Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2013

ΘΛΙΒΕΡΟ..Οι δημοτικοί υπάλληλοι μπαίνουν στη "δίνη" της διαθεσιμότητας....Στο στόχαστρο της τρόικας μπαίνει πλέον η Τοπική Αυτοδιοίκηση, από την οποία θα προκύψει όπως όλα δείχνουν το επόμενο κύμα της διαθεσιμότητας.
Από τους 90.000 σημερινούς εργαζόμενους, τα σχέδια του Υπουργείου Εσωτερικών κάνουν λόγο πως περίπου 12.500 θα ενταχθούν έπειτα από αξιολόγηση σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Ο Ομπάμα ακύρωσε τη συνάντηση με τον Πούτιν στη Μόσχα...Ο Μπαράκ Ομπάμα ακύρωσε τη συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν που είχε προγραμματιστεί για το φθινόπωρο, έπειτα από την παροχή πολιτικού ασύλου της από την χώρα στον Εντουαρντ Σνόουντεν.

O TEKTOΝΙΣΜΟΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ...ΒΙΝΤΕΟ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.....ΟΧΘΙΑ-ΑΡΚΑΔΙΑΣ...ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΣΙΙΤΩΝ – ΣΟΥΝΙΤΩΝ KAI ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ !!!Former Soviet Spy Sees the Long Arm of the KGB in Today’s Muslim Anti-Semitism...UNCLASSIFIED.

ΑΛΗΘΕΙΑ;ΨΕΜΜΑΤΑ;ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ: Η μοναξιά των γονιών όταν τα παιδιά φεύγουν για σπουδές...Παρόλο που φέτος στις εισαγωγικές εξετάσεις πολλοί υποψήφιοι είχαν ως στόχο να περάσουν σε σχολές κοντά στο πατρικό τους σπίτι, για να αποφευχθούν...

ΣΤΑ 658(!!!) ευρώ μέσος όρος εισοδημάτων από κύριες – επικουρικές συντάξεις.ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΕΙΣΜΟ...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΝΤΕΟ-Ο εξισλαμισμός της Ευρώπης & της Ελλάδος...


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ./Ι.Σ.Τ.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ... Γέροντας Παϊσιος: Είδες ποτέ σάβανο με τσέπες; Όλα εδώ μένουν!!!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΤΑ "ΒΡΩΜΕΡΑ" ΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ "ΚΑΤΙ" ΕΡΠΟΝΤΑΣ.
ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ "ΚΕΡΑΤΑ"ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ  ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΑΥΤΩΝ.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ.

ΣΩΘΗΚΕ» και αυτή τη φορά ο «Στρατώνας...«ΣΩΘΗΚΕ» και αυτή τη φορά ο «Στρατώνας»,

Βάσεις 2013: Πώς διαμορφώνονται σε 40 περιζήτητες σχολές (ΠΙΝΑΚΕΣ)...ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ Δρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΡΟΥΓΟΥ ΠΕΡΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΥΕΘΑ ΜΕ τ.ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ Η ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ...BINTEO.Ποιους πρώην Αρχηγούς ζήτησε να δει ο Αβραμόπουλος - Ποιος θα "χτυπήσει" με συνέντευξη...Ανοιχτή πρόσκληση σε δύο πρώην Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων για συνάντηση έχει απευθύνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Στενός συνεργάτης του έχει επικοινωνήσει ήδη με τον πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνο Ζιαζιά και τον αντιπτέραρχο Αντώνη Τσαντηράκη. 

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...Αύξηση θέσεων εργασίας για τους νέους έως 29 ετών...«Στροφή» στις προσλήψεις νέων ηλικίας έως 29 ετών -που έχουν χαμηλότερες αμοιβές- κάνουν οι επιχειρήσεις...προχωρώντας, ταυτόχρονα, σε νέες μειώσεις μισθών και σε απολύσεις.

Περίεργο τηλεφώνημα σε Δένδια από Τουρκία - Θέλουν να στείλουν "ειδικούς για τρομοκρατία" στην Αθήνα.


Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ 

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ...Απο κόσκινο εκατοντάδες χιλιάδες δηλώσεις φορολογουμένων!Σε 200.000 δηλώσεις μισθωτών, συνταξιούχων αλλά και ελεύθερων επαγγελματιών, βάζει “μπλόκο” τα taxinet, βάσει ειδικών κριτηρίων, προκειμένου να γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί, εάν οι δηλωθείσες δαπάνες είναι πραγματικές ή πλασματικές.

Τι αλλάζει σε εννιά νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη...Guardian: ''Οι ελληνικές οικογένειες πεινάνε''-''Η ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ''Σε σχετικό δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Guardian κάνει εκτενές αφιέρωμα στις οικογένειες που τρέφονται χάρη στους εθελοντές των οργανώσεων, οι οποίες όμως αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να πεινάσουν εξαιτίας του καλοκαιριού.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr