Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΗ ΠΤΔ: ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!


Ποιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ, της ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητοι έλαβαν τηλεφωνήματα για… να το ξανασκεφτούν…

Άγριες διαστάσεις έχει λάβει πλέον η επιχείρηση μαντρώματος βουλευτών, σε μια απέλπιδα προσπάθεια των κυβερνητικών εταίρων να πιάσουν το «180» στην τελευταία ψηφοφορία, της Δευτέρας (29/12/2014).
Μπορεί μεν οι Σαμαράς και Βενιζέλος και τα συστημικά διαπλεκόμενα ΜΜΕ που τους αβαντάρουν να κατηγορούσαν τον Αλέξη Τσίπρα ότι θέλει να βρει αποστάτες και να… εξαγοράσει βουλευτές όταν είχε –προ πολλών μηνών- ζητήσει από βουλευτές να καταψηφίσουν επώδυνα για το λαό μέτρα και σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν ανοιχτή η πόρτα της συνεργασίας (θυμάστε τα πρωτοσέλιδα ιστορικού συγκροτήματος κι όχι μόνο;), αλλά τώρα όλοι αυτοί θεωρούν θεμιτό να «αποστατήσουν» (με τη δικιά τους τότε λογική) βουλευτές των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ, ενώ τους ανεξάρτητους τους θεωρούν έτσι κι αλλιώς… αγόμενους και φερόμενους απ’ τη συγκυβέρνηση!

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΠΙΑΣΕΙ» 180! ...


ΤΟ «ΚΥΝΗΓΙ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12 ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ...

Με δεδομένη την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, τα κουκιά δεν βγαίνουν... ούτε στην 3η ψηφοφορία.
Toυ Κώστα Τσιτούνα.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ...


«Είναι αδιανόητο να υπονομευτεί η ενότητα από ένα πρόσωπο, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου» αναφέρεται σε «άτυπη ενημέρωση» από τη Χαριλάου Τρικούπη.
Με αφορμή την προοπτική ίδρυσης νέου κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό εξαπολύεται από τη Χαριλάου Τρικούπη επίθεση εναντίον του, γεγονός που καταδεικνύει και το οριακό πλέον σημείο στο οποίο βρίσκονται οι σχέσεις του Ευ. Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Πρωτοφανές ρατσιστικό έγκλημα - Αλλοδαποί μαχαίρωσαν έγκυο κοπέλα στα Πατήσια !!!


Στήθηκαν μηχανισμοί εξαπάτησης για να βρεθούν οι 180 αλλά δεν φθάνουν ούτε στους 173 – Οι εκλογές είναι η ηθική λύση ...


Η ηθική λύση για την Ελλάδα είναι οι εκλογές, να μπει τέλος στην σαπίλα της πολιτικής ζωής.
Εντονότατες παρασκηνιακές πιέσεις στον Πάνο Καμμένο τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και στον Φώτη Κουβέλη της ΔΗΜΑΡ να αλλάξουν άποψη και να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας….ασκεί το Μέγαρο Μαξίμου.
Μετά την κατάρρευση του σχεδίου πολιτικής απάτης και εξαπάτησης που ενέπλεκαν την Χρυσή Αυγή σε μιαρά σχέδια….για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας….ενεργοποιούν το έσχατο σχέδιο προσέγγισης των ΑΝΕΛ, της ΔΗΜΑΡ και των ανεξαρτήτων ελλήνων.
Το γεγονός ότι έφθασαν να κατασκευάσουν ένα πολιτικό σχέδιο απάτη αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αποδεικνύεται ότι υπάρχει πρόβλημα και κυρίως υπάρχει πανικός.

Οι 3 όροι-σοκ του επικαιροποιημένου μνημονίου… Περιορίζεται και επίσημα » η εθνική κυριαρχία....


Ο ΣΥΡΙΖΑ «ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ» ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ...


Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς δέχεται εντονότατες πιέσεις ακόμα και για να αποχωρήσει από το Μαξίμου, παραχωρώντας τη θέση του σε τραπεζίτη Πρωθυπουργό... ειδικού σκοπού, ο Αλέξης Τσίπρας και τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βάζουν τις τελευταίες… πινελιές στο πρόγραμμα διακυβέρνησης της Ελλάδας, το οποίο θα παρουσιάσουν εκ νέου στον ελληνικό λαό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου που εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να δώσει καμία λευκή επιταγή στον Σαμαρά και σε όσους οδήγησαν τους Έλληνες στην εξαθλίωση και αυτό που με κατηγορηματικό τρόπο τονίζουν στην Κουμουνδούρου, είναι πως δεν θα αφήσουν κανένα περιθώριο ελιγμού στην κυβέρνηση, απορρίπτοντας κατηγορηματικά όλα τα πιθανά και... απίθανα σενάρια που ακούγονται από χθες.

Bankingnews: Ο υποψήφιος ΠτΔ Στ. Δήμας που δεν θα εκλεγεί... διχάζει προσβλητικά τον ελληνικό λαό ...


«Έφυγε» ο Σεραφείμ Φυντανίδης ...


ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΟΧΙΑΚΗ ...

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com