Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ :ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !...«Να γίνει κατανοητό στον κόσμο ότι οποίος ψηφίζει για Πρόεδρο στο όνομα της επίπλαστης συναίνεσης ψηφίζει για συνέχιση των μνημονίων»

 

ΒΙΝΤΕΟ--Νταβούτογλου ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ: Πρώτη απάντηση στην επίσκεψη των νεοθωμανών από την Χρυσή Αυγή! ...

Τελικά 8 μόνο υπογραφές για την εκλογή ΠτΔ! Αποτυχημένη η προσπάθεια…

Με τις υπογραφές συνολικά οκτώ βουλευτών, πέντε από τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς βουλευτές και τρεις από τη ΔΗΜΑΡ κατατέθηκε το κείμενο- πλατφόρμα και πέρασε στα χέρια του Β. Μειμαράκη να το μελετήσει , το οποίο τονίζει την ανάγκη εθνικής συμφωνίας στα παρακάτω καίρια πολιτικά ζητήματα: την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας , την αναθεώρηση του Συντάγματος από την παρούσα Βουλή και τις εκλογές μέσα στο 2015.
Πιο συγκεκριμένα οι βουλευτές που το υπέγραψαν είναι οι:

ΤΩΡΑ EΠΙΚΑΙΡΟ-- ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΕΚΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ !!!Αποχωρεί το κράτος από τη χρηματοδότηση των συντάξεων
- Τριχοτομείται η κατώτατη σύνταξη και μετατρέπεται σε προνοιακό επίδομα
- Ασφάλιση, σύνταξη και περίθαλψη ανάλογα με τον τζίρο για τους Ελεύθερους Επαγγελματίες

2 ΒΙΝΤΕΟ-ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ...


"ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ "ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...


Πυκνώνουν οι επαφές μεταξύ τραπεζών και private equity funds. Ποιες τράπεζες βγάζουν στο σφυρί χαρτοφυλάκια δανείων και ποιες εξετάζουν εκχώρηση της διαχείρισης για όλα τα κόκκινα δάνεια. Τα οφέλη και οι μεγάλες δυσκολίες. 

Το πυροβολικό της Λέσβου τίμησε την προστάτιδα του Αγία Βαρβάρα (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ) ....

ΥΕΘΑ:ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ 46% ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ ...


Ο προϋπολογισμός του υπουργείου Ενόπλων Δυνάμεων για το 2015 έχει υποστεί σημαντικές περικοπές που φθάνουν το 46% (σχεδόν 2,9 δισ. σε σχέση με το 2010) και οι πιστώσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων έχουν αντίστοιχα μειωθεί κατά 65%. Παρά ταύτα, το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχει πληγεί, ανέφερε στην ομιλία του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ(ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Σ/ΧΗΣε.α.)-H συγκυβέρνηση απαξιώνει τις Ένοπλες Δυνάμεις ...Εκλογή Προέδρου και ΕΘΝΙΚΕΣ εκλογές το 2015 ΖΗΤΟΥΝ Βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητοι !!!


ΝΕΟ ΣΟΚ: DNA του Πολωνού συνεργού του ΜΑΚΕΛΑΡΗ του Πειραιά στο σπίτι του δικηγόρου της Energa που πήγαν να "ξεκάνουν"-Ο 60χρονος νομικός είχε ανακατέψει ΚΑΙ τον δικηγόρο Τάκη Μπαλτάκο ...


ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ--ΔΕΙΤΕ TO ΜΕΙΛ ΤΟΥ ΓΚΙΚΑ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ...


ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!!!

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr