Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

O ''γολγοθάς'' ενός εν ενεργεία Αξιωματικού από τον Βόρειο Έβρο!!!!!!!!!!!!!!!!



Το τελευταίο πλήγμα της αξιοπρέπειας

Επικοινωνώ μαζί σας σήμερα, έχοντας τηρήσει μέχρι τώρα, την αξιοπρεπή σιγή και απόσταση που επιβάλλει το σχήμα της επαγγελματικής μου ιδιότητας, αλλά και η αυτεπιβαλλόμενη αξιοπρέπεια του μαχόμενου Έλληνα βιοπαλαιστή.

Πιέσεις στον Βενιζέλο για διαγραφή ΓΑΠ..........



Κίνδυνος διάσπασης στο ΠΑΣΟΚ .  Ο Βενιζέλος δέχεται εισηγήσεις να διαγράψει τον Παπανδρέου. Πολεμική ατμόσφαιρα επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ μετά την εκρηκτική συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου. Η αντιπαράθεση των δύο πολιτικών, όπως εκτιμούν πολλά στελέχη, έχει αποκτήσει χαρακτηριστικά τυφλής σύγκρουσης.

Φρίκη στην Πάτρα: Όχι μόνο βίαζε τα παιδιά, έβαζε και τον γιο να βιάζει τη μάνα!!!!!!!!!!




Σοκάρει την τοπική κοινωνία η καταγγελία που έφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και αναφέρει την αρρωστημένη δράση ενός πατέρα.

Θα κήδευαν λάθος νεκρό!!!!!!!!!!!!




Οικογένεια από την Λεμεσό θα έθαβε λάθος νεκρό, γεγονός το οποίο αντιλήφθηκαν στην Εκκλησία την τελευταία στιγμή. Αναστάτωση και εκνευρισμό προκάλεσε το λάθος του γραφείου κηδειών, που έσπευσε στην εκκλησία με δεύτερη νεκροφόρα!

Τι σημαίνει η μείωση των επιτοκίων της ΕΚΤ για τους δανειολήπτες - Ποιοι κερδίζουν.



Αναλυτικά παραδείγματα με το πόσο και για ποιους μειώνεται η μηνιαία δόση.

Έλληνες βουλευτές σε εκδηλώσεις στην Θράκη συνοδεία του τούρκικου εθνικού ύμνου και εμβατηρίων;



Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες της Θράκης που καταγγέλλουν τουλάχιστον άστοχες ενέργειες βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου.
Ισχύουν τα δημοσιεύματα; και αν ναι, τα κόμματα τους, που έχουν ενημερωθεί τι θα κάνουν;

Υγεία: Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κόψουμε το κάπνισμα;



Οι γιατροί όταν θέλουν να πείσουν κάποιον καπνιστή να κόψει το κάπνισμα του λένε πως κάθε τσιγάρο που καπνίζει, του κόβει 10 λεπτά από τη ζωή.
Είναι ένα επιχείρημα το οποίο εκείνη τη στιγμή ο θεριακλής καπνιστής δεν το καταλαβαίνει και δεν του δίνει σημασία, αλλά ισχύει πέρα για πέρα. Γνωρίζετε τι συμβαίνει μέσα στον οργανισμό μας, όταν αποφασίσουμε μια “Δευτέρα, να κόψουμε το κάπνισμα”; Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί και ξανασκεφτείτε να ανάψετε το επόμενο τσιγαράκι. Σίγουρα δεν θα το ευχαριστηθείτε.

Καβγάς Γιακουμάτου με αγρότη: "Άντε ρε καραγκιόζη"!



Λογομαχία με κοσμητικά επίθετα στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου! 

Tόμας Πρωτόπαππας: το "μικρό θαύμα" της Μεγάλης Εβδομάδας!!!!!!!!!!!!!!!!




Ένα καλό νέο για τον νεαρό ηθοποιό
Έχω να γράψω πολύ καιρό για τον Τόμας . Αποφάσισα να απέχω από τη διύλιση της κάθε μικρής πληροφορίας καθώς δεν υπήρχε λόγος. Η κατάσταση του μέχρι και προχθές το βράδυ ήταν σταθερά κρίσιμη. Ωστόσο από την μεγάλη Τρίτη και μετά οι γιατροί διαπίστωσαν με χαρά ότι η πίεση στον εγκέφαλό του έπεσε κι άλλο από τα απαγορευμένα όρια που έχει καιρό τώρα ξεπεράσει.

Εισαγγελική παρέμβαση για τα άδεια ταμεία του ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο Πάγκαλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



«Αν υπάρχει σκάνδαλο με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ να παρέμβει εισαγγελέας» είπε στην εκπομπή «ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αναφορικά με τη «μαύρη τρύπα» του κόμματος. Ο πρώην υπουργός... 

Ενισχύεται η πυρηνική αποτροπή του Ισραήλ..........



Ανησυχία εγείρει η παράδοση του πέμπτου υποβρυχίου κλάσης Dolphin στο Ναυτικό του Ισραήλ ενόψει έντασης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής αναφορικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

"Αν ήσουν άντρας θα σε χτυπούσα με γροθιά αλλά ούτε αυτό δεν αξίζεις"!!!!!!!!!!!!!



Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε κατά την διατύπωση ενστάσεων από την πλευρά του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής Γ.Γερμενή προς τον δήμαρχο της Αθήνας Γ. Καμίνη, όταν ο τελευταίος απαγόρευσε την διανομή τροφίμων στους άπορους πολίτες της Αθήνας που πραγματοποιούσαν στελέχη του κόμματος.

Αυτά είναι τα σημεία των εθνικών οδών με τα περισσότερα τροχαία.......


Με ασθενοφόρα σε σημεία των εθνικών οδών όπου έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα και δυστυχήματα θα περιμένει το ΕΚΑΒ σήμερα και τις επόμενες ημέρες την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα. Η ενέργεια; Γίνεται για πρώτη φορά φέτος σε 60 σημεία των εθνικών οδών. Τα σημεία αυτά είναι... τα εξής:

Ο πόλεμος που έρχεται και η Ελλάδα - Ποια είναι η θέση της, τι ζήτησαν οι ΗΠΑ - BIΝΤΕΟ


Όλα δείχνουν τα τελευταία 24ωρα ότι η υπόθεση της Συρίας και της αιματοχυσίας που η διεθνής κοινότητα παρακολουθούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα από απόσταση ,μπαίνει σε άλλη φάση. Και φέρνει όλο και πιο κοντά το ενδεχόμενο μιας στρατιωτικής επέμβασης, η οποία κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ότι θα σταματήσει με την πιθανή πτώση Άσαντ, ούτε πολύ περισσότερο ότι θα “περιοριστεί” στην Συρία και δεν θα “μεταφερθεί” σύντομα και στο Ιράν.

Νεα Δημοκρατία,Πασόκ και Δημ.αρ...ξεπούλησαν τον ΟΠΑΠ με 652εκατ.ευρώ...όσα δηλαδή κέρδιζε το χρόνο!!!




ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ...Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ,ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ...ΕΝΑΝΤΙ 652 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ...ΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΟΠΑΠ ΩΣ ΚΕΡΔΟΣ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!
Τα κέρδη του ΟΠΑΠ είναι:

Της Πόπης ! - Μ. Σάλλας: Αγόρασε την Τράπεζα Κύπρου στην οποία χρωστά εκατομμύρια ευρώ.



Η εξαγορά της Τράπεζας Κύπρου από την Τράπεζα Πειραιώς πριν από ενάμιση μήνα περίπου, έλαβε πανηγυρικό χαρακτήρα. Τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης σχεδόν άνοιξαν σαμπάνιες, ενώ ο Μιχάλης Σάλλας απέκτησε διαστάσεις «Μεσσία» για τη διάσωση του τραπεζικού
συστήματος.

Στον εισαγγελέα για κατάχρηση ο Γ.Παπανδρέου; Κήρυγμα μίσους απο το "πουλέν" του, Γ. Καμίνη.



Την ώρα που το πουλέν του Γ.Παπανδρέου, ο Γ.Καμίνης με ένα πρωτοφανές κήρυγμα μίσους, στερεί από τους άπορους πολίτες της Αθήνας τη δωρεάν σίτιση που τους παρέχει ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, το "εναπομείναν" ΠΑΣΟΚ στέλενει στον εισαγγελέα τον  ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου για κατάχρηση 110 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμία του κόμματος.

Νέο σύστημα για τις προαγωγές στο Δημόσιο............




Σημαντικές αλλαγές στο σύστημαπροαγωγών, στην κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών και φορέων, καθώς και στις διαδικασίες χορήγησης αναρρωτικών αδειών, φέρνει το σχέδιο νόμου «Οργάνωσης Δημόσιας Διοίκησης και άλλες διατάξεις», που θέτει έως τις 14 Μαΐου, σε δημόσια διαβούλευση το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Τηλεφωνική παρέμβαση Κασιδιάρη στην Τσαπανίδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τηλεφωνική παρέμβαση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής,Ηλία Κασιδιάρη στην πρωινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου.

