Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Δρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΡΟΥΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ..



ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΕ ΚΑΙ ΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΧΘΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ κ.κ. ΣΑΜΑΡΑ-ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ. ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ Ο κ. ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ YES/ MEN. 

Αστυνομικοί σε Βούτση: "Μπάτσος" είστε και φαίνεστε κ. βουλευτά...


Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας αλλά και η ΠΟΑΣΥ εξέδωσαν ανακοινώσεις-απαντήσεις στο Γραμματέα της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σενάρια ακόμη και για εκλογές τον Μάιο – Πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός .....



Οι τριγμοί στις τάξεις της τρικομματικής κυβέρνησης είναι πιο δυνατοί από ποτέ και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται και τα σενάρια για πρόωρες εκλογές. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.



Η αξιωματική αντιπολίτευση εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της στον τουρκικό λαό, στους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές της πλατείας Ταξίμ και όλης της Τουρκίας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου. 

«Έξυπνο» χάπι που κάνει το σώμα μας password και «ηλεκτρονικό τατουάζ» από την Motorola



Η Συγγρού στα πρότυπα της Πανεπιστημίου: Ξαναγίνεται αστική λεωφόρος.....



Νέο σχέδιο για τη λεωφόρο Συγγρού "ακουμπάει" στη μετατροπή της οδού Πανεπιστημίου σε δρόμο δημόσιας συγκοινωνίας και πεζών, αλλά και στη δημιουργία του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" στην απόληξη της λεωφόρου.

Μη δεν μας…ξανάρθει ο τουρίστας;



ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ σε κρίση, το ίδιο και η Ευρώπη. Για τα δικά της σφάλματα, αλλά και γιατί το’ θελαν οι μακρινοί μας «Σύμμαχοι, προστάτες κλπ».

Συνεχίζονται τα ρουσφέτια- Τι ζητούν οι πολίτες από τους πολιτικούς.....




Η οικονομική κρίση έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή των Ελλήνων και όπως φαίνεται έχει επηρεάσει ακόμα και τη στάση των ψηφοφόρων αναφορικά με τις χάρες που ζητούν από πολιτικούς και βουλευτές.....

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ... Νεο-οθωμανικό ισλαμικό παραλήρημα Ρ.Τ.Ερντογάν αλλά και επίδειξη δύναμης...



Επίδειξη δύναμης και ταυτόχρονα νεοωθωμανικό αντικεμαλικό παραλήρημα καταγράφηκε σε δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Ρ.Τ.Ερντογάν στην Τουρκία απέναντι στους εξεγερμένους.

Ποιους υπουργούς «κόβει» και ποιους κρατά ο Σαμαράς μετά τo ρήγμα στην τρικομματική.....



Μετά το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό σε μια προσπάθεια να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά η κυβέρνηση αλλά και να σταματήσουν οι τριγμοί που έχουν προκληθεί από το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

«Business as usual» το μήνυμα των Τούρκων στο ΓΕΕΘΑ!!!


«Μην μπερδεύεστε και μην τρέφετε αυταπάτες, εμείς δεν επηρεαζόμαστε και όλα συνεχίζουν όπως τα ξέρατε», είναι ενδεχομένως το μήνυμα των Τούρκων στρατηγών στο ελληνικό ΓΕΕΘΑ, εκτός κι αν ισχύει κάτι εναλλακτικό, τα γνωστά «κόλπα» κεμαλιστών στρατηγών με στόχο την ανατροπή του Ερντογάν μέσω της πρόκλησης κρίσης με την Ελλάδα.

BBC: Μπορεί η Ελλάδα να σταματήσει τη διαρροή των “μυαλών” της;...


Ρεπορτάζ για τη γενιά της κρίσης στην Ελλάδα πραγματοποίησε το BBC, με τον ανταποκριτή του στην Αθήνα Mark Lowen να συναντά μαθητές και να συνομιλεί μαζί τους για τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Ο Γ.Παπανδρέου ετοιμάζει ολική επαναφορά με ίδρυση νέου πολιτικού φορέα!!!!!



Ο Γιώργος Παπανδρέου, αυτός ο κορυφαίος ηγέτης που προφανώς πιστεύει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς το δικό του μοναδικό πολιτικό εκτόπισμα, σχεδιάζει τη δημιουργία νέου φορέα με στόχο να συγκεντρώσει δυνάμεις από την ευρύτερη δημοκρατική παράταξη. Μάλιστα, σωστά διαβάσετε. Ο άνθρωπος που κατέστρεψε τη χώρα και βέβαια μαζί με αυτή διέλυσε και το πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα του πατέρα του, έχει το απύθμενο θράσος να ετοιμάζει την ολική επαναφορά του στην πολιτική σκηνή.
 

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ TH ΔΙΑΦΘΟΡΑ «Καρφώστε» το διπλανό σας για να πάρετε μπόνους!!!



Την πάταξη της διαφθοράς και της κακοδιοίκησης στον δημόσιο τομέα εκ των έσω προωθεί η κυβέρνηση. Στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζεται να εισαγάγει στην Ελλάδα τον θεσμό του whistleblowing - (μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος).

