Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ... ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ! Άγκυρα: "Οι Έλληνες μας αναχαιτίζουν παράνομα σε Ρόδο, Λέσβο, Ικαρία"!!!!



Απίστευτο τουρκικό θράσος: Ένα 24ωρο μετά την ιταμή πρόκληση της Άγκυρας να στείλει σχηματισμό αεροσκαφών πάνω από τον τάφο του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, ανήμερα της επετείου του θανάτου του, το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε ότι .... "ελληνικά μαχητικά αναχαίτισαν τουρκικά στη Ρόδο, τη Λέσβο και την Ικαρία στον διεθνή εναέριο χώρο"!
Που και να τους αναχαιτίζαμε κανονικά με "σκριναρίσματα" και εμπλοκές, δηλαδή, τι θα έλεγαν...

Αυτοδιαλύεται το Κίνημα - Στο κατώφλι εξόδου από τη Βουλή - Στα όρια του 3%!!!!!!




Δημοσκοπήσεις οι οποίες φέρουν το ΠΑΣΟΚ ένα βήμα κάτω πριν υποχωρήσει κάτω από το όριο του 3% πρόκειται να έρθουν στην δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες, καταδεικνύοντας την υπαρξιακή κρίση που βιώνει το άλλοτε πανίσχυρο Κίνημα. Μεταξύ των δημοσκοπήσεων που φέρουν το ΠΑΣΟΚ σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου (όχι επί των αναποφάσιστων), οι οποίες του δίνουν ποσοστό μεταξύ 4-4,5%, υπάρχει μια που δίνει πρόθεση ψήφου μόλις στο 3,5%!
Τα διαλυτικά φαινόμενα στο ΠΑΣΟΚ εντείνονται από την απόχώρηση της Άννας Διαμαντοπούλου, και βέβαια το θέμα ηγεσίας,που έχει θέσει το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παναγιωτκόπουλος.
Ήδη ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν δημοσκοπήσεις που δίνουν στο ΠΑΣΟΚ, στην πρόθεση ψήφου 3,5 %, δείγμα του ότι εκτός από τους βουλευτές του την "κοπανάνε" πλέον και οι εναπομείναντες ψηφοφόροι του.

Μπλόκο της Ε.Ε. σε πρόγραμμα για 400.000 ανέργους στην Ελλάδα!!!



Μπλόκο σε πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανεργίας από την Κομισιόν, το οποίο είχε την έγκριση της τρόικας, αποκαλύπτει η εφημερίδα "Καθημερινή"...


"Πράσινο" φως από ΕΚΤ για το νομοσχέδιο περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών...



Θα δηλώνονται μόνο τόκοι άνω των 250 ευρώ...




Όπισθεν ολοταχώς φαίνεται ότι κάνει το υπουργείο Οικονομικών αναφορικά με το πότε και πως δηλώνονται οι τόκοι καταθέσεων στη φορολογική δήλωση. Αν και χθες ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης, έχει με μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποιήσει ότι δηλώνονται τόκοι ακόμη και ενός λεπτού του ευρώ, το ΥΠΟΙΚ αναδιπλώνεται λόγω της ταλαιπωρίας που θα υποστούν οι φορολογούμενοι.

Γιάμελ: Το γερμανικό χωριό όπου ζουν μόνο νεοναζιστές!!!




Στο Γιάμελ, ένα χωριό της τ. ανατολικής Γερμανίας, οι ξένοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι...

Τα «φαβορί» για τη θέση του Παπούλια...



Οικογενειακό επίδομα από τον Ιούλιο...




Με καθυστέρηση έξι μηνών θα λάβουν τελικά το επίδομα τέκνων οι ελληνικές οικογένειες, καθώς από τον Ιούλιο θα ξεκινήσει η καταβολή στους.... τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Η ελληνική ενέργεια να μείνει σε ελληνικά χέρια...




Τις τελευταίες μέρες, φίλοι και αναγνώστες, με ρωτάνε γιατί είμαι προκατειλημμένος κατά των Ρώσων στην επικείμενη πώληση της ΔΕΠΑ. Τους χρωστάω λοιπόν μια απάντηση για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΟΣ-ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΥ κ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΡΟΥΓΟΥ ΣΕ THΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.




ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ  ΣΤΟ CHANNEL 1 ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΙΚΥ ΜΟΥΡΟΥΝΤΖΗ.

Τουρκία - Αλβανία όλο και πιο κοντά - Ο Οζέλ έγινε δεκτός από τον Αλβανό πρόεδρο!!!


"Αλωνίζει" στα Βαλκάνια η Τουρκία.

Στην υπηρεσία των Αλβανοτσάμηδων του Μπερίσα το MEGA...




Πορτοκαλί συναγερμός-Μαγνητική καταιγίδα απειλεί την Ελλάδα...




Σε κατάσταση επιφυλακής έχουν τεθεί οι επιστήμονες, αλλά και οι αρμόδιες αρχές για τη μεγάλη μαγνητική καταιγίδα που αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα μας στα τέλη Μαΐου, πιθανότατα από τις 28-31 του μήνα. Οι ειδικοί εκφράζουν φόβους για σοβαρά προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες, ενώ έρευνες καταδεικνύουν ότι το φαινόμενο επηρεάζει και την ανθρώπινη συμπεριφορά και υγεία.

The United States of Israel-Palestine.....




Or if you prefer, “The United States of the Holy Land.”

Η ΒΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ(ΒΙΝΤΕΟ)! Φυλετική φρίκη σε Στοκχόλμη και Λονδίνο - Τι θα μπορούσε να συμβεί στην Αθήνα;




Μετά την φρικιαστική δολοφονία του 25χρονου Βρετανού στρατιώτη Λι Ρίγκμπι, από δύο φανατικούς Νιγηριανούς ισλαμιστές, που τον αποκεφάλισαν (!) δημοσίως σε προάστιο του Λονδίνου, αλλά και τις απίστευτης έντασης ταραχές της Στοκχόλμης που συνεχίζονται για 5η μέρα, καθίσταται πλέον φανερό ότι το πολυπολιτισμικό πείραμα απέτυχε παταγωδώς, και τώρα όλη η Ευρώπη θα υποστεί τις συνέπειες της αφέλειάς της (στην καλύτερη περίπτωση) ή των σχεδιασμών υπερεθνικών κέντρων εξουσίας (στη χειρότερη περίπτωση) που επιδιώκουν την δημιουργία, μαζανθρώπων, και ενός κοινωνικού "πολτού".

Ανακαλύφθηκε malware για Android που υποκλέπτει τα εισερχόμενα SMS!!!



Ανακαλύφθηκε ένα νέο malware γιαAndroid, το οποίο υποκλέπτει τα εισερχόμενα γραπτά μηνύματα του θύματος και τα προωθεί, εν αγνοία τους φυσικά, στους εγκληματίες που... το δημιούργησαν και το ελέγχουν.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO ΓΙΑ NEWSIT.

Να ασκηθεί δίωξη στον Βενιζέλο λένε γνωστοί ποινικολόγοι!…



Ν΄ ασκηθεί δίωξη στονΕυάγγελο Βενιζέλο για υπεξαγωγή της λίστας Λαγκάρνταλλά και ψευδομαρτυρία υποστηρίζουν γνωστοί ποινικολόγοι οι οποίοι μίλησαν στο koutipandoras.gr.

Economist: Υπνοβάτες που βαδίζουν στον γκρεμό οι Ευρωπαίοι ηγέτες!!!




Γενεές δεκατέσσερις περνά τους Ευρωπαίους ηγέτες το περιοδικό «Economist», το οποίο τους παρουσιάζει στο τελευταίο του εξώφυλλο ως... υπνοβάτες που βαδίζουν με μαθηματική ακρίβεια προς τον γκρεμό και τους καταλογίζει έλλειψη πολιτικής βούλησης.

Σταδιακή επιστροφή σε παραδοσιακά καθήκοντα για τη CIA.



Μετά από μια «περιπλάνηση» σε έναν ρόλο διαφορετικό από τον παραδοσιακό της, ως αποτέλεσμα της τραυματικής εμπειρίας της 11ης Σεπτεμβρίου, η αμερικανική κυβέρνηση Ομπάμα και ο νέος διοικητής της υπηρεσίας, Τζον Μπρέναν, «παιδί» της CIA με δεκαετίες εργασίας ως αναλυτής, ξεκινούν σταδιακά την επιστροφή της στον παραδοσιακό της ρόλο.

ΒΙΝΤΕΟ: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά στον αέρα στο Χίθροου....


Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, όταν δυο πίστες έκλεισαν προσωρινά (σ.σ. λίγη ώρα μετά, η μια από τις δυο άνοιξε) εξαιτίας αναγκαστικής προσγείωσης αεροσκάφους της British Airways που έπιασε φωτιά στον αέρα! 

Πώς οι Ελληνες έμαθαν ξαφνικά να φτιάχνουν φρέσκια μπίρα: Η κερκυραϊκή Corfubeer ανάμεσα στις τρεις καλύτερες του κόσμου!!!



Στις τρεις καλύτερες μπίρες του κόσμου φιγουράρει η κερκυραϊκή Corfubeer, στο φετινό μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ μπίρας στη Βρετανία. Ψυχή της ζυθοποιίας ο ιδρυτής της Σπύρος Καλούδης, που όπως λέει, όση και αν παράγει δεν φτάνει για να καλύψει τη ζήτηση. Η τεσσάρων ετών εταιρεία γνωρίζει αλματώδη ανάπτυξη αδιαφορώντας για την κρίση.
Το δημοφιλές φεστιβάλ μπίρας International Real Ale Festival 2013 που διοργανώνει η μεγαλύτερη αλυσίδα pub της Βρετανίας Wetherspoon δεν έχει ανακοινώσει επισήμως τα αποτελέσματα αλλά οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν τον κ. Καλούδη ότι η Corfubeer είναι ανάμεσα στις πρώτες θέσεις.
Βραβείο και πρωτιά

Δες αν είσαι ένας από τους 35.000 νέους κάτω των 29 ετών που εξασφαλίζουν 400 ευρώ...



Τα ονόματα των 35000 νέων που εξασφάλισαν μια θέση στο πρόγραμμα απασχόλησης και αμοιβή της τάξεως των 400 ευρώ μηνιαίως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας. Η επιλογή έγινε με μόρια με ηλεκτρονική διαδικασία και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ονόματα των «τυχερών» προέκυψαν μόλις μερικές ημέρες μετά την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής της σχετικής αίτησης.

Στρατιωτικός διευθυντής ΥΕΘΑ ποιος είναι τελικά - Τρεις δηλώνουν τον τίτλο!!!


Ούτε ένας,ούτε δύο αλλά τρεις διεκδικούν τον τίτλο του στρατιωτικού διευθυντή του ΥΕΘΑ. Και οι τρεις του στρατού ξηράς, ο ένας επανελθών. Και οι τρεις εμφανίζονται ως ο στρατιωτικός διευθυντής του ΥΕΘΑ. Και φυσικά και οι τρεις έχουν το επιτελείο που αρμόζει σ΄ έναν στρατιωτικό διευθυντή. Ίσως γι΄ αυτό το επιτελείο του ΥΕΘΑ έχει “φουσκώσει” . Στον Χολαργό πια έχουν έρθει περί τα 300 άτομα.

Πως θα βοηθήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο που υποφέρει από κατάθλιψη....



Η κατάθλιψη είναι μια σοβαρή διαταραχή που αλλάζει όχι μόνο τη ζωή του ατόμου που την βιώνει αλλά και των ανθρώπων που ανήκουν στο στενό περιβάλλον του.Εάν έχετε κι εσείς ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχει κατάθλιψη, ίσως να αναρωτιέστε πώς θα μπορούσατε να τον/την βοηθήσετε αποτελεσματικά.
Για να βοηθήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι σημαντικό να:

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Σ.Σ.Α.Σ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.


«Στο σφυρί» η Πετζετάκις Βορείου Ελλάδος...



Σε πλειστηριασμό τίθεται η κινητή και ακίνητη περιουσία της βιομηχανίας πλαστικών σωλήνων Πετζετάκις Βορείου Ελλάδος, που έχει κηρυχθεί σε πτώχευση και αποτελούσε θυγατρική της εισηγμένης στο χρηματιστήριο Αθηνών, άλλοτε κραταιάς εταιρίας Πετζετάκη.

Οι ξηροί καρποί ωφελούν την καρδιά...



Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι οι ξηροί καρποί έχουν ισχυρές προστατευτικές δράσεις για την υγεία μας, ιδιαίτερα για την καρδιά. 
Επίσης, ακόμα περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πώς να καταναλώνουν (ποσότητα, συχνότητα, μορφή) τους ξηρούς καρπούς για να επωφελούνται στο μέγιστο από αυτούς.

Τι έχουν δείξει οι έρευνες μέχρι σήμερα για τη σχέση που έχουν οι ξηροί καρποί με την υγεία;

Η Κομισιόν απέρριψε πρόγραμμα στήριξης για 400.000 ανέργους!!!



Πρόκειται για το πρόγραμμα που προέβλεπε την επιδότηση απασχόλησης σε κοινωφελή έργα έως 400.000 ανέργων, μελών οικογενειών χωρίς κανένα εργαζόμενο...
 

Τσοχατζόπουλος: Δεν προχωράμε χωρίς πολιτικούς - στρατιωτικούς...



Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη δίκη του μέχρι να κληθούν να καταθέσουν ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης και τα μέλη του ΚΥΣΕΑ της επίμαχης περιόδου, ανακοίνωσε στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.

Δούρου: Τώρα ανακάλυψαν ότι επαρκεί ο νόμος;




Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, μίλησε στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Πανελλήνιες 2013: Τα θέματα σε Ιστορία, Βιολογία, Χημεία και ΑΟΔΕ....



Σε τέσσερα μαθήματα κατεύθυνσης διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στο πλαίσιο των πανελλαδικών εξετάσεων.
Πρόκειται για την Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης, τη Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης, τη Χημεία – Βιοχημεία Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).
Οι απαντήσεις

Τα μίντια κατασπαράσσουν τους εχθρούς του συστήματος... !!!



"Μόνο που τα πλάνα του Ευαγγελάτου δεν έδειχναν καμιά χρυσή τουαλέτα, έδειχναν ένα wc της συμφοράς" Γιώργος Ανανδρανιστάκης

Πάτρα: 57χρονος βλέπει ξανά χάρη σε πρωτοποριακή επέμβαση!!!



Χαμογελάει ξανά ο Γιώργος Σακκάς από την Πάτρα, ο οποίος ξαναβρήκε το φως του χάρη σε μια πρωτοποριακή επέμβαση!

Απόστρατοι: "Μπαίνουν στις Ε.Δ. πολίτες χωρών που διεκδικούν εδάφη της Ελλάδας"




Απόστρατοι αξιωματικοί κατέθεσαν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας να επανέλθει το Ελληνικό Γένος ως βασική προϋπόθεση εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, διότι με την ελληνική ιθαγένεια δύναται να μπαίνουν στο Στράτευμα πολίτες χωρών που επιβουλεύονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ...




Η Δ.Ε. της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. ανακοινώνει ότι την Κυριακή 26 Μαίου 2013 και ώρα 18:00 στο κέντρο "ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ" στα Ιωάννινα (πίσω απο την 8η Μεραρχία και δίπλα στο ρολόι) ,

Τώρα όλοι ανακάλυψαν ότι ο ΑΒ Βασιλόπουλος πουλήθηκε. Δεν βγάζουν όμως άχνα για το σκάνδαλο στην Σερβία της “πολυεθνικής”



Κάποιοι μας κατηγόρησαν πριν από εβδομάδες ότι “συγκαλύπτουμε σκάνδαλα εταιρειών” μόνο και μόνο επειδή είναι “Ελληνικές” με αφορμή το σκάνδαλο με τα αλογίσια παριζάκια της ΑΒ Βασιλόπουλος και της Νικας. Σήμερα όλοι ανακάλυψαν ότι η εταιρεία δεν είναι πλέον Ελληνικών
συμφερόντων αφού έχει αγοραστεί από την πολυεθνική Delhaize.

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!!!



Θρησκευτική ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ των κατοίκων του χωριού Zdunjë που ανήκει στο Δήμο Γκόστιβαρ των Σκοπίων.

"Έλληνες στρατιώτες βύθισαν λέμβο με λαθρομετανάστες" - Τουρκικές προβοκάτσιες...


Αντιστροφή της πραγματικότητας επιχειρούν τουρκικοί κύκλοι για να δημιουργήσουν ανθελληνικά συναισθήματα αλλά  και για να καλύψουν την δράση των Τούρκων διακινητών λαθρομεταναστών στο Αιγαίο.  Ενώ έχει αποδειχθεί χρόνια τώρα  είτε ότι Τούρκοι διακινητές  εγκαταλείπουν μεσοπέλαγα για να πνιγούν  λαθρομετανάστες που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα μεσοπέλαγα για να πνιγούν, αφού πρώτα τους ξεζουμίζουν οικονομικά είτε οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες τρυπούν τις φουσκωτές βάρκες για να τους μαζέψουν οι Ελληνες , τώρα διαδίδουν ότι ...Ελληνες στρατιώτες τρύπησαν την βάρκα των λαθρομεταναστών και  ... έσπευσαν οι Τουρκοι να ...τους σώσουν!

Ομπάμα : "Ένας διαρκής πόλεμος κατά της τρομοκρατίας είναι από την αρχή χαμένος"



Παιδικοί Σταθμοί μέσω ΕΣΠΑ 2013 – Τον Ιούνιο οι αιτήσεις....



Και για το έτος 2013 – 2014 εχει διασφαλιστεί η υλοποίηση του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ όπου οι παιδικοί σταθμοί επιδοτούνται απο το ΕΣΠΑ για την φιλοξενία βρεφών και νηπίων μετα από τις σχετικές αιτήσεις που θα υποβάλουν οι δικαιούχες μητέρες.

Πιθανά συμπτώματα καρκίνου που αγνοούμε......



Ο καρκίνος πλέον έχει γίνει μία από τις πιο κοινές «σιωπηλές» ασθένειες. Ωστόσο, σύμφωνα με το reader’s digest, το σώμα στέλνει «οιωνούς» που εμείς συχνά αγνοούμε.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com