Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ Α/Υ ΠΟΛΕΜΟΥ "Mια ανάσα" από Μεγίστη, Ρω και Στρογγύλη πέταξαν τουρκικά ελικόπτερα και AΦΝΣ.




Μια "ανάσα" από το Καστελόριζο (Μεγίστη), την Στρογγύλη και την Ρω, τα νησιά βάσει των οποίων συνιστάται η δυνητική ελληνική ΑΟΖ στην Α.Μεσόγειο, πέταξαν σήμερα τουρκικά αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου / ναυτικής συνεργασίας και ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα σε αποστολές που αφορούσαν τον εντοπισμό και την βύθιση εχθρικών υποβρυχίων που σπεύδουν σε ενίσχυση αποκλεισμένων νήσων.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΟΖ A.Σαμαράς προς ΕΕ: "Ελάτε να μοιραστούμε το φυσικό αέρια και τα πετρέλαια της Ελλάδας"!!!




Σε έμμεση παραδοχή της στρατιωτικής αδυναμίας της Ελλάδας να προχωρήσει σε ανακήρυξη ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο προχώρησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη σημερινή διάσκεψη κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλες.

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!(BINTEO) Ο δολοφόνος του στρατιώτη στο Λονδίνο μιλάει στην κάμερα με τον ματωμένο μπαλτά!


Ο στρατιώτης αποκεφαλίστηκε μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών, ενώ αστυνομικοί πυροβόλησαν τους δυο δράστες, οι οποίοι νοσηλεύονται σε διαφορετικά νοσοκομεία και μάλιστα ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

''Πανστρατιά Αποστράτων'' και Ενεργεία Αξιωματικών των Ε.Δ & των Σ.Α στη Λάρισα ...''Αλλάζουν τα γράμματα ''




Για πραγματικό σεισμό ετοιμάζονται οι Απόστρατοι Αξιωματικοί των Ε.Δ και Σ.Α στον  Κάμπο της Λάρισας ...Η Πραγματικά τεράστια κινητοποίηση των Αξιωματικών ''Πανστρατιά'' (μόνο η ανάγνωση των φορέων που συμμετέχουν ...προκαλεί ίλιγγο ) που απέδειξαν ότι γνωρίζουν  να μάχονται εκτός των πεδίων των μαχών και στους δρόμους !

ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ!!!(ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΤΟΥ Γ.Ε.Ν.)

"ΝΑΥΜΑΧΙΕΣ"  ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ "ΑΕΡΑ"

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.


Η Τουρκία και ο ρόλος του «ισορροπιστή»... - της Ελίνας Γαληνού



Εντυπωσιακή όντως η υποδοχή του Ερντογάν στις ΗΠΑ από τον Αμερικανό Πρόεδρο. Το είδαμε κι΄αυτό... Η Τουρκία να χαίρει τιμητικής υποδοχής από τον διεθνή παράγοντα, την ίδια στιγμή που για τον Ελληνα πρωθυπουργό, δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος να τον δεχτούν...Ασφαλώς, αυτό το γεγονός δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο για την διεθνή κοινή γνώμη, πλήν όμως δίνει και την ευκαιρία να αντληθούν κάποια διδάγματα.

Πάρε κόσμε παραμύθια....




Έχει σκάσει από το κακό του ο Μαυροτζαφέρης. Βλέπει τον κυρ πασοκοφώτη να είναι υπεύθυνος σωτήρας και αυτός, αν και πρωτοπόρος, να είναι εκτός.
Θέλει να μας σώσει ο άνθρωπος. Ακόμα και με τον.... σφουγγαράκη θα πάει για να μας σώσει. Θα κουβαλάει τα ψώνια της μπουμπούκας του μπουμπούκου, αρκεί να είναι σωτήρας.

Προίκα η συχνότητα στον Καρατζαφέρη...



... πριν από το γάμο με τη ΝΔ...
Αιχμές κατά της κυβέρνησης και του ΕΣΡ άφησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ), με αφορμή τη... 

597.000 παιδιά στην Ελλάδα βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, λέει η UNICEF



Σε 597.000 ανέρχονται τα φτωχά ή κοινωνικά αποκλεισμένα παιδιά στην Ελλάδα, με 322.000 εξ αυτών να αντιμετωπίζουν σοβαρές στερήσεις, σύμφωνα με την έκθεση «Η κατάσταση των παιδιών στην Ελλάδα 2013», που συντάχθηκε για λογαριασμό της UNICEF, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και παρουσιάστηκε σήμερα, στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ.

Η κυβέρνηση έχει κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα...



Η πολιτική επιστράτευση (επίταξη προσωπικών υπηρεσιών) των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν τουλάχιστον η τρίτη μέσα στο 2013 (μετά από εκείνες των ναυτεργατών και των εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες), ύστερα από αρκετές που είχαν προηγηθεί το 2012.

Την ανικανότητα του Δημάρχου θα την πληρώσουν οι φαντάροι !!!




Το Δελτίο Τύπου του Δήμου Λέσβου αναφέρει:

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.




JOBS OPENING FOR SAUDI ARABIA """""" ELECTRIC DISTRIBUTION TRANSFORMERS FACTORY """""""

MUST HAVE EXPERIENCE IN ' ELECTRIC TRANSFORMERS MANUFACTURING " 

Γιατί οι Έλληνες δεν κάνουν σεξ και χτυπούν γυναίκες;



Δυστυχώς πολύ καλά διαβάσατε. Το μνημόνιο έχει αλλάξει την ψυχοσύνθεση του Έλληνα άνδρα, ο οποίος σε λίγα χρόνια έχει μεταβληθεί σε ένα βίαιο άνδρα που χτυπάει άσχημα τη σύντροφο του. Η οικονομική κρίση τον έχει κάνει να νιώθει ευνουχισμένος, τον έχει κάνει να μην έχει διάθεση για σεξ και να βγάζει μια άγρια και βίαιη συμπεριφορά. Το 30% των Ελληνίδων έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού, ενώ τον τελευταίο χρόνο εν μέσω κρίσης, πολλές περισσότερες γυναίκες βιώνουν έναν καθημερινό εφιάλτη. Διαβάστε τα σοκαριστικά στοιχεία μεγάλης έρευνας.

ΜΑΧΗ ΚΡΗΤΗΣ : Από τον ουρανό στον τάφο - Συγκλονιστικές φωτό από την αντίσταση των Κρητικών!


Για την Μάχη της Κρήτης ότι και να πει κανείς θα είναι δύσκολο να αποτυπώσει το μεγαλείο, τη θέληση και τον ηρωϊσμό όσων αντιστάθηκαν στις ναζιστικές ορδές. Καλό θα ήταν αυτή τη Μάχη να την μελετήσουν όλοι οι ανιστόρητοι ,ανεύθυνοι και επικίνδυνοι φλερτάρουν ή ακόμη χειρότερα υποστηρίζουν δυνάμεις που νοσταλγούν κατακτητές. Γι΄ αυτούς ίσως οι φωτογραφίες να είναι δυσάρεστες, αλλά αυτή είναι η ιστορία μας . Και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι υπερήφανη ! 

Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο είναι η καλύτερη αφήγηση των όσων έγιναν στη Μάχη της Κρήτης.

Απάντηση της Χρυσής Αυγής : Διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενα του Παναγιώταρου.



Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συνέντευξη του μέλους της Χρυσής Αυγής κ. Ηλία Παναγιώταρου σε αυστραλιανό τηλεοπτικό μέσο, στο οποίο καλεί τους πολίτες αντί να αυτοκτονούν να σκοτώσουν τραπεζίτες.
Στην εκπομπή, ο κ. Παναγιώταρος επισημαίνει πως η Χρυσή Αυγή πρέπει «να γίνει η Χεζμπολάχ της Αθήνας».

ΝΕΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ Απέκρυψε τις μισές αυτοκτονίες και "θάβει" την απόγνωση των Ελλήνων - Δείτε τα στοιχεία...




Ενώ το δοσίλογο πολιτικό σύστημα έχει οδηγήσει το μέσο Έλληνα πολίτη, στην απελπισία, αποκαλύπτεται η προσπάθεια της "αμαρτωλής" ΕΛΣΤΑΤ να "εξαφανίσει" έναν πολύ μεγάλο αριθμό αυτοκτονιών στην προσπάθεια δημιουργίας κλίματος ότοι όλοι είναι ευτυχισμένοι, αισιόδοξοι εν αναμονή της περιβόητης ανάπτυξης, και απλά αυτοκτονούν οι γνωστοί "γραφικοί" με ψυχολογικά προβλήματα.

Περιμένοντας τους Βαρβάρους...

-

Τι περιμένουμε στην αγορά συναθροισμένοι;

Μουσουλμάνες σοκάρουν – «Σκλάβες του σεξ οι φυλακισμένες» και «ναι στο ξύλο στις γυναίκες»!!!



Δύο απίστευτες δηλώσεις από μουσουλμάνες, δημόσια πρόσωπα στις χώρες τους. Η μία από πολιτικό του Κουβέϊτ η οποία υποστηρίζει ότι οι φυλακισμένες γυναίκες πρέπει να “γίνουν σκλάβες του σεξ”! Η άλλη από την Τουρκία, η οποία... υπερασπίζεται την βία κατά των γυναικών που στην γειτονική χώρα είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Ομοβροντίες ναυάρχων κατά πολιτικών και της άγνοιας συνεπειών!!!


