Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ...


NEΩΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-Διέφυγε στην Αλβανία ο Κούπα...ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ... Το δόγμα του σοκ στην Ελλάδα!!!Το «δόγμα του σοκ» είναι είτε η επιβολή από δικτατορικά καθεστώτα είτε η εφαρμογή από δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις του τρίπτυχου: «ιδιωτικοποιήσεις, κρατική απορρύθμιση/ελεύθερο εμπόριο και δραστικές περικοπές στις κρατικές δαπάνες». Προϋπόθεση για να εφαρμοστεί το δόγμα αυτό είναι... να υπάρξει μια κρίση που μπορεί να οφείλεται είτε σε πολέμους, εμφύλιους πολέμους, είτε σε φυσικές καταστροφές είτε σε δυσεπίλυτα οικονομικά προβλήματα, όπως ο υπερπληθωρισμός ή το υπέρογκο χρέος.

Προσφυγή στο ΣτΕ για ακύρωση προεδρικών διαταγμάτων σχετικών με το σχέδιο "Αθηνά"Λαμία: Πότε βάζει οριστικά λουκέτο η ΜΕΡΥΠ - Ανάστατοι οι αξιωματικοί και οι οικογένειές τους.The Times’ Take on Palestinian Rock-Throwing...ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΦΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΑΦΕΤΕΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ.

Διορίστηκε Τούρκος διοικητής Ταξιαρχίας στη Λάρισα!!!Ελλάδα - Κύπρος - Ισραήλ διασυνδέονται με υποθαλάσσιο καλώδιο ηλεκτροδότησης.Ένα από τα ονόματα που “παίζει” δυνατά για νέα Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας είναι η Βίκυ Ευταξά...ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ (ΙΝ.ΚΑ.):Κοινωνική έκρηξη θα φέρουν οι πλειστηριασμοί α' κατοικίας ...Διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ» στο Αμύνταιο (Bίντεο)Έντονη αναστάτωση και προβληματισμός επικρατεί στη τοπική κοινωνία του Αμυνταίου σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ», καθώς, το γεγονός αυτό θα δώσει την χαριστική βολή στην περιοχή η οποία διαρκώς υποβαθμίζεται.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΑΕΙ... Στα 2,7 εκατ. οι συνταξιούχοι της χώρας!!!Προτείνουν νέο «χαράτσι»!!!
Ναι μεν αλλά... Γκρίνια για τις δηλώσεις του ΥΦΕΘΑ κ. Δαβάκη στη Λάρισα σχετικά με την εξυγίανση του ΜΤΣ..."ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ" ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!  • Τραβάει το σχοινί η «τρόικα», με τη συναίνεση της κυβέρνησης  
  • Θα χρεώνονται αυτόματα οι τραπεζικοί λογαριασμοί όσων καθυστερούν τις πληρωμές φόρων 
  • Θα πηγαίνουν φυλακή οι μεγάλοι φοροφυγάδες ακόμη και αν πληρώνουν φόρους και πρόστιμα 

Τρέμει τη ΔΕΘ ο Σαμαράς...Περικοπές σε εφάπαξ και συντάξεις για ΔΕΚΟ και Τράπεζες από Σεπτέμβριο...Η ΕΥΠ βρήκε το νήμα που οδηγεί στους πράκτορες της ΜΙΤ...ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!
ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ.

ΘΛΙΨΗ...Τρίτεκνη σύζυγος στρατιωτικού σε απόγνωση.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ...Δήμαρχοι αρνούνται τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ!!!Οι συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου, όπως περιγράφουν, συναντούν είτε κλειστές πόρτες, είτε αδιαφορία για τη συμμετοχή στις εκλογές.

Ποιός “απαίτησε” να μην πάρει ο Σαμαράς τον Στουρνάρα μαζί του στις ΗΠΑ…H "Νutricia" ανακαλεί βρεφικά γάλατα με τοξικά βακτήρια!!!Εντολή να αποσυρθεί άμεσα από την αγορά δόθηκε για το βρεφικό γάλα σε σκόνη της εταιρείας Fonterra, μετά από την αποκάλυψη πως... ήταν μολυσμένο με τοξικά βακτήρια ικανά να προκαλέσουν ακόμη και τον θάνατο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...Η τρόικα «τιμωρεί» όσους έχουν σπίτι!!!Άγριο χαράτσι στους ιδιοκτήτες ακινήτων φέρνει η τρόικα.

KAI TΩΡΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ.....ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ......ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... Πάει ΗΠΑ ο Α.Σαμαράς "με βάρκα την ελπίδα"Μια επίσκεψη για την οποία στην κυβέρνηση τρέφουν πολλές ελπίδες ξεκινά απόψε στις Ηνωμένες Πολιτείες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος την Πέμπτη 8 Αυγούστου θα συναντηθεί στον Λευκό Οίκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr