Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Μισθοί και συντάξεις πείνας εν… όψει!!!



Γιατί μας κρύβουν ότι οι μισθοί θα πέσουν στα 420 ευρώ και οι συντάξεις στα 360!!! -  Διαβάστε  τι μας περιμένει από Σεπτέμβριο, μετά τα μπάνια του λαού.
Αν νομίζετε ότι στην Ελλάδα των Μνημονίων τα έχουμε δει και τα έχουμε ζήσει όλα, πλανάστε πλάνην οικτρά. Η νύχτα του «Αγίου Βαρθολομαίου» δεν έχει έρθει ακόμα.

Glenn Greenwald’s Sick Brew of NSA Leaks and Anti-Israel Hysteria...

ENGLISH WRITTEN/UNCLASSIFIED.

"ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ..." Τελείωσε η σύσκεψη στο Μαξίμου: EΡΤ, τέλος! - Την πούλησαν για υπουργεία και διορισμούς...



Μετά από 3,5 ώρες άκαρπης διαπραγμάτευσης οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί ολοκλήρωσαν την διαβούλευση και οι Ε.Βενιζέλος και Φ.Κουβέλης αποχώρησαν μαζί.

PRISM: ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΣ...



Πριν από μερικές μέρες ήρθε στην επιφάνεια ένα νέο πρωτοφανές σκάνδαλο σύμφωνα με το οποίο οι μεγαλύτεροι διαδικτυακοί κολοσσοί όπως οι Google, Facebook, Microsoft, Yahoo, Apple κ.α. υποχρεούνται να μοιράζονται τα δεδομένα που αφορούν τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες των χρηστών τους με την NSA και το FBI βάσει του μυστικού προγράμματος PRISM.

Τεράστιος γαλλικός όμιλος αναζητά Έλληνες γιατρούς!


 Ήδη κάποιοι Έλληνες γιατροί έχουν βρει απασχόληση σε κλινικές του ομίλου και δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις συνθήκες και το περιβάλλον εργασίας στη Γαλλία, ενώ άλλοι 25 γιατροί εκδήλωσαν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τη σημερινή ενημερωτική εκδήλωση του ομίλου στη Θεσσαλονίκη.

ΕΝΟΠΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ-ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΕΛΑΣ-ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΝΑΣΣΙΔΟΣ...


Πολυμελής ομάδα κάλυψης και υποστήριξης με παρακλάδια που απλώνονται από το νομό Μαγνησίας μέχρι τις διαδρομές του οργανωμένου εγκλήματος στην Φθιώτιδα και τον Παρνασσό, την Λιβαδειά και την Άμφισσα, βρίσκεται (όπως δείχνουν οι δραματικές εξελίξεις), πίσω από τις εγκληματικές ενέργειες του παραστρατιωτικού «λόχου» των ένοπλων Αλβανών που σκότωσαν τον 37χρονο υπαρχιφύλακα της αστυνομίας σε ενέδρα στο Δίστομο.

Βρήκαν γιατί κάνει μεταστάσεις ο καρκίνος...



Βρετανοί επιστήμονες πιστεύουν ότι ανακάλυψαν γιατί εξαπλώνεται ο καρκίνος στο σώμα – ένα εύρημα που πιστεύεται ότι μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τη νόσο.

Δείτε τι ισχύει από την 1η Ιουλίου 2014 για τα κινητά σε ΟΛΗ την Ευρώπη!



Οριστικό τέλος στις υπερχρεώσεις περιαγωγής (roaming) δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση από την 1η Ιουλίου 2014, καθώς υπερψηφίστηκε το σχετικό νομοσχέδιο από τις 27 χώρες-μέλη.

Τελειώστε το σίριαλ της ΕΡΤ και πείτε καμιά αλήθεια στον κόσμο κ.κ. πολιτικοί...



Μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών και των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς επίσης και την προσωρινή απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, ήρθε η ώρα να τελειώσει επιτέλους το σίριαλ της ΕΡΤ.

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ Ν.ΤΣΟΜΣΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΝΝΗ «Στην Ευρώπη οι εκλογές δεν παίζουν κανένα ρόλο»



Ο Νόαμ Τσόμσκι έκανε λόγο για «σταδιακή απώλεια της δημοκρατίας» στην Ευρώπη, ως συνέπεια της μετατόπισης του κέντρου βάρους «από πολιτική στην οικονομία», μιλώντας σε εκδήλωση του Global Media Forum της Deutsche Welle στη Βόννη.

ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ - ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ: 

"Επισπεύδεται η πώληση του ΟΛΠ"...


 Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης δυνατότητα επίσπευσης της αποκρατικοποίησης του ΟΛΠ και άλλων δημοσίων επιχειρήσεων «βλέπει».

Ραγδαίες εξελίξεις! Συνάντηση Βενιζέλου - Κουβέλη τώρα στη Βουλή! - Αποφασίζουν κοινή στάση για την αποψινή σύσκεψη - Δεν αποκλείονται οι εκλογές!!!



Λίγες ώρες πριν την επόμενη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το σκηνικό που διαμορφώνεται είναι μεν ρευστό αλλά οι παρασκηνιακές κινήσεις είναι πολλές. 

7,9 δισ. το έλλειμμα στο ΙΚΑ – Στα 225 εκατ. ευρώ τα ταμειακά διαθέσιμα!!!



Το ύψος των 7,9 δισ. ευρώ φθάνει το έλλειμμα από εισφορές του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση, ενώ τα ταμειακά διαθέσιμα του Ιδρύματος φθάνουν τα 225 εκατ. ευρώ. Τα στοιχεία αυτά περιέχονται σε γραπτή απάντηση του Υπουργού Εργασίας προς τον ανεξάρτητο βουλευτή Κ. Μαρκόπουλο.

«Ανοικτά» όλα τα μέτωπα με την Τρόικα: Μέχρι τις 8 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος...


Ασφυκτικές πιέσεις δέχεται η ελληνική κυβέρνηση από την τρόικα, η οποία φεύγει για να επιστρέψει μετά το Eurogroup με στόχο έναν ακόμη γύρο σκληρών διαπραγματεύσεων με την Αθήνα.

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:Γάμοι αλά… Τήλος;



Για ακόμη μια φορά η Ερεσός θα κλείσει το φθινόπωρο την τουριστική χρονιά της Λέσβου με τη μεγάλη διοργάνωση του Φεστιβάλ Γυναικών,

Φαλκάο: Γι' αυτό διάλεξα τη Μονακό...



Ο Ρανταμέλ Φαλκάο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την Μονάκο παρά το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων.

ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ 535.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ;



"Βαράνε μύγες στην αμυντική βιομηχανία - Ας την κλείναμε αντί της ΕΡΤ"- Ποιος το είπε...



Η αμυντική βιομηχανία φαίνεται ότι δεν γλιτώνει με τίποτα το επόμενο λουκέτο. Πήρε αναβολή λόγω ΕΡΤ -και όχι μόνο- αλλά στο πεδίο της ενδοκυβερνητικής σύγκρουσης παραμένει πάντα σε πρώτο πλάνο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Bάσεις 2013: Άνοδος και πτώση ανάλογα με το Πεδίο...


Βάσεις πολλών «ταχυτήτων» αναμένονται οι οποίες εξαρτώνται από τη σχολή και τις επιδόσεις των μαθητών.

ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ''ΑΙΜΑ''... Επιμένει η τρόικα για το "χαράτσι"



Πολλές επιφυλάξεις εκφράζει η τρόικα για τον τρόπο εφαρμογής του νέου Ενιαίου Φόρου στα Ακίνητα το 2014 και κατ' επέκταση αμφισβητεί τις προβλέψεις του οικονομικού επιτελείου για τα προσδοκώμενα έσοδα που υπολογίζονται στα 3,17 δισ ευρώ.

Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΚΑΙΡΙΩΝ.



Μαγικό φεγγάρι -Την Κυριακή η μεγαλύτερη πανσέληνος του 2013...



Δύο εντυπωσιακά φαινόμενα που σηματοδοτούν επίσημα την έλευση του καλοκαιριού αναμένονται αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, η Παρασκευή θα είναι ή μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, ενώ την Κυριακή θα δούμε τη μεγαλύτερη πανσέληνο του 2013.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΜΕ 172 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ!!!



Ενδεχομένως να είναι και η μεγαλύτερη του κόσμου.

Επανέρχονται τα σενάρια πρόωρων εκλογών - Οι διαρροές Μαξίμου με προτάσεις για την ΕΡΤ εξοργίζουν Βενιζέλο και Κουβέλη!!!


Και ενω όλα χτες το βράδυ έδειχναν πως το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών απομακρύνεται και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί κάνουν κάποια βήματα για να σταματήσουν τόσο την αιμορραγία της κυβέρνησης όσο και την κατρακύλα της χώρας σε μία χρονική στιγμή που τα πράγματα έδειχναν να σταθεροποιούνται, τώρα πλέον τα σενάρια των πρόωρων εκλογών επανέρχονται μιας και κανείς από τους τρεις κυβερνητικούς εταίρους δεν κάνει πίσω. 

Φιλοτουρκικό κόμμα από την συμμαχία του Μπερίσα διοργανώνει διαδήλωση συμπαράστασης υπέρ του Ερντογάν στην καρδιά των Τιράνων!!!



- "Είμαστε μαζί σου μεγάλε μας δάσκαλε", γράφουν τα αλβανικά πανό!

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση πως οι Αλβανοί των Σκοπίων διοργάνωσαν συλλαλητήριο για την υποστήριξη του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με τις διαδηλώσεις που έχουν ξεσπάσει στην Κωνσταντινούπολη κατά της κυβέρνησης του.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ...



Ανοικτά όλα τα μέτωπα μετά τη συνάντηση Σαμαρά - τρόικας...



«Ρουφήχτρα» δεδομένων στην υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.



Ένα υπερσύγχρονο λογισμικό έρχεται να θωρακίσει τις αρχές για την περιφρούρηση της εθνικής Ασφάλειας και την τήρηση της δημόσιας Τάξης.
 Πριν από μερικές εβδομάδες το περιοδικό "Time" είχε δημοσιεύσει στο εξώφυλλο το ερώτημα τι πρέπει να επιλέξει η ελληνική κοινωνία, την εσωτερική ασφάλεια ή την ιδιωτικότητα. Το ίδιο δίλημμα αναμένεται να αντιμετωπίσει σε μερικούς μήνες και η ελληνική κοινωνία.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com