Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Έκτακτα. Η Μαργαρίτα Παπανδρέου κάνει αγωγές. Ίσως τώρα φρεσκαριστούν οι μνήμες ορισμένων.



Αγωγές καταθέτει η κυρία Παπανδρέου για τα δημοσιεύματα που την εμπλέκουν με τον λογαριασμό – μαμούθ της λίστας Λαγκάρντ. Εξαιρετική εξέλιξη, αφού τώρα θα φρεσκαριστεί η μνήμη πολλών.
-Των στελεχών του ΣΔΟΕ που κατέθεσαν ότι ο κύριος Λέκκας σε σύσκεψη ανέφερε το όνομα της. Μπορεί να μην θυμόντουσαν καλά.

-Του κυρίου Λέκκα που υποστήριξε πως ουδέποτε είπε τέτοιο πράγμα. Μπορεί να ξέχασε ότι το είπε.
-Του κυρίου Λέκκα που εάν όντως το είπε, μπορεί να θυμηθεί και γιατί το είπε.
-Του κυρίου Λέκκα που το απαντητικο του ΣΔΟΕ για την εμπλεκόμενη με το fund εταιρεία, 
έλεγε ότι “δεν έβρισκε κάποιον σχετικό έλεγχο” το 2000. Εντέλει τον βρήκε το “Ολυμπία”.
-Των κυρίων που ήλεγξαν την συνδεόμενη όπως αποδείχθηκε “οντότητα” στο Κολωνάκι, που ενώ κατέσχεσαν έναν περίεργο μαύρο φάκελλο και συμβάσεις με Έλληνες “επενδυτές”, τον ξέχασαν. Θα ήταν απλώς ξεχασιάρηδες, εάν στα εμπλεκόμενα ονόματα εκείνου του ελέγχου δεν υπήρχε και αυτό του κυρίου Φάις, προφυλακισμένου τότε για σκάνδαλο στο χρηματιστήριο. Ε, δεν ξεχνιόνται τέτοια ευρήματα.
Όπως και να έχει, ελπίζουμε να θυμηθούν όλοι το συντομότερο. Γιατί τίποτα σε αυτή την ρημάδα την ζωή δεν εξαφανίζεται, εκτός από την επιλεκτική μνήμη.
Η είδηση: Αποζημίωση της τάξης των 200.000 ευρώ ζητά η Μαργαρίτα Παπανδρέου με αγωγή που κατάθεσε εναντίον των εφημερίδων «Πρώτο Θέμα», «Δημοκρατία» και «Βήμα της Κυριακής» για δημοσιεύματα που αφορούν την εμπλοκή της στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ μέσω της εταιρείας του ισραηλινού επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και του λογαριασμού των 550 εκατομμυρίων ευρώ.
Η μητέρα του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στην αγωγή της στρέφεται παράλληλα εναντίον των Στυλιανού Στασινόπουλου, Νικόλαου Λέκκα και του Ευάγγελου Καραμάνου, στελεχών του ΣΔΟΕ.
Τέλος, ζητά 6μηνη προσωποκράτηση για τους εκδότες των τριών εφημερίδων ενώ στρέφεται και εναντίον της δημοσιογράφου του Βήματος Ιωάννας Παπαδάκου.
«Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όσοι άνανδρα, με ψέματα, επιχείρησαν να αμαυρώσουν το όνομά μου και το όνομα Παπανδρέου. Η οικογένειά μου, να το ξέρουν όλοι, δεν θα υποκύψει ποτέ στα κατεστημένα συμφέροντα. Όσο κι αν μας χτυπάνε, όσα ψέματα κι αν χρησιμοποιήσουν, όσα σχέδια κι αν εκπονήσουν» δήλωσε η Μαργαρίτα Παπανδρέου.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com