Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Η 17χρονη πιανίστρια από την Πρέβεζα που σαρώνει τα βραβεία!!!




Μετά το εκπληκτικό ρεσιτάλ πιάνου που έδωσε η ταλαντούχος νεαρή από την Πρέβεζα πριν 1 μήνα στην Όαση και πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από τις θερμές κριτικές αλλά και από το σημαντικό γεγονός ότι επελέγη να συνεχίσει τις Πανεπιστημιακές της σπουδές στο πιάνο στη Νέα Υόρκη, με πλήρη υποτροφία, στην τάξη του καθηγητή Paul Ostrovsky, ηΕλεονώρα Αποστολίδη φέρνει ένα ακόμη βραβείο για την ίδια και για τη πόλη της Πρέβεζας.

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!!!



Οπως ειπε χαρακτηριστικα ο Προεδρος του ΠΑΣΟΚ: Το ΠΑΣΟΚ είναι συνεπώς εδώ και χρόνια υπερχρεωμένο. Καλείται επίσης να λύσει οριστικά το ζήτημα του μεγάλου αριθμού των εργαζομένων του και το ζήτημα των συμβάσεων για τους μισθωμένους χώρους που χρησιμοποιεί. Χωρίς σε αυτά να υπολογίζονται οι δραστικά περιορισμένες τρέχουσες ανάγκες και οι ανάγκες των δημοτικών, νομαρχιακών και περιφερειακών Οργανώσεων που καλούνται να λειτουργήσουν ως αυτοχρηματοδοτούμενες.

Συγχαρητήρια Σβόμποντα στον Καμίνη...




Αλλή μία επίθεση κατά του Λαϊκού Συνδέσμου, αυτή την φορά από τον πρόεδρο της ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο, Χάνες Σβόμποντα,  ο οποίος απέστειλε επιστολή υποστήριξης προς το δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη. 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ Χέρι βοηθείας στην οικογένεια που ξεσπιτώθηκε λόγω πυρκαγιάς.

Έκκληση προσφοράς χρημάτων, υλικών οικοδομής και ειδών πρώτης ανάγκης απευθύνει 
η Ένωση, που πήρε την απόφαση να στηρίξει το μέλος της Αναστάσιο Μασκανάκη

Δραματική η μείωση των μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα!!!


Απογοητευτικά είναι τα στοιχεία για την πορεία των μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα, καθώς την τελευταία τριετία έχουν μειωθεί επικίνδυνα, με τραγικά αποτελέσματα για ασθενείς που χρειάζονται μεταμόσχευση.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΡΑ΄-"Γαλάζιος" βουλευτής κατέθεσε νόμο για να μειωθούν οι βουλευτές από 300 σε 200 - Τι προβλέπει για τους υπουργούς.



Τους ενώνει η «καρέκλα» - Μαζί ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. στις εκλογές των καθηγητών στη Λέσβο!!!



Χέρι χέρι θα κατεβούν για πρώτη φορά οι παρατάξεις του δικομματισμού, ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ στο σωματείο των καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λέσβου, ΕΛΜΕ.

Παγκόσμιος Δείκτης Ελευθερίας Τύπου – Η Ελλάδα 83η...



Ο διαδικτυακός τόπος Vesti online αναφέρεται στην έκθεση του οργανισμού Freedom house, στην οποία παρουσιάζεται ο παγκόσμιος δείκτης της ελευθερίας του Τύπου, σύμφωνα με τον οποίο η Ελλάδα βρίσκεται στην 83η θέση. Από την περιοχή, καλύτερη αξιολόγηση έχει μόνο η Σλοβενία, η οποία κατέλαβε την 40η θέση. Η Βουλγαρία είναι 77η , η Κροατία 81η και ακολουθούν η Ρουμανία στη 86η και η Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και το Κόσσοβο στη 96η θέση. Η Σερβία κατατάσσεται στις χώρες με «μερική ελευθερία του λόγου», καταλαμβάνοντας, μαζί με το Μαυροβούνιο και την Ουγγαρία την 74η θέση.

ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ...............


ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ

Συνεχίζεται και το 2013 η υποχώρηση των τιμών των ακινήτων!!!!!!!!!!!!!



Συνεχίζεται και το 2013 η υποχώρηση των τιμών των ακινήτων και συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, στο πρώτο τρίμηνο του 2013 οι τιμές υποχώρησαν κατά μέσο όρο 11,5% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2012.
Έτσι, αθροιστικά η υποχώρηση των τιμών από το 2011 και εντεύθεν έχει φθάσει το 28,7%.

Εκβιασμοί για τα χρέη των… φτωχών!!!



