Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ανάχωμα στην Χ.Α οι Χριστιανοδημοκράτες.....


Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο συναντήθηκε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος (ΧΡΙ.Κ.Ε.) κ. Νίκος Νικολόπουλος.
Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, αμέσως μετά το 7ημερο ταξίδι του στην Αμερική, δέχτηκε τον κ. Νίκο Νικολόπουλο επισήμως στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής.

«Αδειάζει» τη Ρεπούση ο Κουβέλης...


Σε ιδιαίτερα «βαρύ» κλίμα ξεκίνησε η συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στην Εκτελεστική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς, όταν στελέχη του κόμματος έθεσαν θέμα, με επίκεντρο την άποψη της βουλευτού Μαρίας Ρεπούση περί γενοκτονίας των Ελλήνων Ποντίων και Μικρασιατών.

Μείζον πολιτειακό θέμα εγείρει ο Ρουπακιώτης!!!



Τον ρόλο του Ρουπακιώτη θα έπρεπε να παίξει ο Σαμαράς! Αν ο πρωθυπουργός δεχθεί την κατάθεση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, όπως συμφώνησαν σήμερα Βενιζέλος και Κουβέλης σε τηλεφωνική τους επικοινωνία και τη δεχθεί ο Ρουπακιώτης, τότε θα
μιλάμε για μείζον πολιτειακό ζήτημα.

Σε αυτή την περίπτωση θα καταστρατηγηθεί το άρθρο.......

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ....ΤΗΣ ΑΡΒΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΚΥΣΕΑ...



ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ ΥΠΟ ΤΟΝ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. Α.ΣΑΜΑΡΑ.ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ
ΤΟ ΥΕΘΑ.ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ "ΠΟΥΛΑΚΙ".....

Οι Γερμανοί δεν έρχονται στην Ελλάδα ούτε τζάμπα, αλλά... μας σκέφτονται πολύ!!!


Μπορεί να μην θέλουν να έρθουν ούτε τζάμπα στην Ελλάδα, ωστόσο οι Γερμανοί δεν αποκλείουν τη χώρα μας ως προορισμό για διακοπές, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το Ινστιτούτο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού της Ανώτατης Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών WestkUste Γερμανίας και παρουσιάστηκε σήμερα σε ειδική εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Μεταθέσεις ή μετακινήσεις εντός Φρουράς; Λεφτά δεν υπάρχουν...



Ποιες μεταθέσεις; Χρήματα δεν υπάρχουν, δόθηκαν 4 εκατ. ευρώ στο ΓΕΣ, πριν από 2-3 χρόνια το ποσό ήταν τετραπλάσιο, άρα ποιες μεταθέσεις; Μετακινήσεις εντός της ίδιας φρουράς θα είναι...οι περισσότερες τοποθετήσεις.

ΒΙΝΤΕΟ...ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΕΣΥ;;;







Η  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ  ΘΗΤΕΙΑ  ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ.

Νομοθετική ρύθμιση για περιορισμούς σε διαδηλώσεις - Αντίθετη η ΓΣΕΕ!!!!!


Σε νομοθετική ρύθμιση που θα στοχεύει στην επιβολή περιορισμών σε πορείες κάτω των 200 διαδηλωτών, ώστε να μην παρεμποδίζεται η κοινωνική και οικονομική ζωή των πόλεων, προσανατολίζεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Δένδιας, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με το προεδρείο της ΓΣΕΕ.

ΡΩΣΙΚΑ "ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ" ΜΕ... S-300 ΣΤΗΝ Ε.Ε "Δεν ανατρέπεται το πρόγραμμα παράδοσης των πυραύλων στη Συρία" διαμηνύει η Μόσχα...



Δεν άργησε και πολύ η απάντηση της Ρωσίας στην προκλητική απόφαση της ΕΕ να επιτρέψει την παράδοση οπλισμου στους ισλαμιστές εγκληματίες που σφάζουν ελληνορθόδοξους χριστιανούς και αμάχους στη Συρία, με την διαβεβαίωση από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergei Ryabkov ότι η παράδοση των S-300 θα γίνει κανονικά.

