Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ Μέχρι και 15 υπουργούς δίνει ο Α.Σαμαράς στο ΠΑΣΟΚ του 4% για να επιβιώσει η κυβέρνηση!!!



Μέχρι και 15 (!) υπουργούς και υφυπουργούς θα βάλει στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ του 4% (σύμφωνα με την δημοσκόπηση της RASS) σε ένα απίστευτο πολιτικό σκάνδαλο, όπου ο Α.Σαμαράς "τα δίνει όλα" για να διασωθεί ο ίδιος και η παραπαίουσα κυβέρνησή του στο κόμμα ή εν πάση περιπτώσει σε ότι έχει απομείνει από το κομμα που κατέστρεψε την χώρα.

"ΣΑΡΩΝΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Ποια επιδόματα μπαίνουν στο στόχαστρο της εφορίας...



Για πρώτη φορά φέτος θα φορολογηθούν επιδόματα που μέχρι σήμερα ήταν αφορολόγητα, αφού θα συνυπολογιστούν για την έκτακτη εισφορά. Ειδικότερα, με εισφορά αλληλεγγύης από 1% έως 4% θα φορολογηθούν χιλιάδες πολίτες οι οποίοι θα κληθούν να δηλώσουν στην εφορία μία σειρά επιδομάτων και κοινωνικών παροχών. Σημειώνεταιι ότι από φέτος, είναι υποχρεωτική η αναγραφή στη φορολογική δήλωση όλων των εισοδημάτων είτε αυτά απαλλάσσονται της φορολογίας είτε φορολογούνται με ειδικό τρόπο.

Τσάμηδες εγκαινίασαν «μαυσωλείο» στα ελληνοαλβανικά σύνορα – Το αποκαλούν «η Μέκκα της Αλβανίας»



Are the Israel Defense Forces Finally Ready for the Next Lebanon War?


UNCLASSIFIED

ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. Οι απαιτήσεις της τρόικας για να «ξεκλειδώσουν» τα 8,1 δισ!!!.


Η πολιτική αστάθεια που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση δεν πτοεί τους εκπροσώπους των δανειστών που επιμένουν σε σκληρή γραμμή για να δώσουν το πράσινο φως, για τη δόση των 8,1 δισ.

«Άγριο» φθινόπωρο βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ...



Σε εκλογική επαγρύπνηση θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑενόψει του προσεχούς φθινοπώρου, αφού στηνΚουμουνδούρου θεωρούν ότι το δικομματικό κυβερνητικό σχήμα, μετά την αποχώρηση τηςΔΗΜΑΡ θα είναι εξαιρετικά αδύναμο για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων που ζητεί η τρόικα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο Μ.ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ "Στο εξωτερικό γελούν με την κυβέρνηση"



 Ο Μιχάλης Ιγνατίου, με άρθρο του στο “Έθνος ”, προειδοποιεί για τις ολέθριες συνέπειες που εκτιμά ότι έχουν για την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, με αφορμή το θέμα της ΕΡΤ, και τις ζυμώσεις ανάμεσα στους κυβερνητικούς εταίρους.

Η εικόνα αποσάθρωσης ανοίγει την προεκλογική περίοδο...



Ένα έτος μετά τις εκλογές η κυβέρνηση, που σχηματίστηκε τον Ιούνιο του 2012 με 179 έδρες με ορίζοντα τετραετίας και με δυνατότητα να εκλέξει πρόεδρο...

Παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων...



Παρατείνεται ο χρόνος υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων για τις συναλλαγές του ημερολογιακού έτους 2012, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γ.Μαυραγάνη.

Τέσσερα πρόσωπα – γρίφοι για τον Αντώνη Σαμαρά...



Δεν κρύβει τη δυσφορία του ο πρωθυπουργός προς όσους τον πιέζουν για να μάθουν τι σκέφτεται να κάνει με τους κ.κ. Α. Σπηλιωτόπουλο, Γιάννη Βρούτση, Κωστή Μουσουρούλη και Πάνο Παναγιωτόπουλο.
Οι διεργασίες στο εσωτερικό της ΝΔ έχουν ήδη ξεκινήσει. Στελέχη, κομματάρχες, βουλευτές και κομματοπαραγονταραίοι έχουν πέσει με «τα μούτρα» πάνω σε συνεργάτες του Πρωθυπουργού προσπαθώντας να επηρεάσουν τις επιλογές προσώπων εν όψει του επικείμενου ανασχηματισμού.

Από την 1η Ιουλίου, μείωση 6% στους μισθούς των τραπεζικών υπαλλήλων – Τι περιλαμβάνει η νέα κλαδική σύμβαση...



Μειώνονται κατά 6% οι βασικοί μισθοί των τραπεζικών υπαλλήλων από την 1η Ιουλίου, καθώς ξεκινά η εφαρμογή της νέας κλαδικής σύμβασης εργασίας.
Μείωση 6% στους μισθούς των τραπεζικών υπαλλήλων Το επίδομα ισολογισμού δεν ισχύει, αλλά διασώζονται το επίδομα γάμου και μια σειρά άλλων παροχών.
Η νέα συλλογική σύμβαση έχει ισχύ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 και προβλέπει τα εξής:

Στο "κανάλι" των απολύσεων άλλες 12.500 εργαζόμενοι!!!



Η απόλυση των εργαζομένων της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης ήταν μόνο η αρχή…

ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ & ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ Το μέγα γεγονός της Εκκλησίας στην εποχή της μοναξιάς...



Την Πεντηκοστή γιορτάζουμε το γεγονός της Εκκλησίας, αλλά η εποχή μας δεν μπορεί εύκολα να γιορτάσει το γεγονός της Εκκλησίας, γιατί είναι μια έντονα αντιεκκλησιαστική εποχή, όχι γιατί επικρίνονται, διαβάλλονται, διασύρονται ή συκοφαντούνται συχνά εκπρόσωποι της εκκλησιαστικής διοι­κήσεως, αλλά επειδή η φύση του πολιτισμού που κυριαρχεί σήμερα είναι αντιεκκλησιαστική. Η εποχή μας είναι μια εποχή ατομιστική και ανταγωνιστική, είναι μια εποχή που ενθαρρύνει τον ανθρώπινο ναρκισσισμό και σαν συνέπεια καλλιεργεί τις προϋποθέσεις για την αποκοπή του ανθρώπου από τους άλλους και την απομόνωσή του.

Δημιουργήθηκαν βλαστικά κύτταρα που παράγουν ινσουλίνη!!!



Μια ομάδα από το Ερευνητικό Ινστιτούτο βλαστικών Κυττάρων και το Κέντρο του Διαβήτη του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, δημιούργησε ειδικά κύτταρα, που παράγουν την ινσουλίνη.....

Τα παιδιά πληρώνουν την κρίση.....



Φτώχεια και κοινωνικός αποκλεισμός .

ΦΩΣ ΝΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ Η πλειοψηφία των Ελλήνων ζεί πλέον... υπό διακανονισμό!!!



Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου

ΣΗΜΕΡΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-Η ομιλία του Ανδρέα Παπανδρέου που δεν εκφωνήθηκε ποτέ...




Τι συνέβη όταν τότε αρχηγός της ΕΥΠ ναύαρχος Βασιλικόπουλος παρέδωσε ένα πολύ σημαντικό φάκελο με ένα χάρτη, η προετοιμασία της ΔΕΘ και ο Κώστας Σημίτης;

Οι Ελληνες πηγαίνουν στη Βουλγαρία για να αγοράσουν οικοσκευές ακόμα και... σπίτια!!!



Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com