Αραιές νεφώσεις, με τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Μακεδονίας και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες περιμένουμε το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2013.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 17 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 16 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και από 17 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς ως μέτριοι, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με μέτρια ένταση.
Καλό και ζεστό καιρό περιμένουμε το Μεγάλο Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.
Καλό και ζεστό καιρό περιμένουμε το Μεγάλο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.