Η Τουρκία σκοτώνει με χρήμα το «Ελλάς, Γαλλία, συμμαχία»…



Το «μεγάλο κόλπο» στην αντιμετώπιση του προβλήματος με την εμπλοκή της Γαλλίας στην αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην Ελλάδα και την Κυπριακή Δημοκρατία, μάλλον πέτυχε η Τουρκία, κατορθώνοντας να «δωροδοκήσει» πλουσιοπάροχα τη χώρα του Φρανσουά Ολάντ που αντιμετωπίζει τα δικά της σοβαρά προβλήματα…

Στον εισαγγελέα στέλνει το πόρισμα για τα οικονομικά του ο Βενιζέλος ........


Οριστικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών – «Σπρώχνουν» τον Παπανδρέου στην έξοδο

Ο κύβος ερρίφθη και η απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλου είναι οριστική.
Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος, θα ζητήσει ο ίδιος τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας κάτι που αναμένεται να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.

Στον «αέρα» εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που δήλωσαν αυθαίρετα....


Ωρολογιακή  βόμβα που τινάζει στον αέρα τη νομιμότητα όσων εντάχθηκαν στο νόμο των αυθαιρέτων, κλονίζοντας συθέμελα τη νέα ρύθμιση του υπουργείου Περιβάλλοντος που βρίσκεται στον «προθάλαμο» του κοινοβουλίου, αποτελεί η χθεσινή απόφαση του ΣτΕ με την οποία κρίνονται αντισυνταγματικές όλες οι διατάξεις του νόμου 4014.

Χρυσή Αυγή: Δεν τραυματίσαμε ανήλικο κορίτσι......



Ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή Αυγήαναφορικά με το επεισόδιο του Γερμενή με τον Καμίνη, εξαπολύοντας επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων, ενώ διέψευσε τις πληροφορίες ότι.... τραυματίστηκε ένα 12χρονο κορίτσι.

«Η θλιβερή, ένοπλη κουστωδία Καμίνη δημιούργησε επεισόδιο εκ του μη όντος και προπηλάκισε βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Είναι αισχρά και άθλια ψεύδη τα περί τραυματισμού ανήλικου κοριτσιού. Τρανή απόδειξη το τηλεοπτικό υλικό που κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο. Οι ψεύτες και οι συκοφάντες, ο Καμίνης και οι επίορκοι υπάλληλοι ασφαλείας του θα μηνυθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

Επεισόδιο μεταξύ Καμίνη και Γερμενή με θύμα 12χρονο κορίτσι.



Την οργή των χρυσαυγιτών προκάλεσε η ματαίωση της διανομής τροφίμων «μόνο για Έλληνες» στο Σύνταγμα, μετά από απόφαση του δημάρχου Αθηναίων. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής επιχείρησε να επιτεθεί με... γροθιά στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, αλλά τελικά χτύπησε ένα 12χρονο κορίτσι.

Ο ΝΕΡΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ο υπάλληλος της Βουλής, ο νερουλάς που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλής, παίρνει... τα ίδια λεφτά πλέον με τον... Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Σχεδόν 3 χιλιάρικα και μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας!

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παίρνει σχεδόν 1300 ευρώ λιγότερα από τον παραπάνω κύριο με τα νερά μέσα στη Βουλή!

Δήμαρχος Κέρκυρας προς Telegraph:«Η ιστορία του νησιού δεν πωλείται»



Στο δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph, με τίτλο «Το μεγάλο ξεπούλημα της Ελλάδας», το οποίο έκανε εκτενή αναφορά στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να αξιοποιήσει δημόσια περιουσία, αναζητώντας επενδυτές για εκτάσεις-φιλέτα, απάντησε ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Γιάννης Τρεπεκλής.

«Έφυγε» ο κυρ-Λεωνίδας..................




«Έφυγε» ο κυρ-Λεωνίδας
Πλήρης ημερών «έφυγε» από τη ζωή ο Λεωνίδας Πανουτσόπουλος από το Σοποτό Αροανίας Καλαβρύτων.
Ο αγαπημένος παππούς, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία χρήστης του ίντερνετ με δική του σελίδα στο facebook, απεβίωσε σε ηλικία 105 ετών.

Σοκ από το μπαράζ αυτοκτονιών το τελευταίο διήμερο............



Καθημερινές είναι πλέον, το τελευταίο διάστημα, οι αυτοκτονίες σε διάφορες περιοχές της χώρας. Μόνο το τελευταίο διήμερο τουλάχιστον άλλες τρεις περιπτώσεις αυτοχειρίας ήρθαν στο φως.

Έβρισαν και έδιωξαν βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Εύβοια ....



Η εργατική Πρωτομαγιά στην Χαλκίδα γιορτάστηκε με μεγάλη συγκέντρωση στην Υψηλή Γέφυρα και κατέληξε σε συλλαλητήριο κατά της κυβέρνησης και των μνημονίων.

Κασιδιάρης: Πήγε στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής και του έκοψαν… κλήση!!!!!!!!!!!!!!!



Αστυνομικοί της Τροχαίας έκοψαν σήμερα το πρωί κλήση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Μάλιστα, ο γερανός είχε ήδη αρχίσει να σηκώνει το ΙΧ του καθώς είχε παρκάρει παράνομα στο Σύνταγμα.

Η σφοδρή κόντρα Βενιζέλου- Παπανδρέου προκαλεί δέος και ρίγη στο Μαξίμου.



Σε άλλες εποχές,  ο βαθύς διχασμός στην ηγετική πυραμίδα του ΠΑΣΟΚ και ο ορατός, πλέον, κίνδυνος «αφανισμού» του κόμματος, θα προκαλούσε στεναγμούς χαράς στη Νέα Δημοκρατία.
Τώρα που η απόσταση από την αντίπερα όχθη έχει εκμηδενιστεί και τα δύο κόμματα είναι στην ίδια βάρκα, η ανοικτή, σφοδρή κόντρα Βενιζέλου- Παπανδρέου προκαλεί δέος και ρίγη ανησυχίας στα γαλάζια στελέχη, που φοβούνται ότι ενδεχόμενη επιδείνωση της εσωτερικής κατάστασης του «πράσινου» κυβερνητικού εταίρου μπορεί να δυσχεράνει έως και να ανατρέψει τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς. 

Αλλαγές στον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας............



Στο δόκανο της εφορίας θα πιαστούν όσοι νομίζουν ότι γλύτωσαν τα υψηλά τέλη κυκλοφορίας αποκτώντας… νέας τεχνολογίας χαμηλού κυβισμού, υβριδικό, ή τεχνολογίας τούρμπο αυτοκίνητο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Aυτά είναι τα 25+4 νησιά που διεκδικεί η Τουρκία στο Αιγαίο!!!!!!!!!!!!!!




Ζητείται απάντηση από ΥΠΕΞ...

Ολόκληρος ο κατάλογος με τα ελληνικά νησιά που διεκδικεί η Τουρκία και τα οποία περιλαμβάνονται στην απάντηση που έδωσε σε σχετικό ερώτημα στην τουρκική Βουλή ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Αχμέτ Νταβούτογλου είναι τα 25 νησιά (συν τις τέσσερις βραχονησίδες στην περιοχή Οινουσσών, Πασά, Βάτος, Μανδράκι, Γαβάθι) του χάρτη εκ των οποίων τα μισά είναι γνωστά και τα άλλα μισά είναι ... νέες διεκδικήσεις.

Μ.Πέμπτη – Σήμερον Κρεμάται επί ξύλου..............


Την κορύφωση του Θείου Δράματος με την αναπαράσταση του σταυρικού Μαρτυρίου του Ιησού Χριστού βιώνουν στην εκκλησία οι πιστοί την Μεγάλη Πέμπτη. Σήμερα το πρωί τελείται ο εσπερινός της Μεγάλης Παρασκευής μαζί με τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.

Χρόνια πολλά blogger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Χρόνια πολλά blogger!
Η Διεθνής Ημέρα των Weblogger εορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Μαΐου και ενώνει τους Χρονικογράφους του Ίντερνετ (Weblogger), σε ανάμνηση της πρώτης εμφάνισής τους στο Διαδίκτυο, στις 2 Μαΐου 1993.

Ρίχνουν δίχτυα από την ΝΔ στην "ωραία Κατερίνα"...........




Η προσέγγιση της ΝΔ στο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ 
Γέφυρες στην Κατερίνα Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ, ρίχνουν τελευταία, με εντολή άνωθεν από την Νέα Δημοκρατία. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα parapolitika,  oι διαλυτικές τάσεις που παρουσιάζει το κίνημα έχουν ανοίξει την όρεξη στη ΝΔ, για να ξεκινήσει πολιτική κουβέντα με νέα και άφθαρτα στελέχη του "συνέταιρου"

ΦΕΣΤΙΒΑΛ.. “ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ” ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!



Όπως είναι γνωστό κάθε χρόνο τελείται, συνήθως εντός του περίφημου πανεπιστημιακού ασύλου, το γνωστό «αντιαπαγορευτικό φεστιβάλ» με κεντρικό θέμα την πλήρη αποποινικοποίηση της κάνναβης (χασίς).

Πως αποκαλεί η Χρυσή Αυγή το "Πάσχα"; (ΦΩΤΟ)



Μια παλιά ελληνική έκφραση θυμήθηκε ο Λαϊκός Σύνδεσμος
Οι πιο παλιοί θα το θυμούνται. Το "Πάσχα" στα χωριά τα πιο παλιά χρόνια το έλεγαν με την ελληνική έκφραση "της Λαμπρής". Με αυτή την φραση έχει επιλέξει φέτος να κάνεις τις δράσεις της αλλά και να ευχηθεί για το Πάσχα η Χρυσή Αυγή. 

Σαλάτα Ταμπουλέ.............(ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ)




Η Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ευστρατία Κουνιαρέλλη * μας προτείνει:
Σήμερα σας προτείνω μια Λιβανέζικη Συνταγή την οποία μπορούμε να καταναλώσουμε χωρίς λάδι αυτές τις ημέρες της Μεγάλης εβδομάδας. Το πλιγούρι που αποτελεί το βασικό υλικό της σαλάτας αυτής είναι πολύ θρεπτικό και πλούσιο σε φυτικές ίνες που το κάνουν να δίνει ευκολότερα το αίσθημα κορεσμού.

Διάγγελμα του Μεγάλου Διδασκάλου της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος.




ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 2/2013 Προς
Απάσας τας υπό την αιγίδα ημών Σ:. Σ:. Στ:. Στ:.

Μεταθέσεις - τοποθετήσεις: αγνοούνται εντελώς τα μόρια, "βασιλεύει" το "δόντι".


Τα μόρια στις μεταθέσεις των στρατιωτικών υπάρχουν για να υπάρχουν. Γιατί όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που φθάνουν στο Onalert, γίνεται κανονική “σφαγή” στην οποία τα μόρια δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο.

Η «επόμενη μέρα» για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα..........



Μπορεί βέβαια τόσο το υπουργείο Οικονομικών, όσο και οι ασφαλιστικές εταιρείες να μην είναι ικανοποιημένοι με βάση τη μέχρι τώρα πορεία των πληρωμών στα ανασφάλιστα οχήματα, ωστόσο όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε μόνο στον πρώτο γύρο και πως η υπόθεση θα έχει συνέχεια. 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΣΠΕΡΑΣ.


ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ – «ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ»!




Σε 23 ληστρικές επιδρομές σε σπίτια από τις οποίες δύο συνοδεύθηκαν με κακοποιήσεις γυναικών, είχε προχωρήσει η συμμορία των έξι ληστών με τα καλάσνικοφ που είχε προκαλέσει τρόμο σε όλη την Αττική. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν ένας 15χρονος Αλβανός που βοηθούσε στις ληστείες αλλά και μία 16χρονη Ελληνίδα που ήταν φίλη, από το σχολείο, του 21χρονου αρχηγού της συμμορίας. Η συμμορία εξαρθρώθηκε τον Οκτώβρη του 2011.
Κακοποίησαν και γυναίκες

Ο «ιερός αγώνας» του Κρις Σπύρου υπέρ της Αγια-Σοφιάς............




Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας, αφού πρωτοστατεί στην εκστρατεία υπέρ της υποψηφιότητας της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία της Αμερικής το 2016. Στον απανταχού ελληνισμό έχει τα βλέμματα συγκεντρωμένα πάνω του για τον «ιερό αγώνα» υπέρ της αποκατάστασης της Αγια-Σοφιάς, της μεγάλης χριστιανικής εκκλησίας στην Κωνσταντινούπολη, σε ενεργή εκκλησία της ορθόδοξης πίστης. Ο Κρις Σπύρου, πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης και πρώην αρχηγός των Δημοκρατικών της Βουλής της αμερικανικής πολιτείας του Νιου Χαμσάιρ, περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι έτοιμος να αποδείξει σε όλους πως ένας Ελληνας όλα τα μπορεί.

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ > Τουρκικό σκάφος στις ακτές της Μυτιλήνης - Στήνει "θερμό επεισόδιο" η Άγκυρα;




Κλίμα έντασης στήνει η Άγκυρα στο βόρειο Αιγαίο. Αυτή τη στιγμή σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής βρίσκεται λίγα μέτρα από τις ακτές της Λέσβου με σκάφη του ελληνικού Λιμενικού από τη νησί της Μυτιλήνης να προσπαθούν να το παρεμποδίσουν.Πληροφορίες αναφέρουν πώς η πρόκληση των Τούρκων μέρα μεσημέρι σχετίζεται με την απόβαση λαθρομεταναστών...

Πόση σύνταξη χάνουν οι απόστρατοι που θα επιλέξουν να εργαστούν-Δείτε τις περικοπές.


Τι χάνουν οι απίστρατοι από τον νόμο 4151 περί τροποποίησης της συνταξιοδοτικής νομοθεσίας Δημοσίου. Ο απόστρατος αξιωματικός του ΠΝ Πάνος Ασπροδίνης εντόπισε τα εξής πολύ ενδιαφέροντα:

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως: ''Οι κοκορομαχίες στη Βουλή είναι όλες τεχνητές''



"Πρέπει ο λαός να ανασκουμπωθεί σε μερικά ζητήματα. Να μην περιμένουμε από την τρόϊκα. Εδώ βέβαια είναι και η ευθύνη της Πολιτείας, η οποία πρέπει να μας κατευθύνει στο τί πρέπει να κάνουμε. Δηλαδή, πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα της εργασίας, πού πρέπει να στραφούν οι νέοι άνθρωποι, τί σημαίνει ανάπτυξη και πώς να βοηθήσουμε εμείς σ' αυτή και πολλά άλλα...", ανέφερε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως σε...ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Radio Maximum 93.6 της Αλεξανδρούπολης σήμερα το πρωί.

τι σημαίνει η ίδρυση μιας Ομοσπονδίας;



Πριν λίγες ημέρες, στις 27 Απριλίου 2013, είκοσι άνθρωποι, συναντηθήκαμε φανερά και σε δημόσιο χώρο. 
Θα με ρωτήσετε "γιατί μας το γράφεις αυτό; έχει σημασία;"
Φυσικά και έχει. Ουδεμία συνωμοσία. Ουδεμία παρανομία. Υπό το λαμπρό φως του Θεσσαλικού ήλιου, στο κέντρο μιας μεγάλης πόλης, είκοσι άνθρωποι, εκπροσωπώντας τα εκατοντάδες (αθροιστικά χιλιάδες) μέλη των Σωματείων που φέρουν τον τίτλο "Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας ....", συναντήθηκαν, μίλησαν, διαφώνησαν, έπεισαν αλλήλους και τελικά συμφώνησαν.

Μασάνε τα υποβρύχια απο φουρτούνες;............



Οι Ελληνες έχουν χιούμορ και τα αποδεικνύουν καθημερινά. Διακωμωδούν την πίκρα τους, τη φτώχεια τους, τα καθημερινά προβλήματα, τους πολιτικούς.
Ενα από αυτά έχει κάνει θραύση καθώς όσοι κατεβαίνουν τη Λ. Συγγρού το βλέπουν και το φωτογραφίζουν ενώ έχει ανέβει στο διαδίκτυο. Είναι ένα γκράφιτι για τον Ακη Τσοχατζόπουλο που περιμένει να δικαστεί για ξέπλυμα χρήματος από τις μίζες που φέρεται να πήρε για τα εξοπλιστικά. »Κράτα γερά» του λένε οι γκραφιτάδες και το υποβρύχιο που γέρνει είναι το σήμα κατατεθέν για τον πρώην «ήρωα» αγωνιστή για τον σοσιαλισμό.
borders

Ραχήλ Μακρή: “Αιδώς κυρία Υπουργέ του Τουρισμού…Άξιος ο μισθός σας”




Αιδώς κυρία Κεφαλογιάννη…
Είναι  δυνατόν να διαφημίζουμε την Τουρκία,με επίσημη αφίσα της Τουρκικής κυβέρνησης με τίτλο “ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ”…και να προτρέπουμε άμεσα τους Έλληνες πολίτες να πάνε διακοπές στην Τουρκία;
Μια τέτοια αφίσα μάλιστα είναι τοποθετημένη σε στάση λεωφορείων ακριβώς έξω απ την Βουλή..
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com