Λίγες ημέρες πριν από την ενεργοποίηση της νέας ρύθμισης για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, ο απίθανος Χάρης Θεοχάρης άρχισε και πάλι τους εκβιασμούς στους φτωχούς μικροοφειλέτες, ενώ κάνει τα στραβά μάτια στους μεγαλόσχημους (λίστα των 54.000, «λίστα Λαγκάρντ» κ.λπ.) που έβγαλαν κατά καιρούς μαύρο χρήμα στο εξωτερικό!

Μα καλά, πόσο Πορτοσάλτε είσαι;;;


Για τον συγκεκριμένο κύριο η μετανάστευση των νέων είναι «κινητικότητα των εργαζομένων εντός της ΕΕ»

Σκανδαλώδης φοροδιαφυγή από τις γερμανικών συμφερόντων Mercedes και ΒΜW.

Σύμφωνα με την νομοθεσία, η φορολογική επιβάρυνση των αυτοκινήτων στην Ελλάδα, κατά την απόκτησή τους, είναι προοδευτικά ανάλογη με την αξία κάθε αυτοκινήτου, έτσι ώστε η επιβάρυνση αυτή να είναι και κοινωνικά δίκαιη. Στην πράξη όμως εμφανίζονται πολυτελή και πανάκριβα αυτοκίνητα να επιβαρύνονται με χαμηλότερους φόρους σε σύγκριση με αντίστοιχα μεσαία οικογενειακά αυτοκίνητα.
Πράγματι, όπως προκύπτει από την έρευνα που πραγματοποιήσαμε, δύο πολύ γνωστές θυγατρικές γερμανικών οίκων κατασκευής αυτοκινήτων, και συγκεκριμένα η Mercedes Benz Hellas και η BMW Hellas έχουν ανακαλύψει τον τρόπο να φοροδιαφεύγουν προκλητικά, κατά συρροή, στερώντας πολλά εκατομμύρια από το Ελληνικό Δημόσιο, ενώ παράλληλα διαστρεβλώνουν τον ανταγωνισμό στον κλάδο, δυσχεραίνοντας την θέση των ελληνικών εταιρειών οι οποίες βρίσκονται στα πρόθυρα της καταστροφής.

Παίρνει προαγωγές μόνο με τις γέννες - Τα απίθανα του νόμου περί Ιεραρχίας του Βενιζέλου.


Ο νόμος περί ιεραρχίας και προαγωγών του Ε.Βενιζέλου έχει σίγουρα “θέμα”. Και μάλιστα μεγάλο. Το παράδειγμα που μας έστειλε στρατιωτικός είναι ενδεικτικό. Και δείχνει ότι είναι ένας νόμος που πραγματικά όπως γράφει…κάνει θαύματα.
Η καταγγελία όπως έφθασε στο Onalert:

Καθημερινή: Τον αγριοπασόκο, καραμπουζουκλή Παπαχρήστο επέλεξε για τον ΟΟΣΑ ο Πρωθυπουργός.



«Όταν προχθές έσκασε η είδηση ότι ο Βαγγέλης ο Παπαχρήστος, ο αγριοπασόκος, ο καραμπουζουκλής, ήταν η προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαράγια τη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου της χώρας στον ΟΟΣΑ, παρότι το γεγονός προσφερόταν για... σχολιασμό το απέφυγα, καθώς δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ανήκει στα λεγόμενα «κουφά» ή “ξεκούδουνα”», γράφει ο Στέφανος Κασιμάτης στηνΚαθημερινή.

Ο δημοσιογράφος σχολιάζει την τοποθέτηση
του πρώην βουλευτή στον ΟΟΣΑ ως εξής:

Emirates: Αναζητά 3.800 αεροσυνοδούς... στην Αθήνα....




Η Emirates διοργανώνει Ημέρα Καριέραςστην Αθήνα, το Σάββατο 18 Μαΐου στις 09:00π.μ. στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Πλάκα). 

ΠΑΝΙΚΟΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)



Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Όχι δεν έτρεχαν οι αξιωματικοί πάνω κάτω λόγω της τραγωδίας με την αυτοκτονία του υπολοχαγού που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και ειδικά τους στρατιωτικούς. Έτρεχαν για την φαρσοκωμωδία που ξεκίνησε αμέσως μετά από την ολοκλήρωση του βραδυνού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που τις τελευταίες δύο ημέρες ασχολήθηκε με την αυτοκτονία του υπολοχαγού και κατ΄ επέκταση με τις σκληρότατες περικοπές που έχουν υποστεί οι στρατιωτικοί.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ "GAY PRIDE". ΜΑΖΕΨΑΝ 19.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ....



Στις 14 και 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το 2ο Φεστιβάλ "Gay Pride". Κεντρικό σύνθημα των φετινών εκδηλώσεων θα είναι "Ελεύθερα πνεύματα, ελεύθερα σώματα".
Με τον όρο Pride, "Φεστιβάλ Υπερηφάνειας", είναι γνωστή διεθνώς μια σειρά εκδηλώσεων, παρελάσεις και πάρτι, από ανθρώπους που διεκδικούν δημόσια την σεξουαλική τους ταυτότητα.

ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!



Το αξιθαύμαστο περιστατικό αναδεικνύει το "Αγιορείτικο Βήμα" , αναφερόμενο στην αναστάτωση που προκαλεί στους πιστούς της κοινότητας Καμπιού Φαρμακά στην Κύπρο, η θέα της εικόνας του Αγίου Γεωργίου να αναβλύζει μύρο. Στο ναό έσπευσε ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής, μαζί με εμπειρογνώμονες, οι οποίοι εξέτασαν την εικόνα και εκ πρώτης όψεως δεν εντοπίζουν φυσικά αίτια για το φαινόμενο αυτό.

Στο 27% το ποσοστό ανεργίας το Φεβρουάριο!!!


Αγωγή στην Ελλάδα για PSI.....


Η σλοβακική τράπεζα Bank Postova στρέφεται νομικά εναντίον της Ελλάδας για το κούρεμα του 2012.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα προσφεύγει στο Δικαστήριο Διεθνών Διακανονισμών για το επιβεβλημένο PSI, καταγγέλλοντας ότι η Ελλάδα παραβίασε τις διεθνείς συνθήκες με το swap ομολόγων.

«Η Ελλάδα υιοθέτησε μέτρα που παραβιάζουν τις διεθνείς συμφωνίες. Με αυτό τον τρόπο, ζημίωσε την αξία της επένδυσής μας. Είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε την επένδυσή μας και να παλέψουμε για τα δικαιώματά μας», αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος Marek Tarda στη σχετική ανακοίνωση.

ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας: Αν είχα μπροστά μου έναν άνεργο θα του έβρισκα δουλειά!!!




ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας: Αν είχα μπροστά μου έναν άνεργο θα του έβρισκα δουλειά

Εμβόλιο που σταματά τον εθισμό στην ηρωίνη;



Στο επίκεντρο Δ. Βαλκάνια και διμερείς σχέσεις......



«Στρατηγικός στόχος της Ελλάδας είναι η δημιουργία ενός χώρου ειρήνης, σταθερότητας και ανάπτυξης στα βόρεια σύνορά μας», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, αμέσως μετά από τη σημερινή του συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ και αρμόδιο για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης Φατμίρ Μπεσίμι.

Ανθελληνικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη με αντιρατσιστικό μανδύα...!


Το σύστημα δίνει τα ρέστα του για να φιμώσει όσους αρθρώνουν πατριωτικό λόγο...!

Σε ένα κράτος όπου οι στρατιωτικοί του, δεχόμενοι τον απόλυτο εξευτελισμό, αυτοκτονούν θα είναι ουτοπία να ομιλούμε για Εθνική Άμυνα.



Διάχυτη είναι η κατήφεια πλέον σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εξ αιτίας των ληστρικών, στοχευμένων και επιτηδευμένων περικοπών των αμοιβών τους, αλλά και από την έλλειψη παντελώς έστω και της στοιχειώδους μέριμνας υπέρ τους.

Στρατιωτικοί με μισθούς πείνας (ΒΙΝΤΕΟ)...

Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ...!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Αυξήθηκαν οι Έλληνες που ζητούν δουλειά στην Αυστρία......



Φτιάχνουν… ατμόσφαιρα Οτσαλάν: Στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών στο Λαύριο!!!!



«Ατμόσφαιρα» Οτσαλάν  επιχειρούν να δημιουργήσουν και πάλι τα τουρκικά ΜΜΕ επανερχόμενα στο ανυπόστατο θέμα της υποτιθέμενης εκπαίδευσης τρομοκρατών στο στρατόπεδο του Λαυρίου.

Απίστευτος καβγάς Σηφουνάκη – Γαληνού !!! – Σου διόρισα τη γυναίκα λέει ο Σηφουνάκης… Μπράβο σου απαντά ο Γαληνός (ΒΙΝΤΕΟ)



Σας είχαμε υποσχεθεί ότι την Λαμπροτετάρτη, θα σας παρουσιάζαμε τη συνέχεια από το σήριαλ «ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ …ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ !!!», με πρωταγωνιστές εκπροσώπους από τις θεατρικές ομάδες της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ…

"Ντροπή σας"-Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας για την αυτοκτονία του υπολοχαγού.


Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ με αφορμή την αυτοκτονία του μάρτυρα Υπολοχαγού αλλά και την μακάβρια , χωρίς τέλος λίστα των αυτοκτονιών, που συνταράσσει την Ελληνική κοινωνία, προεβη στην ακόλουθη δήλωση

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com