Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Οι υποσχέσεις του υποψήφιου πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντέιβιντ Πίρς για Ελλάδα και Κύπρο.



ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ: Θέλουν να δαιμονοποιήσουν τον γιο μου...



Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι το παιδί μου λέει την αλήθεια, δηλώνει ο Λον Σνόουντεν και κατηγορεί τα μέλη του Κογκρέσου είτε για συνενοχή ή για αμέλεια.

Στα πρόθυρα εμφυλίου η Αίγυπτος!!!!



Συγκρούσεις ξέσπασαν σήμερα στο Κάιρο μεταξύ υποστηρικτών και αντιπάλων του ανατραπέντος ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι, καθώς ξεκινούν σε όλη τη χώρα οι διαδηλώσεις που οργανώνουν από τη μία ο στρατός και από την άλλη οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι.

ΠΕΡΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ/ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑ....



ΚΑΙ ΟΜΩΣ!!Απολύσεις στο Δημόσιο και χωρίς την έγκριση της Βουλής με τροπολογία Στουρνάρα-Μητσοτάκη.!!!



Τροπολογία με την οποία εφεξής επιτρέπεται με Προεδρικά Διατάγματα να...

Πως να καταστρέψεις μια χώρα με τεχνητό αποπληθωρισμό αξιών !!!

EΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ...BINTEO....




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ .Νομοσχέδιο για πλήρη αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ...




Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας προβαίνει σε πλήρη αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ, με νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο προβλέπονται σύσταση νέων υπηρεσιών, σύντμηση τμημάτων, τράπεζα DNA, απορρόφηση των δημοτικών αστυνομικών και αλλαγές στην οργανωτική δομή καταργώντας 6.700 κενές οργανικές θέσεις.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!«ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ»



Ό λόγος του Αμερικάνου λογοτέχνη (και όχι μόνον), Robert Najemy για την Ελλάδα, που μας κάνει να ανατριχιάζουμε από υπερηφάνεια!!!

ΗΠΑ:"ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ."



«Πολύτιμη φίλη και σύμμαχο» των Ηνωμένων Πολιτειών χαρακτήρισε την Ελλάδα ο προτεινόμενος από τον πρόεδρο Ομπάμα για τη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντέιβιντ Πιρς (David D. Pearce), καταθέτοντας χθες ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας.

Καψής: Η αντιπρόταση των εργαζομένων της ΕΡΤ δε μπορεί να γίνει δεκτή...



Το αίτημα να ξεκινήσει άμεσα η ΝΕΡΙΤ με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, χωρίς να υπάρχει ενδιάμεσος φορέας, απέρριψε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης κ. Παντελής Καψής.

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ "ΕΚΡΑΓΕΙ" Η Κ.Ο. ΤΗΣ Ν.Δ.!! Οι καλοκαιρινές διακοπές "σώζουν" την κυβέρνηση - Κλίμα εσωτερικής κατάρρευσης...



Σημάδια εσωτερικής κατάρρευσης καταγράφονται τόσο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. όσο και στην κυβέρνηση μετά τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ του Ευ. Βενιζέλου, αλλά κυρίως, λόγω της εμμονής στην ψήφιση αντιλαϊκών μέτρων που επιβάλλει η τρόικα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ... Πρόκληση: Πληρώνουμε 700.000 ευρώ για το γραφείο του αντιπροέδρου Ευ. Βενιζέλου



Ο ελληνικός λαός πληρώνει 470.000 ευρώ το χρόνο για το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου τη στιγμή που δεν έχει να φάει, να πληρώσει τα φάρμακα του και το ρεύμα του εξαιτίας του χαρατσιού το οποίο επέβαλε στα νοικοκυριά ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ... Αποκλείονται από το ΕΣΠΑ... 50.000 νήπια!!!!


Περισσότερα από 50.000 βρέφη και νήπια εκτιμάται ότι δεν θα κατορθώσουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ μέσω του οποίου επιτρέπεται δωρεάν η φύλαξή τους σε δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Αυτό είναι το νέο μνημόνιο: Χαράτσι, απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις!!!



Διατηρείται και το 2014 το χαράτσι – Από πού θα γίνουν οι απολύσεις – Ποιες οι επόμενες αποκρατικοποιήσεις.

Νέες αλλαγές για την αναδιάρθρωση των ΑΕΙ και ΤΕΙ...



Μετά το «Σχέδιο Αθηνά» ακόμη τέσσερις αλλαγές στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ - 20/7/1974



Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Θ. ΔΡΙΤΣΑ (ΣΥΡΙΖΑ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ.



«Η είδηση ότι η Εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Πόπη Παπανδρέου άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος 19 συνολικά προσώπων (δυο πρώην Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενός επιχειρηματία, ενός διευθυντικού στελέχους εταιρείας και 15 στρατιωτικών) επαναφέρει για μια ακόμα φορά με οδυνηρό τρόπο στη δημοσιότητα...

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.


Η Ορθοδοξία μας σήμερα 26 Ιουλίου, τιμά τη μνήμη της Αγίας Παρασκευής.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...Ένα βιβλίο την ημέρα προστατεύει από την άνοια!!!



Το διάβασμα είναι για πολλούς το σήμα-κατατεθέν του καλοκαιριού, αφού βρίσκουν τον χρόνο και την ψυχική διάθεση να ασχοληθούν με κάτι που ταξιδεύει το μυαλό. Νέα ευρήματα, ωστόσο, δείχνουν ότι κάνει κάτι περισσότερο: θωρακίζει τη μνήμη και προστατεύει από την άνοια αργότερα στη ζωή.

Αυτή η προκλητική ελληνική «ελίτ»...



"Απόλυση 4000 ΕΠΟΠ είχε ζητήσει η τρόικα" - Τι απαντά το ΓΕΕΘΑ στην αποκάλυψη.


Θέατρο του παραλόγου, ο Στουρνάρας προσπαθεί να κλείσει τα ΕΑΣ!!!



Παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες για την «εν λειτουργία» αναδιοργάνωση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) και όχι τον «ξαφνικό θάνατο» όπως ίσχυσε στην περίπτωση της ΕΡΤ, υπάρχει πλήθος ενδείξεων ότι σε κυβερνητικό επίπεδο δεν στοχεύουν όλοι σε αυτό τον σκοπό.

ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ... Η Fitch υποβαθμίζει... τα ελληνικά ακίνητα.



Οι τιμές των κατοικιών στην Ελλάδα μπορεί να έχουν σημειώσει μέση πτώση 30% από τα υψηλά του 2008, όμως, η διορθωτική κίνηση δεν έχει ολοκληρωθεί,
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com