Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΔΑΝΕΙΑ στρατιωτικών: ασήκωτο βάρος εξώδικα κατασχέσεις και ουδείς ασχολείται...




Ποιος θυμάται την επιτροπή που υποτίθεται ότι θα έδινε λύση -έστω προσωρινή- στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί με τα δάνειά τους; Η τύχη της επιτροπής απλά ...αγνοείται και επιβεβαιώνει όσους υποστήριζαν ότι επρόκειτο για ένα ακόμη “επικοινωνιακό τέχνασμα”. Να θυμίσουμε ότι η περίφημη συνάντηση του τότε ΥΕΘΑ Πάνου Παναγιωτόπουλου με εκπροσώπους τραπεζών πάει...πολλούς μήνες πίσω.

Πάνε να καταργήσουν το πενθήμερο και το 8ωρο!!!



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.ΒΙΝΤΕΟ...

EU May (Finally) Label Hezbollah Terror Group... At least, Jerusalem says they might...




ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ "MADE IN GREECE" Kι όμως: Ο εφιάλτης για το χρέος της χώρας και τους πολίτες τώρα ξεκινά...



Η χώρα εισήλθε πλέον και επίσημα στην "ζώνη του λυκόφωτος"  της οικονομίας, δηλαδή στον αποπληθωρισμό: Συγκεκριμένα -0,3% πληθωρισμό εμφάνισε η Ελλάδα τον Ιούνιο, σημειώνοντας το χαμηλότερο ποσοστό στην ΕΕ, αμετάβλητο σε σχέση με το Μάιο, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ......


ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΟΟΣΑ!!! Στο 28,2% θα φτάσει η ανεργία στην Ελλάδα το 2014.....



Η ανεργία στην Ελλάδα αναμένεται να αγγίξει το δυσθεώρητο ποσοστό του 28,2% το 2014, σύμφωνα με την έκθεση του ΟΟΣΑ (Oργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) για την διετία 2013-14.
 

Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο Κέντρο...



Χιλιάδες εργαζόμενοι που έδωσαν το «παρών» στα συλλαλητήρια φώναξαν ένα μεγάλο «ΟΧΙ» στο Πολυνομοσχέδιο.
Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας κατά του πολυνομοσχεδίου. Χιλιάδες εργαζόμενοι έδωσαν το «παρών» στο Κέντρο, φωνάζοντας ένα ηχηρό «Όχι» στο Πολυνομοσχέδιο.

Σε τεντωμένο σχοινί ο ΣΥΡΙΖΑ...



Ξεκάθαρη η νίκη Τσίπρα αλλά βαθαίνει το ρήγμα με τον Π.Λαφαζάνη.
Το αντιφατικό αποτέλεσμα που έβγαλαν οι κάλπες του Συνεδρίου που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, περιπλέκει τις ισορροπίες στο εσωτερικό του ενιαίου πλέον ΣΥΡΙΖΑ.

''ΟΙ ΗΠΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΣΕ ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ''...


\
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επέρριψε σήμερα την ευθύνη στις Ηνωμένες Πολιτείες για το γεγονός ότι ο καταζητούμενος Αμερικανός πρώην σύμβουλος των υπηρεσιών πληροφοριών Έντουαρντ Σνόουντεν παραμένει στο διεθνές αεροδρόμιο της Μόσχας, λέγοντας ότι η Ουάσινγκτον τον «παγίδευσε» στο ρωσικό έδαφος...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ «ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ» ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΔ...



Μπλακ άουτ για τις φορολογικές δηλώσεις: Μόνο το 30% έχει υποβληθεί!!!



«Μπλακ άουτ» στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων λόγω της σωρείας προβλημάτων στη λειτουργία του TAXIS και τα «κενά» στις βεβαιώσεις για αποδοχές και τόκους των καταθέσεων. Οι φοροτεχνικοί κάνουν λόγο για κατάσταση σύγχυσης και πανικού και ζητούν παράταση των προθεσμιών μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

ΠΟΙΑ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ; ΑΠΟ ΤΟ BESA CENTER ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ!!



ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ BESACENTER, ΤΟΥ BAR ILAN UNIVERCITY , ΤΟΥ ΤΕΛ  ΑΒΙΒ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ!!

Παραπομπή Γ.Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο - "Έθαψαν" ευθύνες Ε.Βενιζέλου...



Στο Ειδικό Δικαστήριο παραπέμφθηκε με τη συντριπτική πλειοψηφία των ψήφων των μελών της Ολομέλειας της Βουλής ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα. Για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, της απιστίας και της νόθευσης εγγράφου.

2.200 προσλήψεις σε ιδιωτικές επιχειρήσεις...



ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ "ΠΑΙΡΝΟΥΝ Τ'ΑΡΜΑΤΑ"!!! "Πόρτα" σε Β.Σόιμπλε από τον Ιερώνυμο - Φοβάται εξέγερση στην Ιερά Σύνοδο



Aποφεύγει "όπως ο διάβολος το λιβάνι" ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος να συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας,

Το Twitter έδωσε στοιχεία χρηστών του…



Σε μια πολύ σημαντική απόφαση προχώρησε το Twitter, καθώς μετά από αίτημα των γαλλικών αρχών θα δώσει τα στοιχεία χρηστών του, που έχουν αναρτήσει αντισημιτικά σχόλια, παραβιάζοντας τη νομοθεσία της Γαλλίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΓΩΓΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ !Ποινική δίωξη σε Καπελέρη και Διώτη για τη λίστα Λαγκάρντ ...



Έλενα Σιάνου.

Η ΕΣΕΕ ΓΙA ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ...



Την αντίθεσή της στο άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές επαναλαμβάνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και ζητεί την προσωπική παρέμβαση του Πρωθυπουργού...

KΑΙ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ....




Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com