GBAL 
ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ". ΜΕ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΞΥΤΗΤΕΣ ΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ  ΚΑΙ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΕΘΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ 
ΚΛΑΔΟΙ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΔ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΥΛΙΚΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ, ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ.

Αυτοί που διακρίνονται και πετυχαίνουν, δεν περιμένουν κανέναν!!!




Ο καπιταλισμός μ’ αρέσει, γιατί θεωρητικά τουλάχιστον, σε προκαλεί κάθε μέρα να γίνεις καλύτερος σε αυτό που κάνεις για να ζεις. Αυτός ο ανταγωνισμός μεταξύ των μελών της, θεωρητικά τουλάχιστον και πάλι, κάνει μια κοινωνία να είναι επινοητικότερη και δυναμικότερη.

Μπαλτάκος: Η ΚΕΝΕ δεν ενέκρινε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο!!!



Διατυπώθηκαν ενστάσεις για σημεία τα οποία θεωρήθηκε ότι μπορεί να παρουσιάσουν κώλυμα συνταγματικότητας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΣΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΚΑΝΑΛΙ: "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ" (video)



Ο Ηλίας Παναγιώταρος προκαλεί και πάλι με τις δηλώσεις του... "Οι Έλληνες δε θα έπρεπε να αυτοκτονούν, αλλά να δολοφονούν τραπεζίτες , λέει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής που μίλησε σε εκπομπή αυστραλιανού καναλιού για τη δράση του κόμματος.

Έρχεται η ώρα των δικαστών....



Η αποκάλυψη των Γάλλων ανοίγει τον δρόμο για το ειδικό δικαστήριο, απέναντι σε αυτούς που έθεσαν την δημοκρατία σε κίνδυνο με τις μεθοδεύσεις τους.
Έστω και με αργούς ρυθμούς «ξεσκεπάζεται» σιγά σιγά η δράση του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, των πολιτικών συνεργατών του αλλά και των υπολοιπων προσώπων που συνδέονται μαζι του και διαχειρίστηκαν με ύποπτο τρόπο την λίστα Λαγκάρντ.

«Ελέγξτε τώρα γιατρούς και δικηγόρους»



ΔΝΤ - Κομισιόν ζητούν στοχευμένους φοροελέγχους
Περισσότερους ελέγχους σε ομάδες ελεύθερων επαγγελματιών υψηλών εισοδημάτων, κυρίως των γιατρών και των δικηγόρων και την ενίσχυση της μονάδας ελέγχου φορολογούμενων μεγάλου πλούτου, ζητούν μεταξύ άλλων... το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην έκθεση που παρουσιάζει η «Καθημερινή». 

Παρά το κλίμα ευφορίας η αγωνία επέστρεψε στο Μαξίμου...



Σε τεντωμένο σχοινί κινείται η κυβέρνηση, παρά το κλίμα ευφορίας που καλλιεργεί το Μέγαρο Μαξίμου και η αγωνία περισσεύει. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που ακόμα είναι επηρεασμένος από το ταξίδι του στην Κίνα, βρίσκεται αντιμέτωπος με σειρά προβλημάτων που του δημιουργούν βραχνά, ενόψει και της νέας έλευσης της τρόικας.
 

Μαθητής σκότωσε τη μητέρα του επειδή του είπε να κλείσει την τηλεόραση γιά τίs σημερινέs πανελλήνιεs!!!



Σοκ στο Αγρίνιο από την άγρια δολοφονία 53χρονης από τον μόλις 17 χρονών γιό της μέσα στο σπίτι της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το φονικό έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στον Άγιο Κωνσταντίνο, στην οδό Ιωνίας.

Για καλά προετοιμασμένους μαθητές τα θέματα σε Λογοτεχνία και Φυσική!!!




Με Νεοελληνική Λογοτεχνία θεωρητικής κατεύθυνσης και Φυσική (θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης) συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας θεωρητικής κατεύθυνσης.
Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Φυσικής Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.
Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Φυσικής Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (εσπερινά).

"ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ, ΗΘΙΚΟ KAI ΑΣΚΗΣΕΙΣ..." Μπουρλότο από τ.Α/ΓΕΝ & Αρχηγό Στόλου: "Κάνουμε τους Τούρκους να νιώθουν νικητές"




Δυστυχώς μέσα σε λίγες ώρες επιβεβαιώθηκε ο προβληματισμός που είχαμε διατυπώσει για την απουσία του Πολεμικού Ναυτικού από το Αιγαίο και για την δυσκολία που παρουσιάζει στην πραγματοποίηση μείζονων ασκήσεων ως απόρροια των εξοντωτικών περικοπών που έχουν επιβληθεί σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης, συντήρησης πλοίων και συστημάτων και προμήθειας νέου υλικού.

ΑΝ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΤΗ ΒΟΛΕΨΕΣ! Διορίστηκε επικεφαλής με ποινή στην πλάτη του!!!



Αν... γεννήθηκες στη Μεσσηνία, χώρα καταγωγής του πρωθυπουργού, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί μπροστά σου, γράφουν σήμερα Τα Νέα και αναφέρονται στον διορισμό του Χρήστου Γιάνναρη στη θέση του επικεφαλής της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας, παρότι έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για παράβαση καθήκοντος.

Τι κρύβεται πίσω από τις παραβιάσεις δέκα τουρκικών ελικοπτέρων στο Αιγαίο...



Τους τελευταίους μήνες, λόγω οικονομικής κρίσης, οι στρατιωτικές ασκήσεις των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στο Αιγαίο έχουν σχεδόν μηδενιστεί. Αντιθέτως, ο τουρκικός στρατός δεν έχει σταματήσει να ασκείται εντατικά και με τα σενάρια που υλοποιεί κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών παιγνίων των τουρκικών αεροναυτικών δυνάμεων στο Αιγαίο αποκαλύπτει και τις επιδιώξεις του.

Πανελλήνιες 2013: Δείτε τα θέματα στη Φυσική Κατεύθυνσης.



Η νέα πραγματικότητα: Μείωση μισθών έως 20% και ανασφάλιστοι εργαζόμενοι!!!




Μείωση μισθών έως και 20% σε ορισμένες κατηγορίες, αύξηση κατά 40% περίπου της ανασφάλιστης εργασίας αλλά και αύξηση των νέων συμβάσεων εργασίας αποτυπώνουν μεταξύ ...

Τα συγκινητικά βίντεο που ανέβασαν για τον Τόμας Πρωτόπαπα...(ΒΙΝΤΕΟΣ)



Φίλοι και φαν του νεαρού ηθοποιού...
Μηνύματα ελπίδας για τον νεαρό ηθοποιό που δεν τα κατάφερε τελικά. Η μάχη ήταν άνιση...Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης

Εικόνες από σήριαλ, εμφανίσεις, φωτογραφίες προσωπικές ή επαγγελματικές και πολλή αγάπη...

Γιατί επιτέλους δεν επαναστατεί ο λαός;



Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει έστω και ένας αναγνώστης που δεν έθεσε ο ίδιος ή δεν άκουσε το ερώτημα «γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος;». Εξάλλου όλοι αντιλαμβανόμαστε πως όσο δεν αντιδρούμε τόσο η κατάστασή μας θα γίνεται χειρότερη. Και όμως τίποτα δεν γίνεται.

CIA ΓΙΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ: "΄Ακρως απόρρητες οι φωτογραφίες της σορού του"

                                                 


Η αμερικανική κυβέρνηση δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τη σορό του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά μιας επίλεκτης ομάδας καταδρομέων στο Πακιστάν τον Μάιο του 2011, σύμφωνα με απόφαση εφετείου της Ουάσινγκτον.

" Πυρπολητές " - Χρηστίδης - Μαζαράκης έβαλαν φωτιά στην κυβέρνηση - Όλα όσα είπαν στην tv


Κόλαφος για την πολιτική που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις από το 2009 έως και σήμερα στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελούν τα όσα είπαν ο πρώην Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης και ο πρώην Αεχηγός Στόλου Κωνσταντίνος Μαζαράκης.

Εμπόδια ΕΕ στον δρόμο της ελληνοκινεζικής συνεργασίας;



«Ενστάσεις» από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης φαίνεται πως προκαλεί η δραστηριοποίηση της Ελλάδας στον τομέα των ελληνοκινεζικών σχέσεων, αφού ο συνολικότερος σχεδιασμός της Ένωσης για τις σχέσεις με την Κίνα, με έμφαση στον εμπορικό τομέα, έχει αλλάξει και σύντομα φαίνεται πως θα έχουμε εξελίξεις.

ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ ΙΣΧΥΟΣ "Στον ουρανό" οι τουρκικοί εξοπλισμοί: 26 δισ. ευρώ σε 5 χρόνια έναντι μηδενικών ελληνικών!!!



Το ύψος των αμυντικών προγραμμάτων που έχει υπογράψει μόνο το τουρκικό υφυπουργείο αμυντικής βιομηχανίας (SSM) την τελευταία πενταετία ανέρχεται στο εντυπωσιακό νούμερο των των 45,4 δισ. τουρκικών λιρών (19.127.560.000 ευρώ) σημειώνοντας αύξηση 85% σε σχέση με το 2008 που ανέρχονταν σε 24.5 δισ. τουρκικές λίρες.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com