Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Σήμερα η ψήφιση του νομοσχεδίου για τη στρατιωτική θητεία ...
ΕΛΛΑΔΑ 2014---Κατασχέθηκε γάιδαρος στη Ρόδο με εντολή Εισαγγελέα! ...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ=ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ Σ.Α. ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΟΜΙΜΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!


Αποχή των δικηγόρων όταν θα εκδικάζει η εφέτης Μαρία Λεπενιώτη ...Eπιστολή των στρατιωτικών προς Γ.Χαρδούβελη: "Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας" ...
ΕΑΑΣ : Τώρα τα λεφτά που μας χρωστάτε…Μέχρι την 31 Ιουλίου οι Αιτήσεις!!!Τι αλλάζει στις ταυτότητες ΕΜΘ και ΕΠΟΠ ...ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ.


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ;

ΒΙΝΤΕΟ& ΦΩΤΟ--21/07/2014--Η "ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΙΚΗΣ" ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ Ε.Δ. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!
BINTEO--REAL SPIES IN ACTION ...


BINTEO--Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που προβάλλεται σε όλα τα ΚΕΝ της Κύπρου ...Το βίντεο που ακολουθεί είναι η δημιουργία μίας 22χρονης φοιτήτριας δημοσιογραφίας από την Κύπρο, αλλά είναι πραγματικά συγκλονιστικό και καθηλώνει! 
Έτσι το ΓΕΕΦ αποφάσισε να το προβάλλει στους νεοσύλλεκτους των ΚΕΝ της Κύπρου.

Η Μόσχα βλέπει "μισοάδειο" το ποτήρι των ελληνορωσικών σχέσεων μετά από τη κρίση ...Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΗΣ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ AΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ...Μία τετραπληγική γυναίκα έχασε σήμερα το μεσημέρι την ζωή της επειδή η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα με αποτέλεσμα τα μηχανήματα που την στήριζαν στη ζωή να σταματήσουν.
Σύμφωνα με το cretapost, το τραγικό αυτό γεγονός εκτυλίχθηκε στα Χανιά και συγκεκριμένα στην περιοχή των Νέων Χανίων.
Άτυχη γυναίκα που εδώ και 15 χρόνια ήταν τετραπληγική, υποστηριζόταν μηχανικά.

MHNΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ--Η αλλαγή του νόμου αθώωσε 2 γυναίκες που εξαπάτησαν ηλικιωμένη !!!ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ-- «Πόσοι ελληνικοί θρύλοι είναι αληθινοί;» ...Ο καθηγητής της Οξφόρδης Armand d'Angour σε ένα εξαιρετικά προκλητικό και γεμάτο αυθαίρετες υποθέσεις κείμενο θέτει μια σειρά ερωτημάτων και επιχειρεί να αποσαφηνίσει (δίχως ιδιαίτερη επιτυχία και με πολλές ιστορικές ασάφειες) τι από όλα αυτά για τα οποία θαυμάζουμε τους Αρχαίους Έλληνες είναι αληθινό, σε ένα κείμενο που ήδη έχει προκαλέσει συζητήσεις.

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ ΒΡΑΔΥ ...
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr