Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ :ΗΠΑ για Τουρκία...



Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν κρύβει την έντονη ανησυχία των ΗΠΑ για τις εξελίξεις στην Τουρκία μετά τα πρωτοφανούς αγριότητας επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη και σε άλλες πόλεις.
 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ Νο2; Τουρκική "εξαγωγή" της κρίσης: Δύο πολεμικά τους ανοικτά της Αττικής - Οι ΕΔ σε επιφυλακή



Σε κατάσταση αυξημένης επιτήρησης της κατάστασης στο Αιγαίο σε συνδυασμό με τα γεγονότα στην Τουρκία είχαν τεθεί από τα ξημερώματα τα ελληνικά Επιτελεία όταν ξαφνικά η Άγκυρα επιχείρησε κάτι το οποίο κάνει για πρώτη φορά: Μία φρεγάτα η Yildirim (κλάση MEKO 200TN) και μία πυραυλάκατος Zipkin (κλάση Kilic), ξεκίνησαν ανατολικά της Ρόδου και σε σχηματισμό περιπολίας μάχης έφτασαν ανοικτά των παραλίων της Ανατολικής Αττικής.

TO NEO .....KΕΛΑΙΔΗΜΑ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ.



Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΕΟ TWITTER.

ANEΚΔΟΤΕΣ ΦΩΤΟ-ΣΟΚ (vid) Aνησυχία για την τύχη των ομογενών στην Πόλη - Φόβοι για παρακρατική προβοκάτσια...





Ανησυχία εκφράζεται για την τύχη των ομογενών στην Κωνσταντινούπολη (ή για την ακρίβεια των "εναπομείναντων ομογενών") καθώς διατυπώνονταο φόβοι ότι το τουρκικό παρακράτος στην προσπάθειά του να στρέψει αλλού την προσοχή και να κάνει και πράξη τις θεωρίες Ρ.Τ.Ερντογάν περί "Κάποιων που βρίσκονται πίσω από τα γεγονότα" βρουν αφορμή για να στρέψουν αλλού το ποτάμι της βίας.

Πίσω ολοταχώς η αστυνομία υπό το φόβο τουρκικής “Άνοιξης” - Χιλιάδες συρρέουν στην πλατεία των άγριων επεισοδίων...



Eρντογάν: Σταματήστε τώρα τις διαδηλώσεις
- Γκιουλ: Ιδιαίτερα ανήσυχος για τα εκτεταμένα επεισόδια σε όλη την Τουρκία
- Πάνω από 40.000 διαδηλωτές βρίσκονται στην πλατεία Ταξίμ τηςΚωνσταντινούπολης
- Ερωτήματα και απαντήσεις για τις πρωτοφανείς ταραχές
- Αποκλειστικά... ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από τα επεισόδια και τα οδοφράγματα 

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ «Πονοκέφαλος» για τις απολύσεις, αρνητικά μηνύματα για μείωση του ΦΠΑ...



Νίκος Τριαντάφυλλος

H αντίστροφη μέτρηση για τη νέα επίσκεψη, την ερχόμενη Τρίτη, της τρόικας, ξεκίνησε και η τρικομματική κυβέρνηση καλείται όχι μόνο να «κρύψει» το τραύμα που προκάλεσε στη συνοχή της η υπόθεση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, αλλά και να αποδείξει ότι έχει κατακτήσει την ετοιμότητα και ταχύτητα που απαιτείται για την εκπλήρωση των προαπαιτούμενων.

Ποιοι διακινούν τα σενάρια εκλογών το φθινόπωρο…



Τα τελευταία 24ωρα κάποιοι άρχισαν να διακινούν σενάρια, σχετικά με την πρόθεση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει σε εκλογικό αιφνιδιασμό μέσα στο φθινόπωρο, σταθμίζοντας τις εξελίξεις αλλά και το δημοσκοπικό προβάδισμα που διατηρεί η Ν.Δ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε συζητήσεις του Πρωθυπουργού , με στενούς του συνεργάτες, έχουν αναλυθεί όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στο πολιτικό σκηνικό και η ανησυχία από ένα και μόνο ζήτημα, που είναι η εξαέρωση του ΠΑΣΟΚ που κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

ΕΡΤ: Σάλος για τον προαναγγελθέντα «θάνατο»



Το σενάριο του «ξαφνικού θανάτου», δηλαδή να μπει «λουκέτο» στην εταιρεία της ΕΡΤ, να απολυθούν οι 2.900 εργαζόμενοι και να ανοίξει μια μικρότερη κρατική τηλεόραση, δεν ακούγεται για πρώτη φορά. Αυτή τη φορά όμως βρίσκεται στον πρόλογο των προτεινόμενων λύσεων για τις ΔΕΚΟ που πρέπει να παρουσιάσουν αριθμό απολυμένων στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. 

“Τα σπίτια δεν τα παίρνουν οι κομμουνιστές αλλά οι τραπεζίτες”


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην εκδήλωση του κόμματος της Ενωμένης Αριστεράς Ισπανίας, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε ανθρωπιστική κρίση παρόμοια με αυτή που βίωσε στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχε, μάλιστα, την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της Ισπανικής βουλής, Κάγιο Λάρα.

ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ 30 νέα μέλη της οργάνωσης Μουτζαχεντίν Χαλκ...


Από σήμερα το πρωί, στα Τίρανα βρίσκονται άλλοι 30 Ιρανοί μουτζαχεντίν, από τους 210 που θα φιλοξενήσει η αλβανική κυβέρνηση, φτάνοντας συνολικά μέχρι τώρα τους 44. Οι μουτζαχεντίν έφτασαν στα Τίρανα από το Ιράκ.

Στα χνάρια της Συρίας η διχασμένη Τουρκία του Ερντογάν;



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  Η  ΕΛΛΑΔΑ;

Ηλεκτρονική ταυτότητα σε όλα τα ακίνητα εντός 10ετίας – Τι θα ισχύει για πολυκατοικίες και ποιες οι κυρώσεις.


Την καταγραφή όλων των κτισμάτων της χώρας (ιδιωτικών και δημοσίων) εντός 10ετίας από την ημερομηνία έναρξης του ηλεκτρονικού συστήματος ταυτότητας κτιρίο, προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα για την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου, που τέθηκε την Παρασκευή σε δημόσια διαβούλευση. Όσα κτίρια δεν δηλωθούν, θα χαρακτηρίζονται αυθαίρετα και θα επιβάλλονται στους ιδιοκτήτες οι κυρώσεις που ισχύουν και σήμερα.
Κυρώσεις (πέραν των ποινικών) προβλέπονται και για όσους μηχανικούς συμπληρώσουν με ψευδή στοιχεία την ταυτότητα ενός κτιρίου. Ειδικότερα, ορίζεται επιβολή προστίμου από 2.000 ως 20.000 ευρώ και αναστολή άδειας άσκησης επαγγέλματος για διάστημα από 2 ως 24 μήνες.

Φήμες - διαρροές σχετικά με την εφαρμογή της νέας δομής δυνάμεων και τις μεταθέσεις των στελεχών των Ε.Δ.



"ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ " ΓΙΑ 7,4 ΕΚΑΤ. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!!!


Σε πλήρες φακέλωμα 4,2 εκατομμυρίων ενεργών ασφαλισμένων και 3.2 εκατομμυρίων συνταξιούχων προχωρεί η Κυβέρνηση κατ’ απαίτηση της Τρόϊκα μέσω της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής του... 

Επίσημη επίσκεψη Δ. Αβραμόπουλου στο Ισραήλ...(ΒΙΝΤΕΟ)


«Οι σημαίες έχουν τα ίδια χρώματα και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη» τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Νετανιάχου, ενώ ο κ. Αβραμόπουλος του απάντησε ότι «το μέλλον είναι πολύ ευοίωνο και είμαστε πολύ εγγύτερα ο ένας στον άλλο. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε».​ 

Μήπως σαμποτάρετε τον μεταβολισμό σας;


Ακούγεται άδικο αλλά η πανάρχαια ρήση «οὐ γάρ ἔρχεται μόνον» έχει δυστυχώς απλώσει τα πλοκάμια της και στο... λίπος. Η ηλικία επηρεάζει αρνητικά τον μεταβολικό ρυθμό, αλλά μήπως και εμείς τον σαμποτάρουμε με μερικές από τις καθημερινές μας συνήθειες;
Μήπως δεν τρώτε αρκετά;

Το μεγάλο κόλπο με τα στεγαστικά δάνεια!!!


Ένα καλοκαιρινό «μπόνους» εκατοντάδων εκατομμυρίων, για τη ρευστότητα και την κεφαλαιακή επάρκεια των πιστωτικών ιδρυμάτων, περιμένουν μέσα στο καλοκαίρι οι Έλληνες τραπεζίτες: η νομοθετική ρύθμιση για τα στεγαστικά δάνεια περιμένουν να φέρει στα ταμεία των τραπεζών χιλιάδες καταναλωτές με λογαριασμούς σε καθυστέρηση, αλλά και να επιτρέψει στις τράπεζες να μεταφέρουν μαζικά δάνεια από την κατηγορία των καθυστερούμενων στα ενήμερα, αποκομίζοντας τεράστια λογιστικά οφέλη.

Έως και 70% έχουν υποχωρήσει οι τιμές εξοχικών κατοικιών, κάτι το οποίο ελκύει ξένους ...



ΤΟ άλλοτε βαρύ πυροβολικό και ένα από τα μέσα για την έξοδο από την κρίση της κτηματαγοράς έχει σιγήσει για τα καλά τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ οι προβλέψεις για το καλοκαίρι του 2013 δείχνουν ενθαρρυντικό χαρακτήρα στα στελέχη της αγοράς καθώς και.... στους ιδιοκτήτες που επιθυμούν εδώ και 3-4 χρόνια με γενναίες εκπτώσεις (έως και 50% σε πολλές περιπτώσεις σε σχέση με το 2008) να πουλήσουν τα ακίνητα που σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να συντηρήσουν.

Εξαπλώνονται οι ταραχές σε όλη την Τουρκία – Αμετακίνητος ο Ερντογάν.


Δεύτερη μέρα αιματηρών συμπλοκών μεταξύ της αστυνομίας και των διαδηλωτών στην Κωνσταντινούπολη σήμερα, Σάββατο με τη διαμαρτυρία να εξαπλώνεται σε όλα τα αστικά κέντρα της χώρας και τον τούρκο Πρωθυπουργό να εμμένει στη θέση του για ανάπλαση της πλατείας Ταξίμ, παρά τις διαδηλώσεις. Η τουρκική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού για δεύτερη ημέρα, ενώ υπάρχουν πολλές καταγγελίες για χρήση αληθινών πυρών από τους αστυνομικούς προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση εκατοντάδων διαδηλωτών στην πλατεία Ταξίμ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου χθες έγιναν βίαιες συμπλοκές με πολλούς τραυματίες, μεταξύ των διαδηλωτών, που πραγματοποιούσαν καθιστική διαμαρτυρία στο πάρκο Γκεζί.

Σε ισχύ από σήμερα ο νόμος περί δωρεάς οργάνων – Τι πρέπει να ξέρετε.


Σε ισχύ τίθεται σήμερα, 1η Ιουνίου, ο νόμος περί δωρεάς οργάνων, που αφορά την αφαίρεση οργάνων από αποβιώσαντες δότες. Όπως έχει διευκρινίσει ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων, σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνονται μοσχεύματα από αποβιώσαντα δότη, χωρίς τη συναίνεση της οικογένειάς του ή ενάντια στην αρνητική του δήλωση.
Σύμφωνα με το νόμο «η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο, θανόν πρόσωπο πραγματοποιείται εφόσον, όσο ζούσε, δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του και κατόπιν συναίνεσης της οικογένειάς του».

Αυτό είναι το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά – Ποιες οι προϋποθέσεις υπαγωγής και τι κερδίζουμε.


Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, με στόχο να έχει ψηφισθεί έως τις 20 Ιουνίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, η ρύθμιση θα προβλέπει 48μηνη περίοδο με μηνιαία δόση μέχρι το 30% του εισοδήματος και θα αφορά, μισθωτούς και συνταξιούχους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, όσους έχουν τεκμαιρόμενη σχέση εξαρτημένης εργασίας και τους ανέργους.

