Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

"Ο Αποστολόπουλος μου έλεγε ποιός πολιτικός αρχηγός τα παίρνει" ...


«ΥΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΤΕ» !!!


Απίστευτη καταγγελία του Αλέξη Μητρόπουλου.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε μέσα στη Βουλή ότι για να πάρει η χώρα μας την παράταση των δυο μηνών του υπάρχοντος μνημονίου το οικονομικό επιτελείο δέχθηκε οικειοθελώς να υπαχθεί στο αγγλικό δίκαιο, ενώ πρόσθεσε ότι για αυτή την επιπλέον παράταση μπήκαν ως υποθήκη όχι μόνο οι υπάρχουσες αλλά και τα μελλοντικά περιουσιακά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας.!!!

"ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑΒΑΝΙ" τα ληξιπρόθεσμα χρέη των Ελλήνων προς το δημόσιο ...


ΒΙΝΤΕΟ--Η. Παναγιώταρος: “Σάπιοι και διεφθαρμένοι πολιτικοί διοικούν την Χώρα” ...ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση νόμου για επαναφορά δώρου Χριστουγέννων ! ...


Με επικεφαλής τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε σήμερα ξανά την πρόταση νόμου για την επαναφορά της 13ης σύνταξης (δώρου Χριστουγέννων) για συντάξεις ως 700 ευρώ. 

ΕΠΙΚΑΙΡΟ--Barclays: Απίθανη η προεδρική εκλογή, πάμε σε εκλογές ...

Η Ελλάδα οδηγείται σε εκλογές σημειώνει με ειδική ανάλυσή της η βρετανική τράπεζα Barclays, εκτιμώντας ότι είναι απίθανο να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ...

Δικηγόρος Π.Χαϊκάλη: "Να φύγει ο φάκελος από τα χέρια του εισαγγελέα Παναγιωτόπουλου - "Μη αμερόληπτη η στάση του"...


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ --Φωτογραφίες από τις βολές πυροβολικού στο πεδίο βολής Κιτίου ...


ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ…Διάγγελμα προς τους ανεξάρτητους, με ακροατήριο σύσσωμο τον ελληνικό λαό και υποσχέσεις για υπουργοποιήσεις, απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς, προσπαθώντας να διασώσει την πρωθυπουργική καρέκλα και να ακυρώσει τα σενάρια για κυβέρνηση εθνικού σκοπού.

Του Βασίλη Βασιλόπουλου.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπέγραψαν να δώσει η Ελλάδα 23 δισ. ευρώ στους δανειστές μέχρι τον Αύγουστο! ...


ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΪΚΑΛΗ: «ΤΕΛΟΣ» Η ΕΡΕΥΝΑ – ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ...


Καπερνάρος: Θα δηλώσω «παρών» στην ψηφοφορία της Τρίτης ...Η 10αδα των ανεξάρτητων βουλευτών στους οποίους "ποντάρει" η κυβέρνηση ...Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr