Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!Τα 87 επαγγέλματα που θα σαρώσουν τα επόμενα χρόνια...

                                       


Λίστα με 87 επαγγέλματα που προβλέπεται ότι θα έχουν αυξημένη ζήτηση στην αγορά εργασίας την επόμενη επταετία (ως το 2020) έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΕΒ,

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!Ποιοί χρωστούν και εξαιτίας τους εσύ πληρώνεις; (όλα τα ονόματα)!



ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΡΙΤΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΝΕΑΡΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ...



Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Δομοκό, από την αυτοκτονία 35χρονης μητέρας δυο ανήλικων παιδιών, η οποία βρέθηκε νεκρή στη βεράντα του σπιτιού της. 

TO 73% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!



Το 73% των Ελλήνων δεν θα κάνει καλοκαιρινές διακοπές, σύμφωνα με έρευνα του ΙΝΚΑ. Το αντίστοιχο ποσοστό πέρυσι είχε διαμορφωθεί στο 69%...


Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και η Νέα Proton bank κλειδώνουν οριστικά στην Eurobank.....



Είναι οριστικό. Το good Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και η Νέα Proton bank οριστικά πωλούνται στην Eurobank.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΟΛΟΚΛΗΡΗ η άκρως απόρρητη αναφορά Ντενίση λίγες μέρες πριν το πραξικόπημα στην Κύπρο!!!



Ένα άκρως απόρρητο έγγραφο , ένα ντοκουμέντο για τα όσα έγιναν στην Κύπρο με το πραξικόπημα κατά του Μακαριου αποκαλύπτει το Onalert. Είναι η έγγραφη αναφορά του Αρχηγού ΓΕΕΦ Γ.Ντενίση προς το Αρχηγείο Ενόπλων Δυνάμεων ,με ημερομηνία 24 Ιουνίου 1974. Η αναφορά περιγράφει όλα όσα ειπώθηκαν σε συνάντησή του με τον Μακάριο. 

Tα εμπορικά καταστήματα θα παραμένουν τελικά ανοικτά 7 Κυριακές το χρόνο...



Τα εμπορικά καταστήματα τελικά θα παραμένουν ανοικτά επτά Κυριακές τον χρόνο, μετά από επτά μήνες διαπραγματεύσεων, αντεγκλήσεων μεταξύ του υπουργείου Ανάπτυξης και των εμπόρων, και επιστολών που εστάλησαν ακόμη και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για να επιληφθεί του θέματος.

Δημοσκόπηση: Οριακό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ...



Με 1% προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με την πρώτη δημοσκόπηση μετά τον ανασχηματισμό και την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.



''ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ''...

Επικριτικό είναι το δημοσίευμα της αυστριακής εφημερίδας Der Standard, όσον αφορά στις πιέσεις που ασκούνται στην Ελλάδα για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. «Δεν χρειάζονται οικονομικές αναλύσεις για να διαπιστώσει κανείς ότι η απόλυση 25.000 υπαλλήλων σε μια χρονιά ύφεσης δεν θα φέρει ανάπτυξη, αλλά απλά θα κάνει...

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΑΣ....



Εξεταστική για το μνημόνιο τώρα!



Τις ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου για την είσοδο της Ελλάδας στα μνημόνια προέβαλε κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.

Γιατί μετατέθηκε με "προφορική εντολή" Κωσταράκου αξιωματικός;



Οι μεταθέσεις και οι τοποθετήσεις στελεχών κάποιες φορές δεν χρειάζονται διαδικασίες και αποφάσεις ενεργές ή μη “θαμμένες” όπως αυτή του Ραγκούση. Σε κάποιες περιπτώσεις όπως προκύπτει από τα έγγραφα που παρουσιάζουμε αρκεί η προφορική εντολή ενός Αρχηγού . Στην συγκεκριμένη περίπτωση του Α/ΓΕΕΘΑ.

NYT και WSJ για Ελλάδα: Η λάθος συνταγή και η επερχόμενη διαγραφή του χρέους!!!



Με κύρια άρθρα τους, δυο από τις μεγαλύτερες αμερικανικές εφημερίδες προβάλλουν τις εξελίξεις στην Ελλάδα...

Α.Τσίπρας: "Πυκνώστε τις τάξεις του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ"



Με πρόσκληση στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με το οποίο θα μετατραπεί από πλατφόρμα πολιτών συνιστωσών σε ένα ενιαίο κόμμα.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com