Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Πούτιν: "Δεν εκδίδουμε τον Σνόουντεν"...



Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, κατέστησε σήμερα σαφές πως η χώρα του «δεν παραδίδει ποτέ κανέναν», έστω κι αν στο παρελθόν έχει πραγματοποιήσει ανταλλαγές, όμως τόνισε ότι ο πρώην συμβασιούχος της αμερικανικής υπηρεσίας ασφαλείας NSA, Έντουαρντ Σνόουντεν, «δεν είναι ευπρόσδεκτος στη Ρωσία» και εξέφρασε την συμπαράστασή του στιςΗΠΑ για την υπόθεση.

Θα τον μαζέψει κανείς πριν τα επόμενα Ίμια;



Mπορεί η Τουρκία του Ερντογάν να έχει αυξήσει την ιδία συμμετοχή της στα εξοπλιστικά της στο 40% (με στόχο το 2023 να φτάσει το 80%!!!), μέσω ενός παραγωγικού μοντέλου 70 και πλέον ανθηρών εγχώριων τουρκικών βιομηχανιών στρατιωτικού υλικού, στην μνημονιακή Ελλάδα όμως
Σαμαράς, Βενιζέλος και Στουρνάρας έχουν .....

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ Η ΜΥΑ/ΛΣ με βαρύ οπλισμό ενεπλάκη στην δίωξη των Αλβανών κακοποιών!!!



Στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού/Ακτοφυλακής (ΜΥΑ/ΛΣ) οι οποίοι όμως έχουν περάσει από ειδική εκπαίδευση ορεινού αγώνα και όχι μονάδα του Στρατού είναι οιι κομμάντο που έχουν εμπλακεί στην δίωξη των Αλβανών κακοποιών στην ορεινή Ναυπακτία σε μία υπόθεση που έχει δημιουργήσει μείζονα ερωτήματα για την αποτελεσματικότητα των διωκτικών αρχών σε τέτοιου είδους αποστολές. 
 

Μπουρλότο στην κυβέρνηση από τον Πολύδωρα - Ζήτησε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή...



Μετά τη βόμβα Βορίδη στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τους τριγμούς που προκάλεσε έρχεται άλλος ένας βουλευτής να βάλει μπουρλότο στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ο λόγος για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βύρων Πολύδωρα ο οποίος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real υποστήριξε πως πρέπει να γίνει ένα άνοιγμα προς τη Χρυσή Αυγή. 

ΕΚΤΑΚΤΟ!!Reuters:Έτοιμο το ΔΝΤ να «παγώσει» τη δόση στην Ελλάδα!



ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΠΟ ΕΧΟΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ!!! Έρχεται "άγριο" φοροκυνήγι



Σε εφαρμογή θέτει από το σήμερα η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, το σχέδιο για την άμεση είσπραξη μέρους των χρεών ύψους περίπου 4,5 δισ. ευρώ, τα οποία έχουν συσσωρευτεί σε 44 εφορίες της χώρας που κλείνουν από 1ης Ιουλίου.
 

ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΙΤ-ΜΟSSAD Ο αρχηγός της ΜΙΤ κατηγορεί τους Ισραηλινούς ακόμα και για την κατάρριψη του τουρκικού RF-4E!!!



Αιματηρή "βεντέτα" έχει ξεσπάσει μεταξύ της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ και της ισραηλινής Mossad στην οποία οι Τούρκοι αποδίδουν μια σειρά επιθέσεων κατά των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και του τουρκικού κράτους.

OI ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ NSA ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ./OΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!



ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, Ή ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ Ή ΣΤΟ ΚΙΤΟ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΛΙΓΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΤΗΣ NSA ….ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ...

Ετσι παρακολουθούσε η NSA την Ελλάδα: Επιχειρήσεις «Powel» και «Klondyke»



Κρίση (και...) στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για παρακολούθηση της ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον και της μόνιμης αντιπροσωπείας μας στον ΟΗΕ από την NSA, ενώ έντονη είναι πλέον η φημολογία ότι υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για την δράση των πρακτόρων της NSA στο σκάνδαλο παρακολουθήσεων μέσω της Vodafone από το 2004 μέχρι το 2008.

Ο Παπανδρέου διασύρει τους βουλευτές της ΝΔ!!!



Αυτοί που τον άφησαν ελεύθερο με την ψήφο τους, τώρα πληρώνουν το τίμημα.

Εφάπαξ: Οι 7 κατηγορίες που προλαβαίνουν να το πάρουν ολόκληρο...



Συνωστισμός στην έξοδο για σύνταξη παρατηρείται στις ΔΕΚΟ και τις τράπεζες, όχι μόνο από όσους σπεύδουν να αξιοποιήσουν διατάξεις για να βγουν στη σύνταξη σε μικρή ηλικία, αλλά και από αυτούς που θέλουν να εξασφαλίσουν ολόκληρο το εφάπαξ.

«Συναγερμός» στις ασφάλειες ΙΧ... Ποιοι οδηγοί κινδυνεύουν να χάσουν λεφτά!!!



Αναστάτωση στον πολύπαθο χώρο των ασφαλειών αυτοκινήτου προκάλεσε δημοσίευμα ιστοσελίδας σύμφωνα με το οποίο η Τράπεζα της Ελλάδας έλαβε την Παρασκευή διοικητικά μέτρα κατά ασφαλιστικής εταιρείας με δεκάδες χιλιάδες πελάτες. Η απόφαση, η εταιρεία, οι συνέπειες...

Απαίτηση – σοκ της τρόικας για μισθούς 350 ευρώ!!!!!



Έρχεται ο θεσμός της «μικροεργασίας» με 350 ευρώ και χωρίς ασφαλιστικά δικαιώματα.

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΗΝΙΑ............



"Ανήθικοι Γερμανοί" - Έγγραφο φωτιά του ΓΕΣ για χρήματα που μας πήραν για εργασίες που δεν έκαναν!



Η γερμανική εταιρεία KMW κατασκευάστρια των αρμάτων μάχης Leopard πήρε χρήματα για εργασίες που δεν έκανε ποτέ και τώρα αρνείται να τα επιστρέψει! Οι Γερμανοί με το δάχτυλο μονίκως τεντωμένος προς τους “αναξιόπιστους” Έλληνες κάνουν ότι μπορούν για να “ρίξουν” την Ελλάδα για ένα ποσό της τάξεως των 352.000 ευρώ! Είναι δυνατόν; Κι όμως είναι!

ENA δισ. τηλεφωνικές κλήσεις παρακολουθεί η NSA!



Τελικά οι αποκαλύψεις Σνόουντεν έκαν τεράστια ζημιά στην εικόνα των ΗΠΑ.Το νέο λογισμικό της NSA της επιτρέπει να παρακολουθεί εως και 1 δισεκατομύριο κλήσεις κινητών τηλεφώνων ημερησίως, να τις αποθηκεύει και να κρατά τα ανάλογα αρχεία.
 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΙΟΥΛΙΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!



Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com