φέρουν σήμερα.

Τα κοράκια έτοιμα πάνω από την Ελλάδα!!!


Τον τελευταίο καιρό, από επίσημα και ημιεπίσημα χείλη ακούγεται όλο και πιο συχνά το ότι οι ξένα “funds” ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην χώρα μας. Και αυτό με τρόπο πασάρεται προς το κοινό ως μια “πορεία” προς την εξομάλυνση της οικονομικής ζωής της χώρας μας, ό,τι και εάν σημαίνει αυτό.

Φορολογικές δηλώσεις & "ραβασάκια" χαρατσιών...



Τη Δευτέρα η Εφορία, ή καλύτερα το Taxisnet, ανοίγει τις πύλες και περιμένει σιγά σιγά οι έξι εκατομμύρια φορολογούμενοι να σπεύσουν και να κάνουν τις φορολογικές δηλώσεις. Ηδη από εβδομάδα θα ξεκινήσουν και οι αποστολές με τα ραβασάκια.

State Department: Κρίση ειλικρίνειας για τη Θράκη και Πομάκους...



Μπαίνει χέρι στις καταθέσεις…



Καταργούνται οι Εθνικές Εορτές μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου ;


Πόσος ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, κρύβεται στα κόμματα της Αριστεράς; Κι υπάρχουν ακόμα ψηφοφόροι που τους εμπιστεύονται την ψήφο τους!
ΕΛΕΟΣ!

Πόπη Σουφλή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΕΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΙΚΑΣ...



Τέλος τα τεκμήρια και οι αποδείξεις από το 2014 - Αλλάζουν όλα στη φορολογία φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων...


Τίτλοι τέλους από την πρωτοχρονιά του 2014 για τα τεκμήρια διαβίωσης και το μέτρο των αποδείξεων.

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΣΑΚ ΧΕΙΓΚΕΛ...



''Xαμός'' με το έγγραφο του ΟΗΕ για το Κυπριακό.....



Will we allow a dark shadow to rise once again across Europe???

                                    Will we allow a dark shadow to rise once again across Europe?



Κομισιόν:Μπράβο σας-Τώρα οι μισθοί στην Ελλάδα είναι ανταγωνιστικοί!!!


Σκαραμαγκά: Τη λύση στο ναυπηγείο θα δώσουν οι Κινέζοι;


Η εμπλοκή κινεζικών οικονομικών συμφερόντων στην ελληνική ναυπηγική βιομηχανία και συγκεκριμένα στα Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ (ΕΝΑΕ – Σκαραμαγκάς) αποτελούσε, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, μέρος της ατζέντας της πρωθυπουργικής επίσκεψης στο Πεκίνο.
Είναι αυτονόητο ότι η συνεχώς αυξανόμενη διακίνησης από το λιμάνι του Πειραιά των κινεζικών προϊόντων προς την Ευρώπη, προφανώς έχει και διάσταση που αφορά τη ναυπηγική – ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία αφού η μεταφορά τους γίνεται δια θαλάσσης.
Υπάρχουν όμως ενδείξεις ότι το ελληνικό ενδιαφέρον για την εμπλοκή κινεζικών οικονομικών συμφερόντων δεν περιορίζεται μόνο στην ανεύρεση επιπρόσθετου βιομηχανικού έργου (πρωτίστως επισκευές και συντήρηση των κινεζικών πλοίων που μεταφέρουν τα προϊόντα και δευτερευόντως νέες ναυπηγήσεις) αλλά περιλαμβάνει και την άμεση κινεζική συμμετοχή στα ΕΝΑΕ.

Η ανάπτυξη στο ΥΕΘΑ - Τυπώνουν χιλιάδες "βεβαιώσεις εργασιακής εμπειρίας" για στρατιώτες!!!


Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ

"Μαύρη Βίβλο" για "100 χρόνια διωγμών" από τους Έλληνες εκδίδουν τα Σκόπια...



Αμερικανικό "χουνέρι" στο ζεύγος Ερντογάν το δώρο που τους έκαναν !!!


Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com