Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ,




ΣΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΣΤΥΛ Η ΦΙΕΣΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ "ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ". ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑΝ ΕΙΠΑΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!




Eργοτάξιο, με ψεύτικους εργαζομένους και οχήματα από αλλού, που στήθηκε απλά και μόνο για τις κάμερες, κάνει λόγο το σωματείο των πρώην εργαζομένων στην Ολυμπία οδό.

Ερώτηση Τ. Κουίκ για τις πληροφορίες εκποίησης της μαρίνας Πυθαγορείου Σάμου στα τουρκικά συμφέροντα!




Στο στόχαστρο των τουρκικών επιχειρηματικών συμφερόντων έχει μπει, σύμφωνα με πληροφορίες, η μαρίνα τουΠυθαγορείου Σάμου, του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Στέγκου, μετά την...προ μηνών πώληση της μαρίνας Μυτιλήνης.

Με πανελλαδική τηλεοπτική άδεια βρέθηκε ξαφνικά ο Γ.Καρατζαφέρης!!!



Το “πράσινο φως” για να εκπέμπει το κανάλι του πανελλαδικά πήρε χθες ο Γιώργος Καρατζαφέρης, πρόεδρος τουΛΑΟΣ. Πιο συγκεκριμένα το ART TV (πρώην ”Τηλεάστυ”), τηλεοπτικός σταθμός του ΛΑΟΣ, κρίθηκε κατά από την πλειοψηφία του ΕΣΡ, ότι μπορεί.... εκτός από την Αττική να εκπέμπει
και από τον ΧορτιάτηΘεσσαλονίκης, μιας και είχε συμμετάσχει στη διαδικασία αδειοδότησης εμπρόθεσμα στον διαγωνισμό για εθνική εμβέλεια εν έτει 1998.

ΣΕΒ κατά της ΓΣΕΕ: "Αδιαφορούν για τους ανέργους"...


Με αφορμή την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης από τους υπόλοιπους κοινωνικούς εταίρους, την περασμένη εβδομάδα και τη σημερινή ανακοίνωση της ΓΣΕΕ ο ΣΕΒ επισημαίνει συγκεκριμένα ότι «μάταια η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ προσπαθεί να γεμίσει το αδειανό πουκάμισο μιας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) χωρίς νομική υπόσταση ούτε ουσιαστικό περιεχόμενο, για να διασώσει το φύλλο συκής του γραφειοκρατικού συνδικαλισμού των ΔΕΚΟ που η ίδια εκπροσωπεί και που δεν έχει καμία σχέση με τα προβλήματα και τις αγωνίες των εργαζομένων» και προσθέτει: 

Πρωτοφανείς απρέπειες, εντάσεις και λιποθυμίες με ευθύνη Παναγιωτόπουλου!!!!!



ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Συνεχίζονται οι έρευνες... «Περιέργα» δάνεια τεσσάρων δισ. ευρώ από τη Λαϊκή προς την Ελλάδα


Στα τέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ ανέρχονται τα «περίεργα» δάνεια της Λαϊκής Τράπεζας στην Ελλάδα, τα οποία δόθηκαν είτε χωρίς επαρκείς εξασφαλίσεις είτε με πολύ χαμηλό επιτόκιο. 

Χρέος καταναλωτή διεγράφη μέχρι και 95%!!!



Διαγραφή χρέους μέχρι και 95% προβλέπουν οι πιο πρόσφατες αποφάσεις Ειρηνοδικείων μετά από προσφυγές υπερχρεωμένων καταναλωτών για ένταξή τους στο «νόμο Κατσέλη», σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΚΠΟΙΖΩ.

ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΑΝΥΠΟΤΑΞΙΑ.



Στο «μικροσκόπιο» 218 εξωχώριες εταιρείες...(off-shores).


Στη Βουλή θα διαβιβάσει το υπουργείο Οικονομικών τα αποτελέσματα των ελέγχων που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν στις εξωχώριες εταιρείες, καθώς στο «μικροσκόπιο» του Διαπεριφερειακού Ελεγκτικού Κέντρου Αθηνών (ΔΕΚ Αθηνών) βρίσκονται 218 εξωχώριες εταιρείες.

Αυτό προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών, κ. Γιώργου Μαυραγάνη, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, μετά από ερώτηση τεσσάρων βουλευτών του ΣυΡιζΑ, των κ.κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, Ευγενίας Ουζουνίδου, Θανάση Πετράκου και Δημήτρη Στρατούλη.

ΜΝΗΜΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΤΟ …ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (ΑΝΑΛΥΣΗ).



ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ...ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!




Έχουμε χάσει τη μπάλα...Η Βουλή εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο χωνευτήρι βυσματικών διορισμών, αυλικών, υποτακτικών, κολαούζων και κολλητών...Κουτσοί στραβοί στη Βουλή και όχι στον Άγιο Παντελεήμονα... Προέδροι, αντιπροέδροι, βουλευτές και γενικοί γραμματείς τακτοποιούν ο καθένας σύμφωνα με το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος που οι ίδιοι ψήφισαν όσους περισσότερους δικούς τους ανθρώπους μπορούν στο κοινοβούλιο... Δείτε στην παρακάτω απόφαση που υπογράφει φαρδιά πλατιά ο Βαγγέλας ότι ακόμα και ο....

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! 123.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!!




Το ενδεχόμενο να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, συγκεντρώνει πλέον αρκετές πιθανότητες.

Όχι στην άρση ασυλίας για Κανέλλη-Δούρου!!!



Είχαν μηνυθεί από τον Ηλία Κασιδιάρη μετά το περιστατικό με το χαστούκι

Πράγματι, η Ελλάδα, "τρώει" τα παιδιά της....



ΠΩΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ!!!

Σαν τίτλο, το έχω ξαναδεί. 'Ομως εδώ έχει ..... και λεπτομέρειες ......


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ...

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Πανελλήνιες 2013: Τα SOS θέματα για Λογοτεχνία και Φυσική Κατεύθυνσης...



Με το μάθημα της Λογοτεχνίας και της Φυσικής Κατεύθυνσης συνεχίζονται αύριο οι Πανελλήνιες εξετάσεις.

Μας δάνεισαν 4.3 δισ. ευρώ και πληρώσαμε ομόλογο 5.6 δισ. ευρώ!!!



Τρύπιο κουβά θυμίζουν τα οικονομικά της χώρας
Σ' ένα φαύλο κύκλο χρέους και συνεχών δανεισμών έχει μπει η χώρα εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα οι δόσεις που λαμβάνουμε από την τρόικα να πηγαίνουν για αποπληρωμή παλαιότερων χρεών και όχι στην πραγματική οικονομία.

Εφιάλτης στο Αιγαίο: 200+ τουρκικά μαχητικά εξοπλισμένα με προηγμένα βλήματα AIM-9X-2...




Σε παραλαβή των προηγμένων βλημάτων αέρος-αέρος ΑΙΜ-9Χ-2 Block II Sidewinder , προχωρά η Τουρκική Αεροπορία, σε μία προμήθεια που αποτελεί κίνδυνο-θάνατο για τα ελληνικά μαχητικά: Το βλήμα είναι ανάλογων ή και ανώρρων δυνατοτήτων από το ελληνικό Iris-T το οποίο μπορεί και κατευθύνεται "με το βλέμμα" μέσα από τις κάσκες JHMCS των πιλότων.

Από τους 2.000 καταθέτες ούτε ένας κλήθηκε για έλεγχο Θάβουν ξανά τη λίστα Λαγκάρντ;!!!


Οκτώ μήνες μετά την αποκάλυψη του «ΘΕΜΑτος» δεν έχει μπει ούτε ευρώ στα ταμεία, αφού η λίστα αντιμετωπίζεται ως ταμπού, προκαλώντας την οργή του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος ζήτησε επιτάχυνση των διαδικασιών

ΖΗΤΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ!!!



Όπως ανακοινώθηκε στον τύπο αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το «ηλεκτρονικό φακέλωμα» όλων των ακινήτων της χώρας, κατ' αρχάς για πολεοδομικούς και εν συνεχεία για φορολογικούς και άλλους σκοπούς.

Ομιλία του Αλ. Τσίπρα σε συνταξιούχους: Είμαστε η εναλλακτική πρόταση...



Η ομιλία του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα, στη συγκέντρωση των συνταξιούχων.

Μπουτάρης: Επικίνδυνος ο Φραγκούλης Φράγκος!!!!!(BINTEO).


Στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με τον αρχηγό της “Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα”, Ανδρέα Λοβέρδο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αναφέρθηκε στη χθεσινή εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων και συγκεκριμένα, στον στρατηγό εν αποστρατεία, Φραγκούλη Φράγκο, ο οποίος ήταν ομιλητής.

Όταν η Μέρκελ πήγε ... φαντάρος! (Απίστευτη φωτό)!!!


Παρευλάνει χαμογελαστή δίπλα σε έναν αξιωματικό του Λαϊκού Στρατού-Πολιτοφύλακας στην Ανατολική Γερμανία από τα 17 της η Μέρκελ

Mην υποβάλλεις φορολογική δήλωση αν πρώτα δεν δεις αυτή την είδηση!!!



Θα πάρουν φωτιά τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια σε λίγες ημέρες, αφού από μέρα σε μέρα ανοίγει η ηλεκτρονική «πύλη» του Τaxisnet για να υποδεχθεί περίπου 6.000.000 φορολογικές δηλώσεις. Φέτος, όλοι ανεξαιρέτως οι φορολογούμενοι καλούνται να....

Ο κ. Υ.ΕΘ.Α μήπως πρέπει να δει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τις προσφυγές των Αξιωματικών;


Όπως έχουμε γράψει τον τελευταίο καιρό, αρκετοί αξκοί έχουν καταθέσει «ενδικοφανείς προσφυγές», κατά των πρόσφατων μεταθέσεων που εκδόθηκαν των Σχων.

DENIZ KURDU 2013: Το τουρκικό Ναυτικό ασκείται…



Ξεκίνησε χθες η μεγαλύτερη ετήσια άσκηση του τουρκικού ναυτικού με την επωνυμία DENIZ KURDU 2013. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καλά ενημερωμένου στα θέματα ναυτικής ισχύος, Τούρκου αναλυτή, Ντεβρίμ Γιαγιλαλί (http://turkishnavy.net/), επικεφαλής του τουρκικού στόλου στην άσκηση είναι ο αρχηγός Στόλου, υποναύαρχος Μπουλέντ Μποστάνογλου.

Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ Α.ΜΑΝΙΤΑΚΗ Από προοδευτικός αριστερός... υπάλληλος της τρόικας - Απο τη μονιμότητα στις απολύσεις Δ.Υ.!!



Ο Αντώνης Μανιτάκης ως καθηγητής συνταγματικού δικαίου και αριστερών φρονημάτων υπερασπίζονταν το συνταγματικό δικαίωμα των Δημοσίων Υπαλλήλων στη μονιμότητα. Τώρα, ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και «υπάλληλος» της τρόικας, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Spiegel», προχωρά σε απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων. Ακόμη και τους καθηγητές στο ακριτικό Καστελόριζο θέλει να απολύσει. Πρόκειται για ακραία μορφή πολιτικής μετάλλαξης.

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Μ. Ρεπούση : Αποχώρησε απο τη Βουλή στην ενός λεπτού σιγή για τη Γενοκτονία των Ποντίων!!!



Για δεύτερη συνεχή χρονιά η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρία Ρεπούση, που τη σφαγή στη Σμύρνη το 1922 τη θεώρησε ως αποτέλεσμα συνωστισμού στην προκυμαία, αποχώρησε χθες από τη Βουλή όταν αποφασίσθηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων.

“Άνθρωπος” του Βενιζέλου, μέτοχος σε εταιρεία ορκωτών λογιστών που ελέγχει το ΠΑΣΟΚ...




Νέα ένταση αναμένεται να πυροδοτήσει στο ΠΑΣΟΚ η αποκάλυψη ότι ένα νέο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος που έχει διορίσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ταυτόχρονα μέτοχος της μιας εκ των έξι εταιρειών ορκωτών λογιστών που «ξεσκονίζουν» τα οικονομικά.

Φόβοι πως 31 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους στην Οκλαχόμα - Αγωνία για 24 μαθητές που αγνοούνται - Τουλάχιστον 90 οι νεκροί από τον ανεμοστρόβιλο...(ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΛΥΨΗ-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)



Ήταν 3 το απόγευμα και η πόλη Μουρ κινούνταν στους καθημερινούς της ρυθμούς. Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο ουρανός σκοτείνιασε και ο ανεμοστρόβιλος φονιάς, ο χειρότερος που "χτυπά" από το 1999, καταστράφει τα πάντα στο διάβα του. Ζωές, περιουσίες. 

ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ...


ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!
Η κατακόρυφη πτώση της κατανάλωσης «βουλιάζει» τα έσοδα του προϋπολογισμού! 
Μήνα με το μήνα, η υστέρηση στα έσοδα από τους έμμεσους φόρους μεγαλώνει και στο τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου 2013 έφτασε ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΖΗΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...


Αναφορά στον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κατά του Β' αντιπροέδρου της, Γιάννη Δραγασάκη, υπέβαλε σήμερα η Χρυσή Αυγή, σε σχέση με τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής...
Στην αναφορά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, εκτιμά πως η ενέργεια του Γιάννη Δραγασάκη να αφαιρέσει το λόγο από τον βουλευτή του κόμματος, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, συνιστούσε αντισυνταγματική πράξη.

Το σχέδιο "Σουλεϊμάν" και η προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Ελλάδας...




Είναι, στην Ελλάδα τουλάχιστον, γνωστός τοις πάσι ο ρόλος της ΜΙΤ, των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Η ΜΙΤ δεν περιορίζεται μόνο στο να “στρατολογεί” λαθρομετανάστες και να τους αποστέλλει στην Ελλάδα, ούτε στο να εγκαθιστά πράκτορες και να χρηματοδοτεί «στρατούς»… υποπρακτόρων στη Θράκη για να εκβιάζεται η μουσουλμανική μειονότητα και να δηλώνει «τουρκική».
Εδώ και χρόνια, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, σε αγαστή συνεργασία με το «βαθύ» παρακράτος της γείτονος, έχουν στήσει ένα παιχνίδι αποσταθεροποίησης της Ελλάδας. Έναν ύπουλο πόλεμο.

Έρχεται η ανάπτυξη, αλλά για την Κίνα..142 πλοία αγοράζει η Ελλάδα απ την Κίνα !!!



ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΥΣ !!!
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ…
Ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης δήλωσε το Σάββατο από την Κίνα ότι Έλληνες πλοιοκτήτες έχουν πρόσφατα υπογράψει συμβάσεις για την αγορά 142 νέων πλοίων από κινεζικές εταιρείες της ναυπηγικής βιομηχανίας.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΡΩΣΟ ΥΠΑΜ.Στην Μόσχα πάει αιφνιδιαστικά ο Π.Παναγιωτόπουλος – Η ατζέντα των συνομιλιών.



Για την Μόσχα ταξιδεύει την Τετάρτη το βράδυ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, σ’ένα ταξίδι καθοριστικό για τις ελληνορωσικές αμυντικές σχέσεις. Παρά το γεγονός ότι η αφορμή για να βρεθεί στην Μόσχα θα είναι διεθνής περιφερειακή συνδιάσκεψη με τη συμμετοχή πολλών υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ  ο Π.Παναγιωτόπουλος θα έχει κατ’ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας της Ρωσίας Σ.Σοϊγκού σε μία και με άλλους Ρώσους αξιωματούχους.

Ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο "γαλάζιο" μαντρί....



Σύμφωνα με πληροφορίες στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ έχουν αναλάβει με βάση εντολές του τις διαβουλεύσεις με σκοπό την αμφίπλευρη διεύρυνση του κόμματος και η περίπτωση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Παπαχρήτου ο οποίος τοποθετήθηκε στον ΟΟΣΑ ως αναπληρωτής μόνιμος εκπρόσωπος της χώρας μας αποτελεί ένα πρώτο σαφές δείγμα των προθέσεων Σαμαρά.

Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο «κλυδωνίζει» την κυβέρνηση...




H υπόγεια σύγκρουση του Αντώνη Ρουπακιώτη με το Μέγαρο Μαξίμου καλά κρατεί με αιχμή του δόρατος το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
Το νομοσχέδιο που πριν καν κατατεθεί έχει προκαλέσει μια ενδοκυβερνητική ρήξη και μια
πρωτοφανή αντιπαράθεση στη Βουλή την περασμένη Παρασκευή, φαίνεται πως αποτελεί προσωπική υπόθεση του υπουργού Δικαιοσύνης που διαμηνύει πως αν δεν προχωρήσει θα παραιτηθεί.

Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος κ.Ναίμ Ελγαντούρ και το ΠΑΣΟΚ.




Ανδρέα Μπανούτσου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προκήρυξη σοκ: "Σκοτώστε τους επισκόπους"!

Αφόρητες πιέσεις και εκβιασμοί στους Ελληνοκύπριους...


Νέος πρόεδρος στον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας - Ποιος διαδέχεται τον Νίκο Αλικάκο.


Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας αλλάζει ηγεσία και όλα δείχνουν ότι η προσπάθεια για “κόμμα στρατιωτικών” θα εκφραστεί μέσα από την “αναγέννησή” του ΣΕΕ, ξεκινώντας από την αλλαγή του προέδρου. Εκτός αν οι “θεσμικοί” απόστρατοι θεωρήσουν ότι “χωράει” κι άλλο κόμμα στρατιωτικών.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...(ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)

..
Την 21η Μαΐου 1864 και μετά από έντονες διπλωματικές διαβουλεύσεις η Κέρκυρα και τα υπόλοιπα Επτάνησα ενώνονται με την Ελλάδα. Είχε προηγηθεί απόφαση του ΙΓ΄ Ιόνιου Κοινοβουλίουκαι επικύρωση της απόφασης από την προστάτιδα δύναμη. Την Ένωση διευκόλυνε η εκλογή στον θρόνο της Ελλάδος του φιλοβρετανού Δανού πρίγκιπα Γεωργίου Α΄ και από τότε τα Ιόνια Νησιά συμμερίζονται την τύχη της υπόλοιπης Ελλάδος.
 Παρότι η συνθήκη παραχώρησης προέβλεπε για την Κέρκυρα καθεστώς "διηνεκούς ουδετερότητος" το νησί ενεπλάκη στις πολεμικές συγκρούσεις του 20ου αιώνα.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)./ 21-5-2013


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com