Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Βροντερό "ΟΧΙ" της Κύπρου σε νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας - Η δεύτερη χώρα της ΕΕ που σηκώνει το ανάστημά της...Δημοσκοπικός τρόμος πάνω απ’ τη συγκυβέρνηση…


Του Μάρκου Μουζάκη
Τότε που έγκαιρα σας ενημερώσαμε, πως σε έρευνα που μάλιστα είχε παραγγείλει το Μαξίμου (σε εταιρία με την οποία τώρα ξεκίνησε συνεργασία…) η υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ διαφορά διευρύνονταν και όλα έδειχναν ότι ο άθλιος ΕΝΦΙΑ κόστιζε στους δύο κυβερνητικούς συνεταίρους περισσότερο απ’ όσο φαντάζονταν ακόμα… κι ο Τσίπρας!

Η ανεργία βρίσκεται στο 28% και ο Σαμαράς στη ΔΕΘ θα μιλήσει για "ράλι στην οικονομία"!...ΜΕ ...ΟΛΟΛΕΥΚΗ ΚΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!!!
Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη με έναν υποψήφιο – Παρέδωσε λευκή κόλλα και πέρασε πανεπιστήμιο και μάλιστα στην Αθήνα.

Καρατζαφέρης: Είμαι έτοιμος για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία ...
Την επιθυμία του να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Οι Αμερικανοί δεν ψηφίζουν Κωσταράκο για πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής του NATO ...Με το ζόρι να παραλάβουμε για το ΠΝ φουσκωτό "φούσκα"; Περίεργες εμμονές...Όγδοη στρατιωτική δύναμη η Τουρκία μαζί με τη Γερμανία ...BINTEO---Β.Πούτιν: "My finger is on the button"!!!Πλάκα μας κάνουν; - Λαζαρίδης: "Ο πρωθυπουργός έγινε έξαλλος όταν έμαθε για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ"!!!Τελικά ή αυτοί μας δουλεύουν ή θεωρούν τους πολίτες ηλίθιους ή εν τέλει οι πολίτες είναι μειωμένης αντίληψης και τους ψηφίζουν.
Διαφορετική εξήγηση δεν υπάρχει για όσα είπε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, βουλευτής της ΝΔ, σύμβουλος και κουμπάρος του πρωθυπουργού, αναφερόμενος στο χάος που δημιουργήθηκε τον ΕΝΦΙΑ, σε πρωινή εκπομπή του MEGA.

Με τη μικρή του κόρη αγκαλιά ορκίστηκε περιφερειακός σύμβουλος ο Ηλιόπουλος ...


(ONOMATA)--Επίθεση Μαζιώτη σε δημοσιογράφους μέσα από τη φυλακή ...ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ--Προηγείται 8 μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση - Σταθερά τρίτος ο Λαϊκός Σύνδεσμος-ΧΑ...Μαχητικό αεροσκάφος τηs ΠΑ «διασταυρώθηκε» με… αλεξίπτωτο πλαγιάς !!!
Ποια είναι η «μις Mastic Spa» η νέα βουλευτής της ΝΔ !!!
Χρειάστηκαν δύο παραιτήσεις και 293 ψήφους για να μπει στη Βουλή η κα. Μαρία Σταυρινούδη Σόδη, από σήμερα νέα βουλευτής της ΝΔ στη Χίο.

Πρόσκληση Επιτυχόντων - Εισακτέων σε ΣΙ, ΣΤΥΑ και ΣΥΔ Ακαδημαϊκού Έτους 2014-15 ...ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ....
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr