Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Γιατί κάποιοι προσπαθούν να διασπάσουν τώρα τους Αποστράτους ; ...(Επειδή τίποτε δεν γράφεται τυχαία ! )



Κάποιοι μας αγαπάνε πολύ και θέλουν το καλό μας και ...μας  συμβουλεύουν !
Κάποιοι μιλάνε ότι θα σπάσουμε τα μούτρα μας και κάποιοι μας παρομοιάζουν με τον Στρατηγό Ντεγκώλ ! 

Κάποιοι νοιάζονται φαίνεται για μας ,ποιο πολύ από εμάς...να είστε καλά !
 Αφού προσπάθησαν να μας επιβάλουν κάποιους που απλώς για την προσωπική τους προβολή έστησαν μια παράσταση και κάποιοι Απόστρατοι τσίμπησαν (βλέπεις δεν μπορείς να γίνεις συνδικαλιστής στα 60 σου και να έχεις και πείρα ) αλλά ευτυχώς για αυτούς και εμάς, γρήγορα κατάλαβαν ότι κάποιοι τους εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν πίσω !

Αφού μας συμβούλεψαν να αναβάλουμε την συγκέντρωση και την πορεία των συναδέλφων στα Χανιά ,αφού όμως  οι εικόνες αλλά και τα video έστειλαν μηνύματα που κάποιοι τα πήρανε, αλλά κάποιοι δεν μπορούσαν να τα διακαιολογήσουν  ...Άρχισαν τα όργανα !

Κάποιοι συνάδελφοι από την μια νέα Ένωση που προσπάθησε να διασπάσει τις θεσμικές ενώσεις , ανακάλυψαν προβοκάτορες, έγραψαν άρθρα ,μίλησαν σε σοβαρά site ,αλλά το αποτέλεσμα... μηδέν εις το πηλήκιο ,που έλεγε και κάποιος που μας αγαπούσε πολύ !

Τυχαία κάποιοι με στολή αποφάσισαν να ιδρύσουν Ομοσπονδία Στρατιωτικών Ενώσεων ή κάτι τέτοιο ; πολύ καλά κάνουν και είναι δικαίωμα τους ...Μόνο που εμείς είμαστε Απόστρατοι και έχουμε τις ενώσεις  μας και αυτή τη στιγμή το συντονιστικό των Αποστράτων κάνει μια  πολύ σοβαρή δουλειά  και καλά είναι να την συνεχίσει !

Κανείς δεν μίλησε για πολιτικό φορέα που τον τρέμουν από ότι φαίνεται οι συντάκτες ενός μεμονωμένου site που έγειρε την πλάστιγγα και βλέπει  προς τα Άγραφα  και ακόμη παραπέρα  !

Δεν είμαστε εμείς που  θα του πούμε τι και τι δεν θα κάνει ο διαχειριστής του site  ... μόνο που οι Αξιωματικοί δεν είναι αυτοί που είχε στο μυαλό του πριν από μερικά χρόνια ,ούτε και καταπίνουν αμάσητη τη τροφή που κάποιοι  τους σερβίρουν !

Το διαδίκτυο έχει δώσει την δυνατότητα τα νέα να ταξιδεύουν με τη ταχύτητα του φωτός και ο χρήστης έχει την επιλογή αλλά και την δυνατότητα να φιλτράρει τα δήθεν γεγονότα και τις πληροφορίες που του σερβίρουν !

Αφού λοιπόν δεν έπιασε κανένα από τα κόλπα (ξεπερασμένα γαρ) το γύρισαν στο καλαματιανό ...Το οικονομικό !

Κάποιος από αυτούς ''φοβάται την ενοποίηση των Μετοχικών Ταμείων΄΄ και τρέχει να προκάμει για αυτό και το δελτίο για ΒΟΕΑ ...Να θυμίσουμε οτι αυτοί που κάνανε σημαία  το επίδομα στους οπλίτες τριτέκνων τα  35 ευρώ παρακαλώ το μήνα ...Δεν έγραφαν λέξη για τους Αξιωματικούς του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας που από το 2008   τους είχαν παγώσει το ΒΟΕΑ με την δικαιολογία ''αδυναμία πληρωμής'' !

