Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

"Έρχεται τσουνάμι περικοπών στους στρατιωτικούς" - Τι δηλώνει βουλευτής -ΒΙΝΤΕΟ



“Έρχεται νέο τσουνάμι περικοπών για τους στρατιωτικους” ,δηλώνει ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

ΟΙ 17 ΕΚ. ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ‼!



17 εκατομμύρια σε όλη τη χώρα; Μπορεί! Μόνο που αυτοί δεν είναι τουρίστες της κατανάλωσης, της διασκέδασης, της εξόδου. Είναι οι γνωστοί «βραχιολάκηδες», οι εσώκλειστοι των ξενοδοχείων, που δεν βγαίνουν από τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα ούτε για να αγοράσουν σουβενίρ για το σπίτι τους!

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών: Συμβιβασμός υπό το φόβο εκλογών...



-Οι πολιτικοί αρχηγοί φαίνεται πως έχουν καταλήξει στην λειτουργία της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από μεταβατικό φορέα. -«Αγκάθι» ο αριθμός των εργαζομένων που θα προσληφθούν -Επί τάπητος ανασχηματισμός και νέα προγραμματική συμφωνία.

Όλγα Γεροβασίλη: «… Κλείνουν στρατόπεδα στην παραμεθόριο, ενώ, ξοδεύονται εκατομμύρια για τα στρατόπεδα στη γενέτειρα του πρωθυπουργού»



Η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Όλγα Γεροβασίλη έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά με το κλείσιμο των στρατοπέδων σε Άρτα, Κόνιτσα, Φιλιάτες: 

Israel’s Diplomacy Strike Wreaks Havoc in Jerusalem—And It’s Getting Worse...



SHABBAT SHALOM.


ENGLISH WRITTEN/UNCLASSIFIED.

Η απάντηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής στα επιστημονικά σενάρια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.



Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών...


Από το υπουργείο Παιδείας γνωστοποιείται ότι οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β' θα ανακοινωθούν την Παρασκευή μετά τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα Λύκεια της χώρας. 

Παζάρια απόψε για την ΕΡΤ και για να μοιράσουν τα υπουργεία .....


Την τελική λύση για το θέμα της ΕΡΤ πρέπει να βρουν απόψε οι τρείς πολιτικοί αρχηγοί οι οποίοι θα συναντηθούν στις 20.30 για τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα αλλά αυτή την φορά με αντικείμενο όχι μόνο το θέμα της ΕΡΤ.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Έχει ψυχοπαθολογικό πρόβλημα η Ελλάδα"...


Το ότι οι Γερμανοί είναι παραδοσιακά ανθέλληνες και τουρκόφιλοι το γνωρίζουμε από την ιστορία. Στον Α' ΠΠ τους αποκαλούαν Ούνους καθότι προέρχονταν από το βάρβαρο φύλο. Παραδοσιακά πέρνουν θέσεις εναντίον των Ελλήνων άλλωστε έχουν ενόχληση γιατί ξέρουν ότι έχασαν τον Β'ΠΠ εδώ. Ακούστε τις θέσεις τους του πρώην πρέσβη τους και φρίξτε....

Το Σύνταγμα έγινε το Δίκαιο των δυνάμεων Κατοχής...



Το Ολιγαρχικό Σύνταγμα που ισχύει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας και με βάση το οποίο πορευόμαστε, ουσιαστικά από μόνο του λειτουργεί πλέον ως Δίκαιο των δυνάμεων Οικονομικής Κατοχής. Από Σύνταγμα του ελληνικού λαού έγινε Σύνταγμα προστασίας των συμφερόντων των δανειστών. Πιστεύουμε πως όλοι βλέπουμε τις κυβερνητικές και δικαστικές αποφάσεις που λαμβάνονται. Ταυτόχρονα, το ισχύον Σύνταγμα επιτρέπει στον καθένα να δίνει και τη δική του ερμηνεία και όλοι μαζί να συζητάμε για το τίποτα ενώ χανόμαστε.

Πολυεθνικές: Οι κυρίαρχοι του κόσμου...



Η Google, το Facebook, η Nestle, η Coca-Cola, η General Motors κλπ είναι οι κυρίαρχοι των οικονομιών και της ζωής του πλανήτη γη. Με αυτόν τον τίτλο στην πρώτη σελίδα κυκλοφόρησε το Γαλλικό περιοδικό “Le Nouvel Observateur” και για να είμαστε πιο ακριβείς ο τίτλος είναι: “Οι πραγματικοί κυρίαρχοι του κόσμου: πώς οι πολυεθνικές κυβερνούν την ζωή μας” Η παγκοσμιοποίηση δημιούργησε – όπως ήταν κι ο σκοπός της- νέες υπερδυνάμεις, πολυεθνικές εταιρείες που επιβάλλουν τη νομοθεσία τους κατά αφελών ή συνενόχων κυβερνήσεων.
 

Χαμός στη Βουλή για την απόρριψη της τροπολογίας για την ΕΡΤ! - Αποχώρησαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ!!!



Σε σφοδρή κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, που κατέληξε στην αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων από την αίθουσα της Ολομέλειας, εξελίχθηκε η αναφορά στη βουλευτική τροπολογία που επανακατατέθηκε, για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά την ΕΡΤ.

Θα πληρώσουμε 1.3 δισ. ευρώ στους κερδοσκόπους!!!



Θησαυρίζουν εις βάρος της Ελλάδας οι υποτιθέμενοι σωτήρες!

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ «ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΕ» Έγγραφο - ντοκουμέντο: Πώς οδηγούν σε χρεοκοπία τα Αμυντικά Συστήματα!



Γράφει ο Γιάννης Κοκκινίδης.

Πολλά ερωτηματικά με τις μεταθέσεις των Στελεχών ΕΔ...



Έχουμε φτάσει στις 20 Ιουνίου και ακόμα δεν έχουν «βγει» και κατά συνέπεια και ανακοινωθεί στους άμεσα ενδιαφερόμενους οι μεταθέσεις των ανωτέρων αξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς... 

Μήνυση και αγωγή κατά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ από καθηγητή της Ευελπίδων.



Καρκινογόνος ουσία στις κάψουλες του εσπρέσο...



Πανελλήνιες 2013: «Ελάχιστα τα άριστα»



Την ερχόμενη Παρασκευή, εκτός απροόπτου, θα αναρτηθούν στα σχολεία όλης της χώρας οι βαθμολογίες των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων. Η αγωνία των υποψηφίων είναι ιδιαίτερα αυξημένη φέτος μετά τη δυσκολία που καταγράφηκε σε θέματα των εξεταζόμενων μαθημάτων, σε όλες τις κατευθύνσεις.

ΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ....Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ!




ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ‼!



Ιδού μερικά από τα πιο πετυχημένα γιατροσόφια...



Παρά το γεγονός ότι τα κλασικά γιατροσόφια μοιάζουν ανίσχυρα μπροστά στα επιτεύγματα της ιατρικής, πολλές φορές, επειδή ακριβώς χρησιμοποιούνται υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας, μπορεί αυτές οι συνταγές της γιαγιάς να φανούν πραγματικά χρήσιμες σε κάποιες… κρίσιμες στιγμές.

Smartphones: Βραχιόλι ειδοποιεί για ενημερώσεις...



Ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ έχει τραβήξει την προσοχή των απανταχού κατόχων smartphones, αφού φοριέται και ειδοποιεί για τυχόν ενημερώσεις, ακόμη κι όταν... η συσκευή βρίσκεται στην τσέπη ή στη θήκη της.

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ «Κάντε τώρα εκλογές – Δώστε το λόγο στο λαό»



Ανακοίνωση, με την οποία ζητά επιτακτικά εκλογές εξέδωσε η Χρυσή Αυγή, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Τετάρτης.
«Δώστε τον λόγο στον λαό: Κάντε τώρα εκλογές», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

Ποιοι αποτελούν την "Πατριωτική πολιτοφυλακή" - Το θέμα στη Βουλή - BINTEO



Στην Βουλή έρχεται το θέμα της ίδρυσης και λειτουργίας διαφόρων οργανώσεων "πολιτοφυλακής". 
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com