Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η ΝΔ ΚΑΤΑ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΥΠΕΡ Μ.ΡΕΠΟΥΣΗ! (vid) Φ.Πιπιλή: "Επιστημονική άποψη η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων από την Μ.Ρεπούση"!!!!


Kατά την άποψη της Νέας Δημοκρατίας, όπως εκφράστηκε σήμερα από την βουλευτή του κόμματος Φωτεινή Πιπιλή η θέση της συναδέλφου της επίσης κυβερνητικής βουλευττού Μαρίας Ρεπούσης περί ανυπαρξίας της Γενοκτονίας των Ποντίων δεν είναι ιστορική ύβρις κατά του Ελληνισμού και ειδικά κατά του Ποντιακού Ελληνισμού, αλλά ... "επιστημονική αποψη".

Την Δευτέρα στην ολομέλεια το ν/σ για τους δανειολήπτες...



Εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία, από την κοινοβουλευτική επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου το νομοσχέδιο για την ευνοϊκή μεταχείριση δανειοληπτών. Η ΝΔ ψήφισε όλα τα άρθρα. Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ διατύπωσαν επιφυλάξεις για τα άρθρα 2 και 5, που καθορίζουν τις προϋποθέσεις υπαγωγής σε πρόγραμμα διευκόλυνσης. Η ΔΗΜΑΡ διατύπωσε επιφυλάξεις και για το άρθρο 10, που ορίζει ότι η υπαγωγή στο πρόγραμμα διευκόλυνσης γίνεται μόνο για μία φορά.

3.500 προσλήψεις από ΔΕΗ: Ποιες ειδικότητες ζητά...


Π. Καμμένος: Εσκεμμένο το λάθος του ΔΝΤ...



Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος από τη Μαγνησία, όπου περιοδεύει.

Επικουρική Ακτοφυλακή - Άλλος ένας νόμος που μένει στα χαρτιά.


Με το Νόμο 4029/2011 προβλέφθηκε και στη χώρα μας η σύσταση Επικουρικής Ακτοφυλακής, ενός δοκιμασμένου και επιτυχημένου θεσμού, όπου εφαρμόστηκε, Ε.Ε. και  Η.Π.Α., που υπάγεται στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., συνδράμοντας  στην εκτέλεση της αποστολής του, δηλαδή στην ενίσχυση και υποστήριξη του έργου των Λιμενικών Αρχών ανά την Επικράτεια. 

Οι Γερμανοί θέλουν να συνδέσουν τις πολεμικές αποζημιώσεις με το "κούρεμα".



Βόμβα..... Μπακογιάννη για τις εκλογές.


ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΖΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ «ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ»



«ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ»
Ολόκληρη η επιστολή του ΚΙΣΕ έχει ως εξής:

Πως καταντήσαμε Λοχία...Κάποιοι να εμφανίζουν τον Αρχιστράτηγο υπόδικο ή σχέδιο απαξίωσης των Ε.Δ ;




ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ... ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ

«Εμμονή» από το ΔΝΤ με τις κατασχέσεις! Θέλουν τα σπίτια των Ελλήνων στα χέρια των Funds !!!



Να επιτραπούν οι πλειστηριασμοί από 1ης Σεπτεμβρίου ζητάει στην πρόσφατη έκθεσή του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, φέρνοντας τέσσερις μήνες πιο κοντά (η παράταση της αναστολής των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας που έχει δοθεί με νομοθετική πράξη πέρυσι λήγει 31.12.2013)
τον εφιάλτη του ξεσπιτώματος για παραπάνω από 200.000 νοικοκυριά.

«Ανώμαλη προσγείωση» για το Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας!!!


Πολυπολιτισμικές κοινωνίες και η περίπτωση της Τουρκίας.....


Οι δυτικές κοινωνίες τα τελευταία χρόνια διακατέχονται από μια «πολυπολιτισμική» μόδα. Ένα μοντέλο που πολλοί θεωρούν αποτυχημένο ενώ πολλοί άλλοι το βλέπουν σαν την φυσική εξέλιξη της παγκοσμιοποιημένης νέας πραγματικότητας.

Αποφυλάκιση ζητεί και πάλι η Βίκυ Σταμάτη... (φθανει ο αρτος και θεαμα.Λίγη ανθρωπια δέν βλάπτει)...


Πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα αλλοιώσεις στο στήθος της, αποχωρισμό από τον εξάχρονο γιο της, ο οποίος πλέον «εκδηλώνει μερική απάθεια και ψυχικό μούδιασμα, ανασφάλεια, φόβο, σύγχυση και...

Μέχρι 1η Δεκεμβρίου η νέα δομή δυνάμεων.....



Τελικά, φαίνεται, πως τα παθήματα του παρελθόντος έγιναν μαθήματα και η παρούσα στρατιωτική ηγεσία είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει τη Μελλοντική Δομή Δυνάμεων (ΜΔΔ).

ΕΠΕΙΓΟΝ-Πλησιάζουν εκλογές! Έτοιμο το προεκλογικό σποτ της ΝΔ... ΒΙΝΤEO.



ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ Μ113 "Ανθρώπινο λάθος" αλλά και "χαλάρωση" διοικούντων - Αμείλικτα τα ερωτήματα.


"Ανθρώπινο λάθος" μεν, αλλά και έμμεσες διοικητικές ευθύνες στην οργάνωση και αποστολή της φάλλαγγας των 18 στρατιωτικών οχημάτων Μ113 και Hummer που συνέβη το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στον 20χρονο πεζοναύτη Στάθη Κρόκο, οδηγό του μοιραίου ΤΟΜΠ, αποδίδει το πόρισμα που πρόκειται να παραδοθεί σήμερα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο.

WSJ: Ανοίγει ο δρόμος για «κούρεμα» καταθέσεων κάτω των 100.000 ευρώ!!!



Την πρόθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κινηθεί προς τη θεσμοθέτηση νέων κανόνων για την κατανομή των ζημιών κατά τη διάρκεια οικονομικών προβλημάτων μιας τράπεζας, κάνει λόγο σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Wall Street Journal, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το «κούρεμα» των καταθέσεων κάτω των 100.000 ευρώ.

Οι αριθμοί μίλησαν! Μύθος το success story! - Μεγαλύτερη η ύφεση το α' τρίμηνο! 5,6% αντί για 5,3%!



Σε ύφεση της τάξης του 5,6% βρέθηκε το α΄ τρίμηνο εφέτος η ελληνική οικονομία, με το ΑΕΠ να συρρικνώνεται (σε τρέχουσες τιμές) στα 41,888 δισ. ευρώ ή χαμηλότερα και από το α΄ τρίμηνο 2005 (44,206 δισ. ευρώ).

Ο ΛΙΟΝ ΠΑΝΕΤ ΠΡΩΗΝ ΔΝΤΗΣ CIA ΔΙΕΡΡΕΥΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ "ZERO DARK THIRTY" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ.


Στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο πρώην επικεφαλής της CIA Λίον Πανέτα αποκάλυψε στον σεναριογράφο του «Zero Dark Thirty» απόρρητες λεπτομέρειες για την επιχείρηση κατά του Οσάμα μπιν Λάντεν, προκύπτουν από την έρευνα της γενικής επιθεώρησης του Πενταγώνου.

ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ κ.Α/ΓΓΕΕΘΑ.


Στη ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια και όσοι έχουν καθυστερήσει τις δόσεις...



Νέο «κούρεμα» στο εφάπαξ και επιβολή πλαφόν!!!



Έρχονται κατασχέσεις καταθέσεων -εξπρές



Άρση του τραπεζικού απορρήτου και κατασχέσεις με διαδικασίες εξπρές ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών.
Συγκεκριμένα το υπουργείο θα μπορεί βάση νομοσχεδίου που θα καταθέσει στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, να ενημερώνεται εντός 24 ωρών για τα στοιχεία και τα υπόλοιπα των τραπεζικών λογαριασμών όσων ελέγχονται.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ πρώτο "θύμα" της πολιτικής "στείλτε τους στρατιωτικούς στα δικαστήρια"


ΩΧΡΙΑ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ" Το "φακέλωμα" του Facebook ξεπερνά κάθε φαντασία! (video)!!!



To μέγεθος του «φακελώματος» της... ηλεκτρονικής μας ζωής ξεπερνά κάθε φαντασία και δεν μπορεί παρά να μας θορυβήσει.

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: «ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ Ο ΆΝΘΙΜΟΣ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ GAY PRIDE ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»



Ηχηρή απάντηση στις δηλώσεις και "προειδοποιήσεις" του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης ενόψει του Gay Pride θέλουν να δώσουν οι Οικολόγοι Πράσινοι. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση – πρόσκληση τους:

ΝΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ BBC ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΥΡΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!



ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

AΡΧΕΙΑΚΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΓΧΡΩΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.


Στη Νέα Υόρκη του 1939 μας μεταφέρει μια ταινία μικρού μήκους γυρισμένη από τον Γάλλο τουρίστα Jean Vivier ο οποίος βιντεοσκόπηση την πολύβουη πόλη με μια κάμερα 16mm Kodachrome.

TΩΡΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ.......ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!!!



Τι σημαίνει λάθος Μνημόνιο; Ότι θα το αντικαταστήσουμε με σωστό Μνημόνιο;



Αν κάναμε μια πιο ψύχραιμη ανάλυση των εκθέσεων του ΔΝΤ και της παραδοχής του λάθους για το ελληνικό χρέος, ίσως δε θα έπρεπε να είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον της χώρας.
Το mea culpa της Λαγκάρντ έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνής μέσα ενημέρωσης και αυτό ίσως να σήμαινε σε πιο… ιδανικές εποχές ότι θα έπρεπε να περιμένουμε βελτιώσεις του προγράμματος. Είναι όμως, έτσι;

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: Οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων επιλέγουν - ΠΑΛΙ - τη σιωπή;



ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Στην χώρα που λέγεται Ελλάδα τίποτα δεν μπορεί να είναι αυτονόητο. Πόσο μάλλον η αξιοκρατία που ποτέ δεν ήταν κάτι που ως λαός απολαμβάναμε. Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν την γνώρισαν σχεδόν ποτέ. 

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΜΗΝΥΣΗ κατά του Α/ΓΕΕΘΑ από δύο στρατιωτικούς - Την κατέθεσαν Τσουκαράκης - Τσάκαλος...



Έγκληση σε βάρος του Α/ΓΕΕΘΑ κατέθεσαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΥΣΜΕΔ , για υπέρβαση πειθαρχικής εξουσίας.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com