Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013

ΕΣΡ: Δεν ζητήθηκε η γνώμη μας για το νομοσχέδιο της ΝΕΡΙΤ!!!Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν ρωτήθηκε και δεν εξέφρασε γνωμοδότηση αναφορικά με το νομοσχέδιο που προβλέπει τη δημιουργία της ΝΕΡΙΤ.
Αυτό ανέφερε σήμερα ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Ιωάννης Λασκαρίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναφορικά με το νομοσχέδιο που συζητείται ήδη στη Βουλή για τη σύσταση του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Κόλα: ''Βρωμοέλληνες θα σας εκδικηθούμε''Μια νέα ανατριχιαστική πτυχή για το παρελθόν του αδίστακτου Αλβανού κακοποιού Μάριον Κόλα αναφέρεται σε παλαιότερο δημοσίευμα της Μακεδονίας, καθώς το 1995 όταν ο Κόλα είχε συλληφθεί για σωρεία ληστειών, είχε κατηγορηθεί και για την άγρια δολοφονία ενός ταξιτζή, με του οποίου του αίμα έγραψε στη συνέχεια σε έναν τοίχο «βρωμοελληνες θα σας εκδικηθούμε».
 

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ!!! Βαπτίζουν τη ανεργία "κινητικότητα" και απολύουν ακόμα 25.000 άνθρωπουςΣυνολικά 25.000 δημόσιοι και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, υπάλληλοι θα απολυθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς, από τους οποίους 4.200  δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ!!!ΑΠΟ 1ηs ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ "ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ"...Ηχηρό «χαστούκι» σε Στουρνάρα η απόφαση του Eurogroup......Τα ψέματα περί ανάκτησης της αξιοπιστίας τελείωσαν - Πώς και γιατί οι προπαγανδιστές κρύφτηκαν στο λαγούμι τους.

ΓΙΩΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΑΙΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ...Το απεκάλυψε το «Πρώτο Θέμα» της περασμένης Κυριακής, αλλά έπεσε «σύρμα» και το έθαψε όλος ο υπόλοιπος Τύπος: 

ΕΠΕΙΓΟΝ!!ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ...Οι πρώτες αγωγές ξένων τραπεζικών ιδρυμάτων κατά ελλήνων δανειοληπτών!!!!Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Πριν και μετά τον Σνόουντεν - Μια ανάλυση για την πολύκροτη υπόθεση....ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ Ρ.Τ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ... Ενώ το 40% των Ελλήνων δεν έχει ούτε να φάει δημοπρατούν αύριο το τζαμί!Η ... ανεξαρτησία της Κρήτης και οι ηλίθιοι!!!Πρέπει να είναι πολύ στερημένοι και νοητικά διαταραγμένοι οι ανόητοι που αναπαράγουν ανά διαστήματα τα σενάρια περί ανεξαρτησίας της Κρήτης.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr