Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ"... Χαράζει αύριο για εκλογές; - Τελεσίγραφο ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ σε Α.Σαμαρά για ΕΡΤ



Σοβαρό είναι πλέον το ενδεχόμενο κατάρρευσης της κυβέρνησης με αφορμή το θέμα της ΕΡΤ, καθώς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αρνούνται να δεχθούν την απόφαση του ΣτΕ ο πρόεδρος του οποίου Κωνσταντίνος Μενουδάκος τάχθηκε με την κυβερνητική ερμηνεία της απόφασης.

Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ... Τιμοκατάλογος ανθρώπινων οργάνων στη Βουλή!



Οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης κατέθεσαν στη Βουλή έναν άκρως φρικιαστικό τιμοκατάλογο, ο οποίος περιέχει τιμές για ανθρώπινα όργανα, ενώ οι βουλευτές ζήτησαν να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε «να μην μετατραπεί η Ελλάδα σε αποθήκη διαθέσιμων ανθρώπινων ανταλλακτικών».

"Βέλος - 1" - Άσκηση αλεξιπτωτιστών υπό το βλέμμα του Α/ΓΕΕΘΑ - Φωτογραφίες...



ACT NOW AMERICA SPEECH ----- ISLAMIC INFILTRATION INTO THE USA SΥSTEM...



Please watch and listen all the way through.

ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!



ΜΕΡΟΣ Β ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΜΑΜΟΥΘ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!



Απίστευτη κομπίνα  στη Θεσσαλονίκη που προκαλεί οργή και αγανάκτηση. Την ώρα που οι εξαθλιωμένοι Έλληνες δοκιμάζονται άγρια, καθώς είτε δεν μπορούν να τα αγοράσουν, είτε δεν βρίσκουν φάρμακα, κάτι άλλα λαμόγια των νοσοκομείων θησαυρίζουν σε συνεργασία με φαρμακευτικές εταιρείες, αγοράζοντας απίστευτες ποσότητες άχρηστων φαρμάκων που καταλήγουν στα σκουπίδια!

ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.



Ο Αρχιεπισκοπικός Καθεδρικός Ναός Αγίας Τριάδος Νέας Υόρκης, πρωτοστατούντος του ιερέα του, π. Αναστασίου Γούναρη, εμμένει στην απόφασή του για την υποστολή της ελληνικής σημαίας από τον ιστό στην είσοδό του.

Erdogan attacks Israel in comments against protests...



Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan has implied that Israel was delighted by the protests roiling his country.

Σε πλήρη διάλυση οδηγεί την αμυντική βιομηχανία ο Γιάννης Στουρνάρας...



Γράφει ο Γιάννης Κοκκινίδης
Σε πλήρη διάλυση οδηγεί την εγχώρια κρατική αμυντική βιομηχανία ο υπουργός ΟικονομικώνΓιάννης Στουρνάρας, φέρνοντας την σε τόσο άθλια κατάσταση που δεν είχε βρεθεί ούτε στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Ανοίγει το δρόμο για εκλογές ο Παπούλιας...



Κωσταράκος: «Αστειότητες τα περί παραιτήσεώς μου» (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΟ κ. ΜΠΛΑΒΕΡΗ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑ parapolitika.gr)



Θρίλερ με τα σενάρια παραίτησης του Αρχηγού ΓΕΕΘA.

«Αστειότητες» χαρακτήρισε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, με αποκλειστική του δήλωση πριν λίγη ώρα στην ιστοσελίδα μας, την έντονη φημολογία που προέκυψε ΞΑΦΝΙΚΑ από χθες αργά το βράδυ περί... παραιτήσεώς του.

ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΜΟΝΑΔΩΝ(ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ) Ε.Σ.Υ.-ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ.



Το κλείσιμο 13 νοσοκομείων σε όλη τη χώρα περιλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο του υπουργείου Υγείας για την αναδιάταξη του ΕΣΥ, που θα ξεκινήσει να υλοποιείται το φετινό καλοκαίρι. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και πέντε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη....

Αιφνιδιαστικά στον Στουρνάρα η τρόικα: ρωτούσαν για ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΕΡΤ...



Έρχονται βαριά πρόστιμα για τα "πειραγμένα" ταξίμετρα...



Βαριά πρόστιμα, που ανέρχονται έως και τις 20.000 ευρώ, προβλέπονται σε απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης σχετικά με τα "πειραγμένα" ταξίμετρα.

Ετοιμάζουν τα ΜΑΤ για την ΕΡΤ!!!



Όλοι οι εργαζόμενοι-απολυμένοι της δημόσιας τηλεόρασης αποφάσισαν αργά χθες το βράδυ να μείνουν σε μόνιμη κατάληψη κτηρίων, studios, κοντρόλ, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών της ΕΡΤ σε όλη την επικράτεια, καθώς και των τεχνικών μέσων εκπομπής ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, εμποδίζοντας ακόμα και με τη ζωή τους το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Του Κώστα Χαρδαβέλλα

"Σπάει κόκαλα" Πρώην Διευθυντής Ειδήσεων ΕΡΤ: Βγάζει τα άπλυτα στην φόρα....


ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ,

Οι διάλογοι της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών...


Βενιζέλος: Είσαι αλαζόνας και δεν μας σέβεσαι -  Κουβέλης: Δεν δέχομαι μονομερείς αποφάσεις. Υπάρχει και η λύση άλλου πρωθυπουργού.

«Τελειώνει» του Ιγκουαΐν...



Έτοιμοι να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν έναντι 22 εκατομμυρίων λιρών -ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου- είναι οι άνθρωποι της Άρσεναλ. Στο προσκήνιο και ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι της Σοσιεδάδ.

ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ... 21 ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΙΑΛΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑΣ ...


Πριν 21 χρόνια, στις 18 Ιουνίου 1992, ο υποσμηναγός Νικόλαος Α. Σιαλμάς, αντιμετωπίζοντας τουρκικά F-16 σε άνιση εικονική αερομαχία, χάθηκε με το Mirage F1 CG του στα νερά του Β. Αιγαίου. Έπεσε στο καθήκον, προασπίζοντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και την εθνική μας αξιοπρέπεια.

H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ UBER ALLES ΕΙΠΕ ΤΟ ΤΡΙΟ CATASTROIKA!



ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΟΣ "ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΑΪΜΟΥ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ!
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΛΚΗΣ ΑΠΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ!

Financial Times: Η Ελλάδα βρίσκεται σε μη βιώσιμο μονοπάτι - Έρχεται δεκαετία με χρεοκοπίες χωρίς προηγούμενο...



Για την παγκόσμια οικονομική κατάσταση αναφέρεται σε άρθρο του στους Financial Times o Wolfang Munchaus, ο οποίος αναφερόμενος για την Ελλάδα τονίζει ότι ακόμη «δεν είναι σε βιώσιμο μονοπάτι», ενώ παράλληλα προβλέπει ότι «έχουμε στα χέρια μας μια δεκαετία με χαρακτηριστικά ζόμπι, με άνευ προηγουμένου χρεοκοπίες, ή και τα δύο διαδοχικά».

"Κωσταράκος για υφυπουργός Άμυνας" - Το νέο "καυτό σενάριο" του καλοκαιριού...



Το πιο “καυτό σήριαλ” των επόμενων ημερών θα είναι ο ανασχηματισμός και το τι προκύψει απ΄ αυτόν για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Και μπορεί πολλοί να κατηγορούν τους δημοσιογράφους για την δημιουργία σεναρίων ,από το τι δημοσιεύεται στο διαδίκτυο προκύπτει ότι όλοι τα...αγαπούν.

ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ;



Κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού, πέραν όσων ορίζει η Συνθήκη της Λωζάνης.

Η ΕΡΤ «ΜΑΥΡΙΣΕ» ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΜΑΡΑ.



 Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΦΟΡΟΠΑΓΙΔΕΣ Τεκμήριο 5.000 ευρώ για κύρια κατοικία!



Τεκμαρτό εισόδημα υψηλότερο των 5.000 ευρώ θα καταλογίζει φέτος η Εφορία σε κάθε φορολογούμενο που διαμένει είτε σε ενοικιαζόμενη είτε σε δωρεάν παραχωρούμενη είτε σε ιδιόκτητη κύρια κατοικία άνω των 50 τετραγωνικών μέτρων.

Τελείωσε ο Ερντογάν για Γερμανία και Άγκελα Μέρκελ...



Άνοιξε ο δρόμος για Λουίζ...



«Κύριε Σαμαρά, τελειώσατε»...!!!


Μήνυμα προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικα ότι ο πολιτικός χρόνος της τρικοματικής κυβέρνησης τελείωσε έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος. 

Συμφώνησαν για ανασχηματισμό και νέα προγραμματική συμφωνία - Ξανανοίγει η ΕΡΤ με απόφαση του ΣτΕ...



Μετά από 3,5 ώρες ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, στο οποίο κρίθηκε το μέλλον της τριτοκομματικής κυβέρνησης, αλλά και το εάν η χώρα θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ.



ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΙΚΟ SITE ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ,

ΒΑΡΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ "Υπό πολιτική επιτροπεία" έθεσαν τον Α.Σαμαρά οι Ε.Βενιζέλος και Φ.Κουβέλης!



Σε πλήρη συμφωνία ήρθαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί Α.Σαμαράς, Ε.Βενιζέλος και Φ.Κουβέλης για το θέμα της ΕΡΤ, καθώς αυτά που ζητούσαν οι δύο τελευταίοι "απαντήθηκαν" από το Συμβούλιο της Επικρατείας, οπότε πλέον δεν υπάρχει θέμα διαφωνίας τους.

"Έσκασε" η "βόμβα" των 165 εκατομμυρίων επιπλέον περικοπών στους στρατιωτικούς...



Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com