Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτές είναι οι αυξήσεις στους μισθούς των ενστόλων ...Ο Τζιχαντιστής του Βελγίου έμενε (νόμιμα) επι της οδού Αχαρνών! ...
ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΝΔ - M.TΑΜΗΛΟΣ: "ΟΥΤΕ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗ ΝΔ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΑ"! ...Ηλεκτρονική παρακολούθηση στελέχους του Λαϊκού Συνδέσμου-X.A. - Είχαν παγιδεύσει το ΙΧ τουΔήλωση "βόμβα" από τον Π.Παυλόπουλο: "Δεν αποκλείω σύμπραξη της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ" ...Δημοσιεύμα-σοκ ιστοσελίδας του ISIS: Οι τζιχαντιστές απειλούν "ανοιχτά" το Μητροπολίτη Αμβρόσιο!!!ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: ΟΙ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ...ΛΕΤΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

ΘΑ ΡΙΞΕΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΝ Α. ΣΑΜΑΡΑ;


ΛΕΤΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

Αποζημίωση ζητά ο τουρίστας που τραυμάτισε ο Μαζιώτης ...Γραμμικός επιταχυντής στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424 Γ.Σ.Ν.Θ.-ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ...ΦΩΤΟ--Απόδοση στρατιωτικών τιμών σε σκύλο έρευνας-διάσωσης ...Από τη μία η ανεργία, από την άλλη η μείωση μισθών .....Με την ανεργία των νέων στο 58,3% και τους μισθούς να μειώνονται συνεχώς, η κατάσταση του εργατικού δυναμικού της χώρας μόνο δραματική μπορεί να χαρακτηριστεί.
Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ, περισσότερες από ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας χάθηκαν από την αρχή της κρίσης έως σήμερα με τους νεότερους σε ηλικία να πληρώνουν βαρύ τίμημα, καθώς, η ανεργία έχει φθάσει στο 58,3% για ηλικίες 15 – 24.

Εις σάρκαν μιαν! Παντρεύτηκε στην Αιδηψό η Ζωή Κωνσταντοπούλου που... έστησε σχεδόν μιάμιση ώρα τον γαμπρό!!!Η Αλ-Κάιντα της Υεμένης ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ ...ΦΩΤΟ-- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ...ΒΙΝΤΕΟ--Στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου οι Έφεδροι Καταδρομείς του ΚΕΕΔ! ...Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr