Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

TI MOY ANΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ 2 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...
Εμείς καναπέ & TV, η νεολαία φραπέ & ανεργία!…ΦΟΒΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
Έτσι θα χτυπήσουν τη Συρία οι δυτικοί! ΗΠΑ: Μπορεί να «χτυπήσουμε» ακόμη και την Πέμπτη – Ο Άσαντ βομβάρδισε με ναπάλμ το Χαλέπι.Το σκηνικό πολέμου στην ανατολική Μεσόγειο έχει στηθεί. Όλα μοιάζουν έτοιμα για να ξεκινήσει ακόμη ένας πόλεμος. Ένας πόλεμος στην πολύπαθη περιοχή της Μέσης Ανατολής. 

ΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.Ο στρατός των προθύμων
Έργα και ημέρες των δημοσιογράφων οι οποίοι έχουν αναλάβει τον ρόλο των προπαγανδιστών υπέρ της μνημονιακής πολιτικής. 

Israel ranks high in health care efficiency....Israel ranks 4th globally in health care efficiency!!!ΡΩΣΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 68 ΕΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ-2013H Ελλάδα οδηγείται σε επικίνδυνη κλιμάκωση. Η κοινωνική έκρηξη είναι αναπόφευκτη. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ!!
«Η Ελλάδα διαθέτει πλούσιους φυσικούς πόρους, ανεπτυγμένη ναυτιλία, και τεράστιες δυνατότητες για την ανάπτυξη της βιομηχανικής και γεωργικής παραγωγής της, καθώς και του τουρισμού της»... 

Πέντε αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα ...ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ:Αλλάζει υπερ των αποστράτων η μοριοδότηση για τα κέντρα παραθερισμού.


STRATFOR: Αμφιβολίες και από κορυφαίο Αμερικανό αναλυτή...At IDF’s Faux Hezbollah Village, Israeli Troops Prepare for a Third Lebanon War...ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!! Με ακίνητα από «κόκκινα» δάνεια του ’08 οι πλειστηριασμοί – Mέριμνα για ανέργους, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ...Επανακινείστε την… «Επανεκκίνηση» ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;;Σύνδεσμος Γερμανών Βιομηχάνων: Δημεύστε τώρα την περιουσία των Ελλήνων !!!ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ:Κανένα αμερικανικό αίτημα για ελληνική συνδρομή σε τυχόν επέμβαση στη Συρία ...Διπλάσια (!) η τιμή των φαρμάκων !!!"Το χρονικό των διακοπών''ΒΑΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥ Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ...ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ!!! B.Πούτιν προς Ν.Κάμερον: "Ποια χημικά; Εγώ δεν είδα να πέφτουν χημικά..."Α.Παπαχελάς: Αφελείς όσοι λένε “να πάμε στον απόλυτο πάτο και μετά βλέπουμε”O Βενιζέλος, ο Παναγιωτάκης, η Ελένη Κούρκουλα και το “καταπράσινο” Action 24…Γιατί οι έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις "μυρίζουν" εκλογές...'O καρκίνος νικιέται''ΒΑΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Strategic Warning... USA - GREECEΟ νέος Μπους, ο «εκνευρισμένος» Πούτιν, ο «ευσυγκίνητος» Ερντογάν και οι «κλαψιάρηδες» της Ελλάδας...Τα τρία γενικά σενάρια για την έκβαση της συριακής κρίσης....ΤΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ...Αληθεύει οτι από υπάλληλος Δήμου έγινε υπάλληλος της Βουλής;;TEΛΟΣ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ...Την Παρασκευή ανακοινώνονται οι βάσεις.Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr