Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Απίστευτο: Νησιώτες θα πληρώνουν ρεφενέ το μισθό ιδιώτη γιατρού, ενώ η περιοχή δικαιολογεί 2 (κενές) θέσεις αγροτικών!!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ Στήριξη από Τουρκία σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ: "Ρατσιστική η ημέρα Γενοκτονίας των Ποντίων"...


Στήριξη από την Τουρκία λαμβάνουν για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και βέβαια η απίθανη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρωταθλήτρια των ιστορικών αναθεωρήσεων, Μαρία Ρεπούση αναφορικά με τις θέσεις τους για το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο.

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονιστικό ρεπορτάζ της Le Monde για χρήση χημικών στη Συρία!!!



Ο συριακός στρατός έκανε χρήση χημικών όπλων εναντίον των δυνάμεων των ανταρτών που έχουν υπό τον έλεγχό τους τα προάστια της Δαμασκού, σύμφωνα με δυο ρεπόρτερ της γαλλικής εφημερίδας Le Monde που βρίσκονταν στην περιοχή τον Απρίλιο και τον Μάιο και δημοσιεύουν ένα άρθρο για το ζήτημα στον ιστότοπο της εφημερίδας (monde.fr).

Σε θέση μάχης οι ιπτάμενοι των Καναντέρ!!!



«Εμείς οι ιπτάμενοι και οι τεχνικοί των Καναντέρ CL-415 σε κάθε ενδεχόμενο είμαστε έτοιμοι να αποτρέψουμε άμεσα οποιαδήποτε ανθρώπινη απώλεια και οικολογική καταστροφή».

Κίνδυνος ανάφλεξης στο Αιγαίο ανά πάσα στιγμή ...ή κίνδυνος υποταγής ;


Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τα πραγματικά γεγονότα στο Αιγαίο με την είσοδο της Τούρκικης Τορπιλακάτου P-337 εντός των Εθνικών  Χωρικών Υδάτων και την ατολμία των πολιτικών μας ! ... 
Επειδή  όμως η υπερβολή είναι παντού και στην αναγγελία της είδησης ,στην διάστασή της , αλλά και το ενδεχόμενο της αντιμετώπισης με Στρατιωτικά μέσα !

Φιλανθρωπικός Αγώνας ποδοσφαίρου για παιδί στρατιωτικού που πάσχει από Λευχαιμία...



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Η επικοινωνιακή μπαρούφα των 17 εκατ. τουριστών...!!!


Αποκάλυψη σοκ για το επικοινωνιακό παιγνίδι των καθεστωτικών Γκαίμπελς.
Κάτι αντίστοιχο με την ευαισθησία-φούμαρα του Σόιμπλε που αίφνης ανησυχεί μην...

Εμείς τι πρέπει να ξεχάσουμε κύριοι του ΥΠΕΞ ; ... Το αίμα των 353.000 σφαγιασθέντων Ποντίων ;


Δήλωση-ντροπή του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου! 

10 λόγοι που γκριζάρουν τα μαλλιά...



Επιχείρηση συγκάλυψης... Αναδρομικό ρουσφέτι σε όσους τα έβγαλαν έξω!!!



Την ώρα που οι λίστες Ελλήνων φορολογουμένων που έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό την περίοδο της κρίσης ή διαθέτουν καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες παραμένουν αδικαιολόγητα ανέλεγκτες από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, μια περίεργη εγκύκλιος που εκδόθηκε πριν από τρεις μήνες από τον γενικό γραμματέα Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη έρχεται να δώσει διέξοδο σε όσους αδυνατούν να δικαιολογήσουν αυτά τα ποσά. Και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις με φόρο μόλις 5% αντί για 45%.

Μ.Ρεπούση: "Δεν υπήρξαν γενοκτονίες Ελλήνων"...


ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΣΕΡΒΟ ΥΕΘΑ.



Ευρεία ανασκόπηση όλων των θεμάτων Στρατιωτικής και Αμυντικής συνεργασίας Ελλάδος και Σερβίας, έγινε κατά τη συνάντηση που είχε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος στο Βελιγράδι, με τον πρώτο Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης της Σερβίας και Υπουργό Άμυνας Αλεξάντρ Βούτσιτς.

ΕΚΠΟΙΖΩ: Προσοχή στους επιτήδειους που υπόσχονται ρύθμιση χρεών...


Λαμβάνοντας υπόψη τα κρούσματα αυτά, η ΕΚΠΟΙΖΩ σε ανακοίνωσή της καλεί τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή να ασκήσει ελέγχους και να επιβάλει κυρώσεις σε όσους εκμεταλλεύονται τον Ν. 3869/2010, προκειμένου να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη, καθώς και τους δανειολήπτες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με όσες διαφημίσεις αναφέρονται σε «διαμεσολαβητές» δανείων, εξωδικαστικού συμβιβασμού κτλ και να εμπιστεύονται μόνο τους φορείς, που έχει ανακοινώσει η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στην ιστοσελίδα της (www.efpolis.gr ).

Ερρίκος Ντυνάν: Μισθοί 18.000 ευρώ, Cartier, Louis Vuitton και άνθη 200.000 ευρώ!!!



«Γενναιόδωρη» η διοίκηση του θεραπευτηρίου Ερρίκος Ντυνάν. Τσάντες Louis Vuitton, κοσμήματα Cartier, άνθη ετήσιας δαπάνης 200.000 ευρώ δώριζε, μεταξύ άλλων, σε συμβούλους, επώνυμους ασθενείς και κρατικούς αξιωματούχους. Με την ευκαιρία ονομαστικών εορτών σε γραφεία και οικίες προς σύσφιξη των δημόσιων σχέσεων, όπως εξηγήθηκε αρμοδίως...

ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... Oριστικό: Αντισυνταγματικό το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο - Απόφαση-σταθμός της ΚΕΝΕ...


Aντισυνταγματικό κρίθηκε από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επτροπή της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης το δήθεν "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης και πλέον μπαίνει οριστικά στο ράφι.

Ταραχές Φοβούνται οι Αμερικάνοι μετά τις Εκλογές Ιουνίου στην Αλβανία.....


Τα SOS για τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων – Χρήσιμες απαντήσεις για να αποφύγετε τα λάθη.



Ιδού λοιπόν οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις. 

ΤΟΥΡΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ: "ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ"!!!


Στο χωριό Ραγάδα του δήμου Αρριανών οργανώθηκε μια μεγάλη τελετή για τα 10 παιδιά που έκαναν το χάτιμ(τελετή λήξης μαθημάτων Κορανίου) .Η εκδήλωση σφραγίστηκε από την προκλητική δήλωση του βουλευτή Προύσας της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης Χακάν Τσαβούσογλου: "Πλέον πίσω σας υπάρχει μια πολύ ισχυρή Τουρκία. Για όσο ισχυροποιείται η Τουρκία και εσείς θα συνεχίσετε να βλέπετε μπροστά σας με περισσότερη αυτοπεποίθηση".

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΟΠΛΟΥ ...


Τουλάχιστον 60 είναι οι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου που έχουν άδεια οπλοφορίας, σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος".

Άθλιες συκοφαντίες κατά Καραμανλή.



Μετά τους απολογητές του φασισμού, περιθωριακοί υμνητές της Μέρκελ επιτίθενται με ψεύδη στον Κώστα Καραμανλή με χορηγό την... Siemens!

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΟ «ΚΑΤΗΦΟΡΟ» ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ Ο Βενιζέλος παράγοντας αποσταθεροποίησης και αδύναμος «κρίκος» της κυβέρνησης.



Δημοσκοπικός κατήφορος των κυβερνητικών εταίρων   

Διαβάστε τα θέματα σε Αρχαία και Μαθηματικά - Οι πρώτες εκτιμήσεις δυσκολίας...



Με Αρχαία Ελληνικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης και Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων) συνεχίζονται οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα των Αρχαίων Θεωρητικής Κατεύθυνσης.
Δείτε ΕΔΩ τα θέματα των Μαθηματικών Κατεύθυνσης.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δυσκολίας

Σχετικά με τα Αρχαία, όπως επισημαίνει η καθηγήτρια Γεωργία Μακρή, τα θέματα ήταν απαιτητικά και πιο δύσκολα από τα περσινά. Στο διδαγμένο κείμενο, η ανάλυση ήταν για καλά προτετοιμασμένους μαθητές. Το αδίδακτο κείμενο εμφανίζει επίσης αρκετές δυσκολίες. 

Ο Α/ΓΕΕΘΑ απαντά για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο Με δύο μηνυματά του μέσω twitter ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος απαντά σ΄ όσα συνέβησαν στο Αιγαίο με την τουρκική πυραυλάκατο .



Με δύο μηνυματά του μέσω twitter ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος απαντά σ΄ όσα συνέβησαν στο Αιγαίο με την τουρκική πυραυλάκατο . 

Συναγερμός στην κυπριακή ΑΟΖ από την προκλητική «παρέλαση» του τουρκικού θαλασσόλυκου...


Το παιχνίδι των προκλήσεων παίζει και πάλι ηΤουρκία,επιχειρώντας να δώσει μηνύματα σε ότι αφορά τα «δικαιώματα» που θεωρεί ότι διατηρεί στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.





Προβλήματα σε Μετρό και Διόδια με το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ...



Τα μηχανήματα δεν έχουν το κατάλληλο λογισμικό ώστε να το «διαβάζουν» και να το αποδέχονται
Προβλήματα στους αυτόματους πωλητές εισιτηρίων, αλλά και στα μηχανήματα αναγνώρισης χαρτονομισμάτων δημιουργεί το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ.

Πήγε με μπαλντά στην εφορία!!!


Ξέσπασε ο Γιάννης Πλούταρχος: Τι δήλωσε για τη Χρυσή Αυγή.....



Ο Γιάννης Πλούταρχος, το αγαπημένο παιδί του ελληνικού τραγουδιού, σχολίασε το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας μας καθώς και την άνοδο της Χρυσής Αυγής...

"Εμείς, παιδί μου, δεν έχουμε ίντερνετ"



Σοβαρά πρακτικά προβλήματα αντιμετωπίζει το υπουργείο Οικονομικών στην προσπάθειά του να εφαρμόσει από φέτος τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής για όλες τις φετινές φορολογικές δηλώσεις.

Καλώς ήρθατε στην νέα πολυπολιτισμική Ευρώπη....


Ναπολέων Λιναρδάτος

ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΚΑΝΤΡΙΛΙΕΣ....ΣΕ ΧΑΚΙ ΦΟΝΤΟ!




ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΘΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ .....

Βεβαιώσεις συντάξεων ΙΚΑ, ΟΓΑ και ΝΑΤ μέσω TAXIS...



Μέσω Διαδικτύου θα μπορούν για πρώτη φορά να λάβουν τιςβεβαιώσεις των συντάξεων τους για τα ποσά που καταβλήθηκαν το έτος 2012, στο ΙΚΑΟΓΑκαι ΝΑΤ οι συνταξιούχοι, ενόψει της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, τις επόμενες ημέρες, μέσω του TAXIS.

Παράλληλα, τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου

''ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ'' Ενημέρωση Μελών μας - Μερισματού​χων του ΜΤΣ, για την διαδικασία εξυγίανσης του ΜΤΣ

                                 
    Σας γνωρίζω ότι, με ημερομηνία 7 Φεβ 2013 αναρτήθηκε στη σελίδα του ΜΤΣ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) η Οικονομική κατάσταση του ΜΤΣ. Στην κατάσταση αυτή, όπως παρατηρώ, τα χρηματικά Διαθέσιμα του ΜΤΣ, με 31 Δεκ 2012, ανέρχονται στο ποσό των 29.269.531,85? ενώ οι υποχρεώσεις του ΜΤΣ, με την 31 Δεκεμβρίου 2012, ανέρχονται στο ποσό των 393.809.636,67?. Μια διαφορά της τάξης των -364.540.104,82?.

Το ξέρατε ότι η ζάχαρη μας... γερνάει;!!!


Δεν είναι μόνο το κάπνισμα και ο ήλιος που βοηθούν στην πρόωρη γήρανση αλλά και η…ζάχαρη!

Οι απόστρατοι μιλούν πάλι για κόμμα (με μεγάλη αποδοχή)...


Πάνω από 5% τους δίνουν οι δημοσκόποι

Νέο γύρο κινητοποιήσεων ξεκινούν τα απόστρατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία πλέον από τις συνεχείς μειώσεις στις συντάξεις τους που έχει επιβάλει η κυβέρνηση έχουν φτάσει στα όρια της ανέχειας. 

Στο πλαίσιο αυτό...

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ.....ΑΡΒΥΛΑΣ!!!


ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ,ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com