Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Αιφνιδιαστικά τουρκικός στολίσκος με το "Barbaros" και μία φρεγάτα εισέβαλλε στην κυπριακή ΑΟΖ στο Οικόπεδο 3 ...


Τρίτη πιο αντιδημοφιλής παγκοσμίως η κυβέρνηση Σαμαρά!!!


Μόλις 14% των Ελλήνων δηλώνει ότι αποδέχεται την κυβέρνηση Σαμαρά και τα πεπραγμένα της, ενώ πάνω από εννέα στους δέκα θεωρούν ότι εντός της κυβέρνησης υπάρχουν εκτεταμένα φαινόμενα διαφθοράς, αναφέρει η Global States of Mind 2014 που συντάσσει κάθε χρόνο η εταιρεία δημοσκοπήσεων Gallup.
Οι «επιδόσεις» αυτές καθιστούν την Ελλάδα τη χώρα με τον τρίτο μικρότερο βαθμό αποδοχής της κυβέρνησής της, πίσω μόνο από τη Βουλγαρία και τη Βοζνία Ερζεγοβίνη, κατά την ίδια πηγή. 
Αναλυτικά, οι 12 κυβερνήσεις του κόσμου με τη μικρότερη δημοτικότητα:

Ακόμα μη προφυλακιστέος ο Αλβανός που "έσπειρε" τον θάνατο στην Πέτρου Ράλλη ...Συνέντευξη "σοκ" του Βουλευτή τηs X.A. Η. Κασιδιάρη ...H συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο www.bankingnews.gr 

ΝΕΟ ΣΟΚ για την Ομάδα ΔΙΑΣ- 26χρονος Αστυνομικός χαροπαλεύει στο ΝΙΜΙΤΣ μετά από ΤΡΟΧΑΙΟ!!!Aυτή είναι η Ελλάδα του success story: Συγκλονίζει η ιστορία της τετραμελούς οικογένειας που ζει σε αυτοκίνητο ...“Κατά παράβαση κάθε Νόμου ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. τακτοποίησε τον γιο του”. Ρουσφέτι από γαλόνι;...


Καθελκύστηκε και το υποβρύχιο "Ωκεανός" ...ΚΙΝΗΣΗ "ΜΑΤ";Η ΝΤΟΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ;


BINTEO--ΔΕΙΤΕ πως μπορούν να σας παρακολουθούν από την ΚΑΜΕΡΑ του υπολογιστή σας!...


Στη μεγαλύτερη μάστιγα του Ίντερνετ εξελίσσεται η διαδικτυακή παρακολούθηση ή αλλιώς ratting.
Πρόκειται για την δυνατότητα που έχουν επιτήδειοι και κακόβουλοι χρήστες, μέσω «ειδικών εργαλείων», να αποκτούν πρόσβαση ακόμη και έλεγχο σε ένα συγκεκριμένο σύστημα που βρίσκεται online!
Τα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας ratter είναι πολλά…Από το πείραγμα της οθόνης και των αρχείων και την εγγραφή βίντεο από την κάμερα του υπολογιστή. Ο κύριος στόχος τους είναι οι γυναίκες νεαρής ηλικίας, χωρίς αυτό να αποκλείει και τους άνδρες γιατί προσφέρουν πιο «πικάντικο» υλικό.
Οι τρόποι εγκατάστασης:

Γιατί στο Μαξίμου πιστεύουν ότι "κερδίζουν" τους στρατιωτικούς στην "μάχη των αγωγών" ...


Κινέζοι, Ολλανδοί, Φιλιππινέζοι στη «μάχη» για το Λιμάνι ...Πάνω από 645.000 αυτοκίνητα έχουν κατατεθειμένες πινακίδες ...ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 9 KAI Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΚΥΠΡΟΥ .....


ΛΕΤΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

Υπό άκρα μυστικότητα ο Παπακωνσταντίνου στο Δικαστικό Συμβούλιο ...Ο πρώτος σκληρός όρος του νέου Μνημονίου: Έγκριση από τις Βρυξέλλες θα παίρνει ο προϋπολογισμός της Ελλάδας ...Ανεξάρτητο Δημοσιονομικό Συμβούλιο θα παρακολουθεί τα δημοσιονομικά μεγέθη και θα προτείνει μέτρα.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr