Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ο Βορίδης άναψε φωτιές στο ΠΑΣΟΚ!!!



Έχουν σπάσει το τηλεφωνικό κέντρο από «παπανδρεϊκούς» που βρίζουν τον Βενιζέλο!

Ακάλυπτο αφήνει η ΝΔ και το Μαξίμου τον Μ.Βορίδη στον οχετό ύβρεων του ΠΑΣΟΚ.



Το σχέδιο συγχώνευσης Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ (γιατί η συγκυβέρνηση δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από πρόβα του συγκεκριμένου σχεδίου) αντιμετωπίζει τεράστια και κάθετη αντίδραση από την βάση της Νέας Δημοκρατίας η οποία κινείται σαφώς δεξιότερα του κέντρου, ενώ το ΠΑΣΟΚ πριν λίγο εξαπέλυσε οχετό κατά του κοινουβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Μάκη Βορίδη.

Ποδαρικό με το αριστερό η Φώφη…


Επικοινωνιακά λάθη και υπερβολές από την αναπληρώτρια υπουργό Εθνικής Άμυνας μόλις εγκαταστάθηκε στο ελληνικό Πεντάγωνο.

Φόροι- «φωτιά» έως το τέλος του χρόνου – Δείτε τι μας περιμένει!!!!



Κάθε μήνα και ένα...χαράτσι μας περιμένει μέχρι το τέλος του χρόνου, καθώς πρέπει να περάσουμε από το γκισέ της εφορίας συνολικά πέντε φορές.

As Chinese-Israeli Relations Enjoy a Second Honeymoon, America Frets...



“Like it or not, when President Peres celebrates his 100th birthday in 10 years’ time, this [conference] will be half Asian,” the Chinese real-estate tycoon Ronnie Chanboldly declared at last week’s Presidents Conference in Jerusalem, as he sat alongside outgoing Bank of Israel Governor Stanley Fischer and former U.S. Treasury Secretary Larry Summers. “I guarantee you.”

Μήνυση κατά του «ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» διότι συκοφάντησαν τη Σχολή Ευελπίδων.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΣΕ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ...




AAA το αξιόχρεο των ΗΠΑ από τον οίκο Fitch...



Επαναβεβαίωσε ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings την καλύτερη δυνατή αξιολόγηση ΑΑΑ του αξιόχρεου των ΗΠΑ, διατηρώντας ωστόσο την προοπτική του σε αρνητική, επικαλούμενο τα υψηλά επίπεδα χρέους.

Ερώτηση Λαφαζάνη στη Βουλή για τη φίμωση του troktiko.eu από την κυβέρνηση...



COSCOLAND!!!



«Με τη δύναμη του Θεού θα τα καταφέρουμε», «Μίλησα ακόμη και με τον Θεό, δεν μπορεί να γίνει τίποτα καλύτερο», «ο Θεός της Ελλάδας θα μας βοηθήσει» και άλλα «θεϊκά» εκφράζονται συχνά – πυκνά από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας, αλλά και από συνεργάτες του.

Νέα μείωση των στρατιωτικών στη σύνταξη Ιουλίου!!!



Με αφορμή τη νέα μείωση που εμφανίστηκε στις συντάξεις Ιουλίου, μετά από σχετική ενημέρωση από το ΓΛΚ, εδόθη η παρακάτω εξήγηση:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Παραιτήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: 1500 έφυγαν σ΄ ένα 6μηνο - Ποιες είναι οι παγίδες....



“Ο τελευταίος να κλείσει τη πόρτα” στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το κύμα μαζικής φυγής στελεχών διογκώνεται αφού η απειλή “εξαϋλωσης” και του εφάπαξ οδηγεί στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην έξοδο.
Οι αριθμοί είναι τρομακτικοί.

Απορρίφθηκε η αίτηση της NEOSET για το άρθρο 99 γιά πτώχευση...



Απορρίφθηκε η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 της εταιρείας Νeoset.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com