Ποιες Ενέργειες μπορούν να Επιδεινώσουν τις σχέσεις ΗΠΑ – Ρωσίας...



Προσοχή: «Κλέβουν» στοιχεία καρτών και «αδειάζουν» λογαριασμούς από ATM...


Τον πανικό έχει σπείρει εγκλματική ομάδα, η οποία προβαίνει σε παγιδεύσεις ΑΤΜ με τη μέθοδο που διεθνώς είναι γνωστή ως «skimming».

Οι έντεκα μνηστήρες για τα περιφερειακά αεροδρόμια...


Μεγάλα ονόματα όπως ο γαλλικός κατασκευαστικός όμιλος της Vinci, η γερμανική εταιρία Fraport που διαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο αριθμό αεροδρομίων ανά την Ευρώπη και η εταιρία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο της Ζυρίχης συγκαταλέγονται ανάμεσα στα έντεκα σχήματα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ.

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ; (Παράξενες προετοιμασίες)...


Κάτι πολύ παράξενο μαγειρεύεται στον πλανήτη, κάτι που ακόμη και ο πιο αδαής μπορεί να αντιληφθεί.
Η οικονομική κρίση προμηνύει ένα ζοφερό και αβέβαιο μέλλον για πολλούς και δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς απαντήσεις για να εξηγήσουν τα γεγονότα που συμβαίνουν μέρα με τη μέρα.


"Μπάτσους" αποκάλεσε ο Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ τους αστυνομικούς - Ξέσπασε άγρια κόντρα με τη Νέα Δημοκρατία.


Νέο άγριο πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης ξεκίνησε με αφορμή τις δηλώσεις του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης ο οποίος έξω από τη Βουλή αποκάλεσε τους αστυνομικούς μπάτσους και ζήτησε να αφοπλιστεί ακόμα και η αστυνομία και σίγουρα οι πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΟΥΤΣΗ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΗΜΑΡ:"ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΟΚΑΙΝΗ ΚΑΙ ΗΡΩΙΝΗ".ΒΙΝΤΕΟ


Οι εμπειρίες του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ από τα ναρκωτικά



Τις εμπειρίες του και την άποψη του για τα ναρκώτικα έχει εξομολογηθεί ο π νυν της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός. 





Σκληρή ανακοίνωση κατά της συμβούλου του Ευάγγελου Βενιζέλου Αφροδίτης Αλ Σαλέχ εξέδωσε πριν από λίγο η δημοσιογράφος της ΕΤ3 Θεοδώρα Αυγέρη..



Γράφει η  Θεοδώρα Αυγέρη 

. Απογευματινά... λουκέτα στα αστυνομικά τμήματα!!!



Στις εποχές όπου τα Δωδεκάνησα είχαν αποψιλωθεί από αστυνομικό προσωπικό και στους σταθμούς της αστυνομίας έβαζαν… τηλεφωνητές για να αφήνουν μηνύματα οι πολίτες και οι τουρίστες που τους χρειάζονταν, επιστρέφουμε όπως φαίνεται και μάλιστα ολοταχώς!

Κ.Βαξεβάνης: “ΤΕΛΟΣ…ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ”



ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ, ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΙ…ΕΓΩ

Μαζί ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.



Οριστική η απόφαση του Αντ. Σαμαρά- Τι επιδιώκει

Αντιασφυξιογόνες μάσκες μοιράζουν στο Ισραήλ - Σκηνικό πολέμου!!!


το Ισραήλ η ατμόσφαιρα είναι πάλι πολεμική και ο πρωθυπουργός Νετανιάχου, προετοιμάζει τους πολίτες για τα χειρότερα. 

Παρέμβαση Λαϊκού Συνδέσμου στην Εθνική Άμυνα...



Για πρώτη φορά και όσο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος σχολιάσει στο tweeter θέματα που άπτονται των Ενόπλων Δυνάμεων, ένας πολιτικός και μέλος του κοινοβουλίου προχωρά και σχολιάζει τα όσοα λέει ο Α/ΓΕΕΘΑ.

Οι Τούρκοι αντιδρούν στην ομιλία Ζιαζιά που δημοσίευσε το Onalert.


Επιμέλεια: Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ 

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

                                ΚΑΚΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com