Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ.



ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...



ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ....ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ....ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΙΣΩ ΟΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...ΠΑΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ....


"ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΥΑΛΟ"... Α.Σαμαράς: Δεν την κλείνει την ΕΡΤ αλλά την ... πτωχεύει! - Θα εκκαθαριστεί εν λειτουργία!!!!







Για μια συμβιβαστική λύση με την τοποθέτησε ειδικού διαχειριστή για την εκκαθάριση της ΕΡΤ, αλλά εν λειτουργία, δηλαδή θα ανοίξει πάλι άμεσα με μικρό αριθμό εργαζομένων μέχρι να ολοκληρωθεί η πτώχευσή της, αναφέρθηκε πριν λίγο στην ομιλία του στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ... ΚΑΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ!



Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η απόφαση των δημοσιογραφικών ενώσεων για συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ. O διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης τα βάζει με τους συνδικαλιστές του κλάδου, λέγοντας πως ο πανικός τους είναι προφανής, τώρα που ο εισαγγελέας ακουμπά τα προνόμια των εκλεκτών συναδέλφων τους.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ -ΣΟΚ: ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ EΠΙΣΚΟΠΟΥΣ...



Από Βρυξέλλες Πορφύρης Δημήτρης,Σταφυλά Πηνελόπη
Για το ''Αγιορείτικο Βήμα''

Κοροϊδία υψηλού επιπέδου η υπόθεση της ΕΡΤ: Τα αίτια και οι σκοποί- VIDEO


\

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ Μέρκελ: ''Ξεσπιτωθείτε για να βρείτε δουλειά''



Άλλη μία προκλητική δήλωση από την frau Μέρκελ, που όπως φαίνεται ζητά φθηνά εργατικά χέρια και προτρέπει τους άνεργους νέους να μεταναστεύσουν για να ''σωθούν'' από την ανεργία. 
 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ "Το αρνείσαι Έλλη Στάη ότι με παρακάλεσες...";



ΟΙ ............ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ!!!


ΤΟΥ δρ ΘΑΝΑΣΗ ΔΡΟΥΓΟΥ

ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΗ

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα παρά την παρέμβαση Παπούλια...



Το περιβάλλον του Προέδρου της Δημοκρατίας τοποθετήθηκε υπέρ της αναδιάρθρωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης εν λειτουργία -και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν.
Ωστόσο…

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.. Οι εκλογές οδηγούν σε παραγραφή των αδικημάτων της λίστας Λαγκάρντ


Νίκος Τριαντάφυλλος

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ Τελεσίγραφο Βενιζέλου: Ανοίξτε την ΕΡΤ και μετά συζητάμε...



Άρτεμις Παραδείσου

Μέσα στη σύγχυση συζητούν και… ανασχηματισμό!!!



Οργιάζει το παρασκήνιο μεταξύ των τριών εταίρων της συγκυβέρνησης, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στοιχειώδους αποδοχής μέχρι τη Δευτέρα στη μεγάλη κρίση που έχει ξεσπάσει και να μην οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές, αφού ουδείς εκ των εταίρων τις θέλει.

ΤΩΡΑ!!!ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.



ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΚΥΚΛΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ....

ΠΟΡΤΑ- ΠΟΡΤΑ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΟΝ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" Ο ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ...



Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά για τις συνθήκες που μεγάλωσε.

Μαξίμου: Μόνη λύση για επαναλειτουργία η άμεση ψήφιση του νομοσχεδίου...




Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το μέλλον της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης εν αναμονή και της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας στο οποίο έχει προσφύγει η ΠΟΣΠΕΡΤ ζητώντας να κριθεί άκυρη η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία έκλεισε η ΕΡΤ.

Τουρκικό "κράξιμο" για την ΕΡΤ!!!



 Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ

Με την φράση "Ο ελληνικός λαός αγάπησε την ΕΡΤ", συμπυκνώνει μια τουρκική εφημερίδα τον γενικό ξεσηκωμό στην Ελλάδα για την απόφαση να μπεί λουκέτο στην κρατική ραδιοτηλεόραση. Ο τουρκικός τύπος δίνει ακόμα μεγαλύτερη έκταση στην απόφαση που ελήφθη από την κυβέρνηση Σαμαρά - με διαφωνία των άλλων δύο κυβερνητικών εταίρων - να κλείσει η κρατική ΕΡΤ. Το ''κράξιμο'' πάει ...σύννεφο!

TO "SUCCESS STORY" ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2016... "Μαύρα" στοιχεία: Τέρμα το πάρτι των ομολόγων - Επιστροφή σε επιτόκιο δανεισμού 15%...



Mέσα στην πολιτική θυελλα των ημερών που έχει ξεσπάσει με το θέμα της ΕΡΤ,  ελάχιστοι αντιλήφθηκαν τι έχει συμβεί στην αγορά ομολόγων και την υποβάθμιση του Χρηματισηρίου Αθηνών από ανεπτυγμένη σε αναδυόμενη αγορά από τον οίκο MSCI.

ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΜΕ ΚΥΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ «Σε 10 λεπτά αποφάσισα για την ένταξη στο μνημόνιο»


Ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σε συνέδριο στη Σκοτία, προχώρησε στην αποκάλυψη ότι μέσα σε 10 λεπτά λόγω της πίεσης των Ευρωπαίων ομόλογων του αλλά και των αγορών της Ασίας έλαβε την απόφαση τον Απρίλιο του 2010 να βάλει την Ελλάδα σε μνημονιακή τροχιά.

ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Η τρόικα Κύπρου διαλύει την Εθνοφρουρά - Θέλει κατάργηση της στρατιωτικής θητείας...



Η τρόικα στην Κύπρο έχει βάλει στο στόχαστρο την Εθνοφρουρά και θέλει να τη διαλύσει. Ζητάει περικοπές στην άμυνα και μείωση της στρατιωτικής θητείας για… εξοικονόμηση πόρων. Και η κυβέρνηση Αναστασιάδη, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Φ. Φωτίου είναι έτοιμη να το πράξει. Συνηγορεί στο έγκλημα και παραδίδει το λαό της Κύπρου στις ορέξεις των δανειστών και των Τούρκων. Όπως έπραξε και η ελληνική κυβέρνηση.

Αγωγή Μπόμπολα για την «απαγόρευση έκδοσης εφημερίδων»



Αγωγή εναντίον του διασωματειακού των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης φέρεται να κατέθεσε ο Φώτης Μπόμπολας σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος παρενέβη στο πρόγραμμα των εργαζομένων τηςΕΡΤ.

"Βέτο" από Βερολίνο και Κομισιόν σε πρόωρες εκλογές.



-Η κ.Μέρκελ συνέστησε στον κ. Σαμαρά να «εκτονώσει» την κατάσταση με την ΕΡΤ -Οι Γερμανοί δεν θέλουν αναταράξεις πριν τις δικές τους εκλογές. Αποστάσεις και από Κομισιόν.
 Σε δύσκολη θέση εκτός από τους κ.κ Βενιζέλο και Κουβέλη, έχει περιέλθει και ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς που βλέπει να μην του «βγαίνουν» οι σχεδιασμοί του.

Απόφαση για ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!



Με μια απλή κίνηση, που ήλθε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα το υπουργείο Οικονομικών έδωσε τη χαριστική βολή στις από καιρό παραπαίουσες -λόγω των συνεχών περικοπών των αμυντικών δαπανών- Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Ο λόγος για... 

Και τώρα η μεγάλη αποκάλυψη για την ΕΡΤ !!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ....



Ως Υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος (!) ο κ.Βενιζέλος είχε υπογράψει (στην ειδυλλιακή Λευκάδα), μαζί με την Υπόλοιπη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, για την κατάργηση της Ελληνικής Τηλεόρασης. 
Τι μας διαμαρτύρεται τώρα;

ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ.....



Γράφει ο Αδέξιος δεξιός
Αγαπητό Fimotro,
Όταν τα golden boys της δημοσιογραφίας το παίζουν επαναστάτες! Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από το βήμα του διαδικτύου, ήτοι από το TVXS, ο γνωστός σε όλους δημοσιογράφος... 

BREAKING NEWS!!!U.S. confirms: Assad used chemical weapons against Syrian rebels, civilians...



ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.!!!



                               ΗΘΟΣ,ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ.
                               ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΕΦΥΓΑΝ".

ΣΚΛΗΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΠO ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε ένα δεύτερο Oλοκαύτωμα»



Από το στρατόπεδο του Άουσβιτς στην Πολωνία τόπο μαρτυρίου για τους εβραίους κατά τη διάρκεια του Β΄ΠΠ ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu σε μια συναισθηματική όσο και  σκληρή ομιλία απεύθυνε προειδοποίηση προς όλες τις κατευθύνσεις, ειδικά όμως προς το Ιράν  ότι το Ισραήλ θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει ακόμη ένα ολοκαύτωμα  και να υπερασπίσει την ακεραιότητα του έναντι οποιασδήποτε απειλής.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ… (ΦΩΤΟ)



ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ «ΑΓΓΕΛΟΥ» ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

21 ώρες σκοπιά για ΕΠΟΠ και ΕΜΘ σε ακριτικά νησιά - Απίστευτες καταγγελίες...



“Βροχή καταγγελιών” από νησιά του Αιγαίου για εξαντλητικές 24ωρες υπηρεσίες που έχουν ήδη επιπτώσεις στο προσωπικό. Οι καταγγελίες έχουν συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα .

Εισαγγελέας στην ΕΡΤ για έλεγχο εφ’ όλης της ύλης...


ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ....BINTEO!


ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΡΤ!!!
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com