Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

H KYΠΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑΣ “ΑΣΤΡΑΠΗ”

Γιέ μου πού πας; -Μάνα θα πάω για εργολάβος.....Τι λέει ο Βενιζέλος για ελληνoτουρκικό πόλεμο σε τουρκική εφημερίδα - Όλη η συνέντευξη ...
Το ΚΕΕΜ τίμησε τους πεσόντες οπλίτες στον Καραβά Σπάρτης...Μνημόσυνο στη μνήμη των δώδεκα αδικοχαμένων οπλιτών του ΚΕΕΜ τελέσθηκε και φέτος στο μνημείο του Καραβά χθες, 1η Δεκεμβρίου 2013, ανήμερα του Αγίου Θεοκλήτου.

«Κατάχρηση» στην προστασία της πρώτης κατοικίας βλέπει η Κομισιόν .....Δεν προβλέπεται η επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα πριν από το Eurogroup της 9ης Δεκεμβρίου, επανέλαβε την Δευτέρα από τις Βρυξέλλες, ο Σάιμον Ο' Κόνορ, εκπρόσωπος του Ευρωπαίου επίτροπου, Όλι Ρεν, ενώ υποστήριξε ότι το ισχύον σύστημα προστασίας της πρώτης κατοικίας αφήνει «περιθώρια κατάχρησης».

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !!!Αυξήθηκαν οι εξαγωγές της Αλβανίας...Guardian: Η Χρυσή Αυγή είναι στο 17%!!!


                                   OMOΛΟΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. 


ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ! - Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.....

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ...

Οι αστοχίες του ΕΛΙΑΜΕΠ στην Κομοτηνή .....
ΠΡΟΣΦΑΤΑ MEΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ ...
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

Βενιζέλος, τέλος! - Αποχαιρετά το κόμμα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΕΕ!...
Πουλόβερ "φίρμες" στο στρατό - 22 ευρώ πληρώνουν όσοι δεν το επιστρέφουν για να πάρουν απολυτήριο!!!
Τελείωσαν τα ψέμματα – Είτε χρεοκοπία είτε δραχμή για την Ελλάδα...ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - Τρόικα: «Αμα θέλετε κοινωνική πολιτική, βρείτε καταλύματα για τους αστέγους!»
S - 300 έτοιμοι για πυροδότηση και η "ατζέντα" του Ρώσου υπουργού Άμυνας στην Αθήνα ...
"Κόκκινο πανί" η ..."κόκκινη κάρτα" του Α/ΓΕΝ στους ιατρούς - Η ανακοίνωσή τους και η απάντηση ...
Πώς η NSA παρακολουθεί όλο τον κόσμο από τη Γιούτα!!!Νότια του Σολτ Λέικ, στη Γιούτα, εδρεύει η διαβόητη Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) των Ηνωμένων Πολιτειών. Πρόκειται για τη μυστική υπηρεσία που είναι αρμόδια για τις παρακολουθήσεις στο εξωτερικό.

"Κανείς δεν θα κυβερνήσει χωρίς εμάς"...                               Η ΡΩΣΙΑ "ΚΟΙΤΑΕΙ" ΠΡΟΣ ΧΑ..ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ "ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ"Άραγε είναι ένας τρόπος καταπολέμησης του υποσιστισμού ή ακόμη ένα διατροφικό σκάνδαλο;

«Αν δώσουμε ό,τι ζητά η τρόικα για τους πλειστηριασμούς, πέφτουμε»...
ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ.....Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr