Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ο Στουρνάρας αθώωσε το Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ...............




Σφοδρές αντιδράσεις στο καραμανλικό στρατόπεδο αλλά και στη Δικαιοσύνη προκάλεσε η πρωτοφανής κίνηση του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να αποδεχτεί με την αναφορά του στην αιτιολογική έκθεση του πολυνομοσχεδίου πως το έλλειμμα του 2009 έφτασε το 15.9%, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.


Ο κ. Γεωργίου διώκεται σε βαθμό κακουργήματος μαζί με άλλα δύο μέλη της Στατιστικής Υπηρεσίας και το Γιώργο Παπακωνσταντίνου για παραποίηση των στατιστικών στοιχείων με στόχο να "φουσκώσουν" το έλλειμμα, παρ' όλα αυτά, σε μία ακατανόητη κίνηση ο Υπουργός Οικονομικών αποδέχεται αυτό το ποσοστό του ελλείμματος προκειμένου να δικαιώσει την πολιτική μείωσης του, τα τελευταία τρία χρόνια.
Η αναφορά αυτή του Γ. Στουρνάρα, προκάλεσε την οργή βουλευτών που πρόσκειται στο καραμανλικό περιβάλλον καθώς την ώρα που η Δικαιοσύνη προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος, έρχεται ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου να πει πως ουσιαστικά δεν υφίσταται κανένα θέμα αλλοίωσης στοιχείων προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα δέσμια στο ΔΝΤ. Ουσιαστικά, με την κίνηση του αυτή, ο Υπουργός υποκαθιστά το ρόλο της Δικαιοσύνης βγάζοντας λάδι τον κ. Γεωργίου μιας και καταγράφει σε επίσημο νομοσχέδιο τα όσα αυτός υποστηρίζει.
Άνθρωποι με στενή επαφή πάντως με τον Κ. Καραμανλή κάνουν λόγω για "αθλιότητες Στουρνάρα" και το επόμενο διάστημα προμηνύουν κατά μέτωπο επίθεση εναντίον του Υπουργού Οικονομικών. Άλλωστε, η πρώτη ρουκέτα έπεσε δια στόματος Ιορδάνη Τζαμτζή κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, με το βουλευτή Πέλλας να βάζει στο κάδρο του Μνημονίου Παπανδρέου, Παπαδήμο και όλους τους συν αυτώ...


.newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com