Πού πήγαν οι εισφορές αυτών των συναδέλφων  ; Να θυμίσουμε το ποσό  που λαμβάνουν ως ΒΟΕΑ τα τέκνα των  Ναυταίων που φοβούνται την ενοποίηση των Ταμείων οτι είναι διπλάσιο εν σχέση με τους δικαιούχους του Στρατού (γιατί άραγε;) και το παίρνουν άμεσα  σε δύο μήνες ;... Περιττό!

Είναι αλήθεια ότι περικοπές που υφίσταται οι Συνάδελφοι ε.ε και ε.α πάνε για το ΒΟΕΑ ; ¨Οχι βέβαια ...Να θυμίσουμε που πήγαν οι εισφορές των Συναδέλφων για το ΒΟΕΑ ; περιττό γιατί όλοι μας  το γνωρίζουμε !

Μακάρι οι κρατήσεις αλληλεγγύης  από τους Συναδέλφους των ε.ε & των ε.α  να πάνε στα ταμεία των Αποστράτων ...Αλλά δεν πάνε, μπορεί να πάνε για χρηματοδότηση των Μ.Κ.Ο ,να πάνε για περίθαλψη λαθρομεταναστών αλλά  στα Μετοχικά Ταμεία δεν πάνε !

''Το ταμείο αλληλεγγύης όπως λέγεται έχει χωριστό κωδικό και δεν είναι  στο προϋπολογισμό των Ενόπλων Δυνάμεων !

Τα άλλα που γράφονται είναι εκ του πονηρού και για αδαείς ! 

Καμιά σχέση δεν έχει ο ''κωδικός'' που οι Συνάδελφοι πήραν μετά από 5 χρόνια τα ληξιπρόθεσμα  τους από το ΒΟΕΑ και κάποιοι θέλουν  να τους διασπάσουν χρησιμοποιώντας φτηνά σενάρια που θυμίζουν άλλες εποχές...Ίσως  και να τους ήθελαν στους δρόμους !

Μακάρι να υπήρχαν και κάποιοι άλλοι  Αρχηγοί κατά καιρούς που να ασχολούνταν 'εστω και τόσο λίγο με  τόσο σοβαρά θέματα  ...Να θυμίσω τον περιβόητο  νόμο των κάτω των 55 ; 

Η αλήθεια πονάει και θα πονάει πάντα ...Και αν κάποιοι φοβήθηκαν που μερικοί Απόστρατοι τα κατάφεραν και μάζεψαν αρκετό κόσμο και μάλιστα στα Χανιά της Κρήτης  ...Τότε τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο !

Αν θέλουν να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο ,μακάρι να το κάνουν ...Αλήθεια πόσοι από τους σημερινούς πολιτικούς θα στεκότανε απέναντι σε μερικούς Αξιωματικούς σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ;

Πόσοι από αυτούς τους  σημερινούς βουλευτές  δεν μπορούν να γράψουν καν  μια πρόταση και θέλουν από δύο και τρεις επιστημονικούς συνεργάτες (Συμβουλάτορες ) γιατί είναι ανίκανοι να σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη πρόταση;

Εκείνο που χρειάζονται αυτή τη στιγμή και άμεσα στο Συντονιστικό είναι ένα Γραφείο Τύπου τα υπόλοιπα θα έρθουν σύντομα !

Τότε ίσως να μην χρειάζεται να διαβάζεται τις ανακοινώσεις των δημοσιογράφων που τους στέλνουν οι εκάστοτε πολιτικοί φίλοι τους ! 

 Βλέπεις φύσηξε ο Βαρδάρης και ...Καθάρισε !
veteranos.gr

Ένας Απόστρατος που ξέρει να διαβάζει ...''νούμερα ,κωδικούς και καταστάσεις''' 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com