Από θρησκευτικό μίσος σκότωσε ο Πακιστανός το ζευγάρι στο Αλιβέρι!!!


Ο 23χρονος μουσουλμάνος εργαζόταν για τον 56χρονο γυναικολόγο και τη σύζυγό του, μπήκε στο σπίτι ανενόχλητος και τους κατέσφαξε! - Ενδείξεις ότι στο έγκλημα είχε και συνεργούς ομοεθνείς τους
Έγκλημα τυφλού μίσους με στοιχεία θρησκευτικής βίας χαρακτηρίζουν υψηλόβαθμοι αστυνομικοί την πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονία μεσήλικου ζευγαριού στην ακτή Νηρέως, στο Αλιβέρι Ευβοίας. Δράστης είναι ο 23χρονος Πακιστανός που συνελήφθη νωρίτερα ύστερα από την ανάκρισή του στο Α.Τ. της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Ποιοι βγαίνουν κερδισμένοι από τη ρύθμιση των δανείων...



Ρύθμιση - ανάσα για περίπου 150.000 νοικοκυριά με καθαρό οικογενειακό εισόδημα ίσο ή κάτω των 30.000 ευρώ, αλλά και για ανέργους που έχουν στεγαστικά και λοιπά ενυπόθηκα δάνεια προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, το οποίο κατατίθεται στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.

ΣΤΟΧΟΣ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ABC AUSTRALIA «Μυστικό σχέδιο για επίθεση στην Ελλάδα πίσω από την εξέγερση στην Τουρκία»


Μυστικό σχέδιο για επίθεση στην Ελλάδα και μάλιστα άμεσα και γρήγορα βλέπει το Αυστραλιανό δίκτυο ΑBC σχολιάζοντας την λαϊκή εξέγερση στην Τουρκία.

Οι απολογητές του ναζισμού δεν είναι χορτοφάγοι...



Όσοι κρύβουν το αίμα από τις σφαγές του Κεμάλ, εκτρέφουν τον νέο Χίτλερ.

Μετά την Οικονομική Επιβάλλεται η Στρατιωτική Ηγεμονία της Γερμανίας Το Σχέδιο σε Πλήρη Εξέλιξη...



Ο ΥΠ.ΟΚ. Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

Η φαρσοκωμωδία με το Αντιρατσιστικό και η γύμνια του πολιτικού προσωπικού.....



Μία αυτονόητη υποχρέωση της χώρας μας απέναντι στη διεθνή νομιμότητα και την ευρωπαϊκή ένωση εξελίχτηκε σε άγρια φαρσοκωμωδία αποκαλύπτοντας την απόλυτη γύμνια και κατάπτωση του πολιτικού προσωπικού.

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Εθνική αφαίμαξη με τη διαρροή Ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό...


Η εταιρεία δημοσκοπήσεων Opinion Poll πραγματοποίησε έρευνα για λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών, τα αποτελέσματα της οποίας είναι θλιβερά: Οι νέοι Έλληνες και δη οι επιστήμονες εκφράζουν πλήρη απελπισία τόσο για την παρούσα κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας όσο και για την έλλειψη θετικής προοπτικής για το μέλλον.

Russia’s Middle-East Gambit...


ENGLISH WRITTEN.
The Syrian civil war puts Moscow’s relations with the West, Turkey, the Gulf States, and Israel to a serious test.

Τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού; Ξεχάστε όσα ξέρατε!!!



Πάνος Σκουρλέτης: “ Στόχος της κυβέρνησης είναι η απαγόρευση των διαδηλώσεων“



«Μέγιστη υποκρισία» χαρακτήρισε τον ισχυρισμό εκ μέρους της κυβέρνησης πώς “ η αιτία των δεκάδων λουκέτων στο κέντρο της πόλης οφείλεται στις πορείες και στις συγκεντρώσεις” σε... άρθρο του στην εφημερίδα “ Έθνος” ο Πανος Σκουρλέτης.

Η λίστα του Focus: Αυτοί είναι οι αποτυχημένοι πολιτικοί της Ελλάδας!!!



Για διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και αναξιόπιστους πολιτικούς κάνει λόγο το γερμανικό περιοδικό Focus, που σύμφωνα με το περιοδικό, βιώνουν προσωπικά τις συνέπειες όσων έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο "Αντώνης", ο "Μιχάλης", οι απολύσεις και οι σκληρές αλήθειες ενός Ναύτη του Αιγαίου...



Δυστυχώς γι’ αυτούς και ευτυχώς για εμάς όσο κι’ αν προσπαθούν να κρυφτούν και να κρύψουν την αλήθεια δεν μπορούν να πετύχουν.

Επεκτείνεται μέχρι το 2016 η εισφορά αλληλεγγύης!!!



"Στο Ιντσιρλίκ πήγαιναν τα χημικά όπλα που βρέθηκαν στην Τουρκία"


Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com