Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

ΠΛΗΡΗΣ «ΦΙΝΛΑΝΔΟΠΟΙΗΣΗ»!!! Αυτοί «βομβάρδιζαν» τους Φούρνους κι εμείς τους κάναμε τελετές στο ΥΠΕΘΑ!Πολλά  ερωτήματα  σε ότι αφορά τα πολιτικά – εθνικά αντανακλαστικά της  ηγεσίας των ΕΔ (τα  οποία φαίνεται ότι έχουν αλλοιωθεί υπ ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας της χώρας ) δημιουργούνται από τη σημερινή στάση του Αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι) Ευάγγελου Τουρνάς απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

Έβρος: Τουρκική πρόκληση στα σύνορα - Σήκωσαν τα όπλα σε Έλληνες εργάτες!!!ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ...Βάσεις 2013: Πού αναμένεται πτώση - Εκτιμήσεις ανά πεδίο...Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις του 2013 για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ..

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ Γ.Γ.
ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ  ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ" ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ.


Turkey Hawks Bird as Israeli Mossad Spy Beacon, Ruffles Feathers...


UNCLASSIFIED.

Ο Αβραμόπουλος μετά τη συνάντηση με τον Τσακ Χέιγκελ!!!Όχι ότι θα μας κάνει και πολύ σοφότερους, ωστόσο, πάντα η δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας μετά τη συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του, έχει κάποιο ενδιαφέρον, οπότε και την παραθέτουμε αυτούσια.

Ισραήλ και προστασία της ΑΟΖ !!!
ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ "ΚΑΔΡΟ" ΣΑΜΑΡΑ-ΟΜΠΑΜΑ... "Έφαγε... πόρτα" ο Ευ.Βενιζέλος απο ΗΠΑ - "Δεν προβλέπεται επίσκεψη στο Λευκό Οίκο""Έφαγε… πόρτα" από τους Αμερικανούς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. Απάντησαν με έναν στρατιωτικό όρο στο αίτημα να συνοδεύσει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο ταξίδι του στις ΗΠΑ και να βρίσκεται ενώπιον της συνάντησης του με τον Μπάρακ Ομπάμα : «Δεν προβλέπεται».

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ..ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;

ΕΛΛΑΔΑ 2013...ΑΠΟΓΝΩΣΗ... Αυτοκτόνησε επειδή απολύθηκε ο γιος του στην ΕΡΤ.Σταδιακή απελευθέρωση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας...-Μείωση του ορίου της αντικειμενικής αξίας των 200.000 ευρώ από 1/1/2014 -Δύο στα δέκα δάνεια δεν εξυπηρετούνται.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Ο Σίμος Κεδίκογλου διόρισε το... αίσθημα του (girlfriend) στο γραφείο του! (ΦΕΚ).Από GBAL 

Η Turkish Airlines εξαγοράζει την Olympic Air;Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι έχει επισήμως κατατεθεί πρόταση για την πώληση του 100% της Olympic Air στον τουρκικό αερομεταφορέα, Turkish Airlines.Σύμφωνα με την πρόταση η ελληνική εταιρεία θα διατηρήσει για τουλάχιστον δύο χρόνια το όνομα και τα σήματά της, καθώς και διακριτό πτητικό έργο, στόλο και προσωπικό. Στη συνέχεια θα ενταχθεί πλήρως στη μητρική εταιρεία.

ΕΠΙΚΑΙΡΟ...«Εξωχώρια κεφάλαια κερδοσκοπούν σε βάρος των Ελλήνων δανειοληπτών»«Εξωχώρια κεφάλαια που κερδοσκοπούν σε βάρος των ελλήνων δανειοληπτών και του ελληνικού δημοσίου με την αγοραπωλησία των “κόκκινων δανείων” και ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες κακουργηματικού χαρακτήρα των διοικήσεων των τραπεζών και των golden boys για εσωτερική πληροφόρηση»,...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ;;;ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ.


Ανατριχιαστικό!!! 21 τρόποι με τους οποίους οι παγκοσμιοποιητές υπερνικούν κάθε αντίσταση στα σχέδιά τους...Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr