Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

JOB OPENING:Foreign Service Security Protective Specialist ...Συμβαίνει Τώρα:Οι Τζιχανιστές κατέλαβαν το Κομπάνι της Συρίας με τις ευλογίες του Ερντογάν!...ΦΩΤΟ--" Αναπτυξιακά όπλα για την Ελλάδα τα ναυπηγεία" ...Ποινική δίωξη και του βουλευτή της ΝΔ Δ.Σταμενίτη για τα "Ολυμπιακά Ακίνητα" ...


Προϋπολογισμός 2015: 414 εκατ. ευρώ αναδρομικά σε δικαστές και Ένοπλες Δυνάμεις ...Στους 16.722 οι άνεργοι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί ...«Τσεκούρι» 25% στις συντάξεις. Ποιοι γλιτώνουν ...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ--Ούτε ιερό, ούτε όσιο! - Βεβήλωσαν ξανά το μνημείο για τους πεσόντες Καταδρομείς!!!


Το μνημείο στήθηκε στο σημείο και συντηρείται από Εφέδρους, οι οποίοι τιμούν με αυτό τον τρόπο τους Καταδρομείς που έπεσαν για την Ελλάδα τιμώντας τον όρκο τους και τη Σημαία, την οποία όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες "περιποιήθηκαν" οι ... αλλεργικοί σε κάθε έννοια Έθνους και Πατρίδας.

ΠΤΩΧΟΔΙΚΕΙΑ "ΕΡΧΟΝΤΑΙ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ...Αποκάλυψη: Πώς αγοράζεις LEO2HEL/A4 αξίας 2 δισ. ευρώ και στο τέλος τη "δουλειά" την κάνουν τα "αρχαία" Μ48!..."ΒΟΥΤΙΑ" ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ...Σχολιασμός Πινάκων Μισθολόγιου ...ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΜΙΚΤΩΝ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΥΠΕΘΑΓΙΑ ΑΓΑΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΗ ΜΕΣΗ ΕΤΗΣΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (ΓΔΤΚ)

“ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ” ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας (ΕΙΚΟΝΕΣ) ...Α. Τσίπρας: «Ιδού η κάλπη, ιδού και το πήδημα!» ...


«Την ψήφο εμπιστοσύνης την δίνει ο λαός και όχι οι κυβερνήσεις στον εαυτό τους», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ομιλία του στο φεστιβάλ της νεολαίας - «Ο λαός και η νεολαία θα υπερασπιστούν τη Δημοκρατία όπως ορίζει το Σύνταγμα» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr