Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ--Ο δήμαρχος Τοπείρου “νομιμοποίησε” την αυτοαποκαλούμενη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»!...


Συνάντηση-ντροπή του Δημάρχου Τοπείρου και της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» την οποία φυσικά και δεν αναγνωρίζει το επίσημο Ελληνικό Κράτος. Μάλιστα αν δεν κάνουμε λάθος ο κ. Μίχογλου πρέπει να είναι ο πρώτος στην ιστορία χριστιανός δήμαρχος της Θράκης που δέχεται στο γραφείο του σε δημόσια επίσκεψη το παράνομο σωματείο ΤΕΞ και φωτογραφίζετε μάλιστα μαζί του.
Σύμφωνα με τον μειονοτικό τύπο της περιοχής που μεταφράζει το xanthinews.gr:


"Τιμητική" άδεια στον υπαξιωματικό της πύλης από τον Δένδια αλλά "αθώος" και ο ναύαρχος ...


Υπουργικό μπράβο στον υπαξιωματικό που έκανε σωστά την δουλειά του στην κεντρική πύλη του ΥΠΕΘΑ αλλά και “προστασία” του ανώτατου αξιωματικού . Ο Νίκος Δένδιας πιεζόμενος αφόρητα από τους ανωτάτους να μην τιμωρήσει τον ναύαρχο έστειλε το μήνυμα που πρέπει με την τιμητική άδεια στον υπαξιωματικό,αλλά δεν θέλησε να προχωρήσει παραπέρα.

Ο κ.Δένδιας μέχρι και την Παρασκευή είχε εξαιρετικά άγριες διαθέσεις .Τον είχαν πληροφορήσει μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος ανώτατος είναι ο μοναδικός ο οποίος είχε τιμωρηθεί από Α/ΓΕΝ. Όχι τον σημερινό,αλλά τον προκάτοχό του.

Ο ΥΕΘΑ λειτουργώντας με τα δεδομένα του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως ήθελε να προχωρήσει σε επιβολή ποινής στον ναύαρχο,κάτι που προκάλεσε σοκ στο κατεστημένο, το οποίο με επίμονο και επιδέξιο “μασάζ” κατάφερε να πείσει τον ΥΕΘΑ να μην προχωρήσει. Ο Δένδιας όμως ήταν ανένδοτος στο θέμα της άδειας -τιμητικής επί της ουσίας- στον υπαξιωματικό για την ορθή εκτέλεσεη των καθηκόντων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το πόρισμα της άτυπης διοικητικής εξέτασης που έγινε “δεν προκύπτουν ευθύνες για τον ανώτατο”. Η άδεια στον υπαξιωματικό βέβαια είναι το “ηχηρό μήνυμα” του Δένδια και αυτό κρατάμε.

 Η εκπληκτική φωτογραφία με το περιστέρι...που στέλνει το μήνυμα είναι του Νίκου Παναγιωτόπουλου.























http://www.onalert.gr/stories/timitiki-adeia-ston-ypaxiomatiko-tis-pylis/38792

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Α.ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ .....


Ανοίγει η πόρτα της φυλακής για την Αρετή Τσοχατζοπούλου καθώς το Πενταμελές Εφετείου Κακουργημάτων έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της 12χρονης κάθειρξης που της εχει επιβληθεί για την υποθεση με τις χρυσές μίζες.

«Αιέν Υψικρατείν, ου κολακεύειν και επαιτείν!» ...


Στην μηνιαία εφημερίδα της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας (Ε.Α.Α.Α.), «Ηχώ των αιθέρων», στο φύλλο του Οκτωβρίου 2014 είδαμε φαρδιά πλατιά στην 1η σελίδα έναν χαιρετισμό στον απερχόμενο ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ--Βολές Πυροβολικού στην ΠΕ της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής ...


ΤΡΕΛΑ: Πρώτα κατέστρεψαν τους αγρότες με τις κυρώσεις στην Ρωσία και τώρα κατάσχουν τις αποζημιώσεις τους από την ΕΕ λόγω χρεών!!!


ΕΚΤΑΚΤΟ- Στον Κοπελούζο τα περιφερειακά Αεροδρόμια! ...


ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Η Ρωσία διέσωσε το Εθνικό Μέτωπο της Μαρί Λεπέν από οικονομικό "στραγγαλισμό" !!


"ΣΠΕΡΝΟΥΝ" ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ .....


Αλβανοί επιχειρούν να εκδιώξουν τους λιγοστούς ακρίτες της Ηπείρου...

"Προφητικό" βίντεο - Όταν Αλβανός πυροβολούσε την ελληνική Σημαία:"Θα Γα…σουμε ΟΛΗ την Ελλάδα- Θα σας σκοτώσουμε ΟΛΟΥΣ!”


EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΝΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ....ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.-1...



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Ή “ΛΑΓΟΙ” ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;


Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στο «Παρόν της Κυριακής»: «Στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές!» ...

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ 2030./NEA EKΔΟΣΗ...



Ένας άνθρωπος βρέθηκε στα χρονικά να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας για τα ΧΑΛΙΑ του Ε.Σ.Υ και ο Βορίδης δεν έκανε αποδεκτή την παραίτησή του! ...



Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com