Από κοινού καταθέτουν στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη ΠαΣοΚ και ΔΗΜΑΡ...


Από κοινού καταθέτουν το ΠαΣοΚ και η ΔΗΜΑΡ το αντιρατστιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης στη Βουλή,  έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία των προέδρων των δύο κομμάτων κ.κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη και συννενόηση των επιτελείων τους.

Τέρμα ο παράνομος ηλεκτρονικός τζόγος.....

Από τον επόμενο μήνα, η Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ) θα προχωρά στη διακοπή λειτουργίας εταιρειών παροχής διαδικτυακού στοιχήματος οι οποίες δεν έχουν υπαχθεί στη σχετική νομοθεσία.

Το Κολλέγιο Αθηνών “κόβει” τον 13ο και 14ο μισθό από τους καθηγητές!!!


Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, το Κολλέγιο Αθηνών (Κολλέγιο Ψυχικού) ανακοίνωσε στους 500 καθηγητές του ότι προχωρά σε αναπροσαρμογή του μισθολογίου και εναρμόνισή του με το αντίστοιχο του Δημοσίου από την επόμενη σχολική χρονιά.Αυτό σημαίνει μείωση 20% σε μικτές αποδοχές άνω των 14.000 ευρώ και περικοπή 13ου και 14ου μισθού, όπως δημοσιεύει σήμερα η Ελευθεροτυπία.
Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι πρόεδρος του Κολλεγίου είναι ο αδερφός του πρωθυπουργού, Αλέξανδρος Σαμαράς.

Πρωτόκολλα βλακείας!!!



Μεταφρασμένο (!) "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ - Για ποιον δουλεύουν;


Με ένα ... μεταφρασμένο (!) νομοσχέδιο που αντέγραψε από το εξωτερικό το ΠΑΣΟΚ επιμένει στην ψήφιση ενός νόμου-εκτρώματος, ο οποίος πριν καν κατατεθεί έχει δημιουργήσει μείζονα προβλήματα όπως το νέο κρούσμα αναθεώρησης της ελληνικής ιστορίας από την Μ.Ρεπούση, η επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας απο την Άγκυρα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών που χαρακτηρίζει ρατσιστική την ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων κλπ

«Δε θα υπάρχει για πολύ ακόμα η κυβέρνηση για να καλύπτει τη διαφθορά τους»


Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ...........ΒΙΝΤΕΟ.!!!



ΠΕΙΡΑΙΑΣ,ΜΑΙΟΣ 2013,ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ......

Δεκαοχτάχρονος έφτιαξε μονοθέσιο υποβρύχιο από σωλήνα αποχέτευσης!!!


ΠΡΟΚΛΗΣΗ: 'Εβαλαν πόδι στην Ελλάδα οι Αλβανοί εθνικιστές!!!



Νέο φάλτσο της Ρεπούση για τις γενοκτονίες των Ποντίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας...


Μετά τον σάλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση επιστολής της Μαρίας Ρεπούση, ζητώντας να αποσυρθεί διάταξη από το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που αναγνωρίζει ως γενοκτονία τη γενοκτονία των Ποντίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ παραδέχτηκε το περιεχόμενό της.
Μιλώντας στο Έθνος επισήμανε πως η αρχική επιστολή αφορούσε ιδιωτική επικοινωνία που είχε με συναδέλφους της πανεπιστημιακούς, διαψεύδοντας πως την έστειλε στον Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που είχε αρνηθεί και το κόμμα της Κουμουνδούρου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ "MACEDONIA"!!!!!


Απίστευτη πρόκληση για όλους τους Έλληνες θεωρείται η αναφορά σε επίσημο ιστότοπο της Περιφέρειας Αττικής που κόστισε ένα "κάρο" λεφτά ....

Κλείστε τους Τούρκους στα λιμάνια τους!!!


Μπορούμε, αρκεί να το θέλει η πολιτική ηγεσία

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΑΝ ΟΙ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΟΝΗΣ Ο ''ακραίος'' Ελληνας ιμάμης διχάζει τη Βρετανία...


Ένας ελληνικής καταγωγής Ιμάμης έχει περίοπτη θέση στα δημοσιεύματα των βρετανικών μέσων ενημέρωσης που ακολούθησαν τη δολοφονία του Λι Ρίγκμπι από δύο Μουσουλμάνους στο Λονδίνο.
 

Απαράδεκτο πολιτικό παιχνίδι με το αντιρατσιστικό.....


Πολιτικά παιχνίδια παίζουν οι κυβερνητικοί εταίροι προσπαθώντας να φανούν «σκληροί» και να «μαντρώσουν» τους ψηφοφόρους τους, τη στιγμή που οι αντιδράσεις σε άλλα ζητήματα που αφορούσαν σκληρά μέτρα τα οποία λήφθηκαν μετά από τη διατύπωση των απαιτήσεων της Τρόικα, ήταν στην καλύτερη περίπτωση αναιμικές.

Ποιοι Αρχηγοί και ανώτατοι πρέπει να "βγουν μπροστά" για τους στρατιωτικούς και την Άμυνα...


Η συγκέντρωση των στρατιωτικών στη Λάρισα μεθαύριο Πέμπτη ,αναμένται να έχει μεγάλη συμμετοχή . Και η προετοιμασία το εξασφαλίζει αλλά και η αγανάκτηση που εξακολουθεί να είναι κυρίαρχο συναίσθημα σε εν ενεργεία και απόστρατους.

Ισραήλ: Μετωπική για τη στράτευση των υπερ-ορθόδοξων…

«Άρχισαν τα όργανα» στην κυβέρνηση Νετανιάχου, με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάιρ Λάπιντ, να απειλεί να ρίξει την κυβερνητική συμμαχία που μετρά μόλις τρεις μήνες «ζωής», εάν δεν εφαρμοστεί η υποχρεωτική στράτευση και για τους υπερ-ορθόδοξους Εβραίους (γνωστούς ως Χαρεντί)!

Σύντομα πλειοψηφία οι Κούρδοι στην Τουρκία, αυτό τα λέει όλα…

Χάρτης αύξησης του πληθυσμού της Τουρκίας από το 1990 μέχρι το έτος 2005. Στις κουρδικές περιοχές η αύξηση του πληθυσμού είναι 40% ενώ στις λοιπές από 2 (Πόντος) έως 25%. Στις περιοχές του Μαρμαρά-Αν. Θράκης και της Μεσογείου (Μερσίνα-Άδανα) η αύξηση είναι 44% και 34% αντίστοιχα, γιατί εκεί μετανάστευσαν κουρδικοί πληθυσμοί, ενώ πρέπει να ληφθεί ότι στο ποσοστό αύξησης των περιοχών Αιγαίου και Κεντρικής Ανατολίας, συνέβαλαν και οι κουρδικοί πληθυσμοί που μετανάστευσαν εκεί τη δεκαετία του ’90! Στη μόνη περιοχή που δεν παρατηρείται εγκατάσταση κουρδικών πληθυσμών, είναι ο Πόντος, όπου η αύξηση τη δεκαπενταετία είναι 2%. (Πηγή: Turksolu)

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ Μ.ΡΕΠΟΥΣΗ "Η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων ήταν ... ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ιστορικών"!!!



Τώρα σφυρίζει αδιάφορα η ΔΗΜΑΡ μετά την επιστολή της βουλευτού του κόμματος Μαρίας Ρεπούση ότι "Δεν υπήρξαν ποτέ γενοκτονίες Ελλήνων" και έχουν το θράσος οι συνεργάτες του Φ.Κουβέλη να υποστηρίζουν ότι «η άρνηση των γενοκτονίας των Ποντίων ήταν στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων μεταξύ ιστορικών»!
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com